Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ivanoviča sasniedz pusfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ivanoviča sasniedz pusfinālu
Ana Ivanoviča
Foto: AP/Scanpix

Noskaidrotas labākās četras tenisistes Sinsinati WTA "Premier" turnīrā. Pusfinālu pārus veidos Kima Klijstersa un Ana Ivanoviča, kā arī Marija Šarapova un Anastasija Pavļučenkova.

Bijusī WTA ranga līdere Ana Ivanoviča šonedēļ pārsteigusi daudzus, spējot Sinsinati turnīrā tikt tālāk par pirmo kārtu. Atgādinām, ka tajā viņa trīs setos pieveica Viktoriju Azarenku. Baltkrieviete bija vadībā ar setu un divreiz nespēja izservēt otro, bet pēc tam "saplīsa" trešajā. Pēc tam Ivanoviča divos setos sasita Jaroslavu Švedovu, Jeļenu Vesņinu un vakar arī Uzbekistānas pārstāvi Akgulu Amanmuradovu, kura dienu iepriekš bija "izslēgusi" Ivanovičas tautieti Jeļenu Jankoviču.

Amanmuradova tika apspēlēta kā pēc notīm. Serbiete teicami izmantoja Amanmuradovas vājo vietu - bekhendu un tika pie graujošas uzvaras ar 6:1, 6:3. Ivanovičas pretiniece pusfinālā būs Kima Klijstersa. Beļģiete kļūdām bagātā mačā nomocīja itālieti Flaviju Pennetu – 7:6(6), 6:4. Abos setos Pennetai bija breika pārsvars un pirmajā setā arī viena setbumba taibreikā. Jāpiebilst, ka Ivanoviča, neatkarīgi no pusfināla iznākuma, nodrošinājusi atgriešanos ranga Top 40. Šonedēļ viņai 62. vieta.

Otro pusfināla pāri veidos divas krievietes – Marija Šarapova un Anastasija Pavļučenkova. Šarapova, kurai šī ir pirmā viesošanās Sinsinati, divos setos saplosīja Marionu Bartoli – 6:1, 6:4 un varēja uzvarēt vēl graujošāk, taču ar pirmo piegājienu neizservēja otro setu. Daudz grūtāk pusfinālu sasniedza bijusī junioru ranga līdere un šogad jau divus turnīrus uzvarējusī Pavļučenkova, kura trīs setos apspēlēja beļģieti Janīnu Vikmaijeri – 7:5, 3:6, 6:1. Jāteic, ka Pavļučenkovai viss teorētiski varēja beigties divos setos, jo pirmo setu beļģiete atlaida no 5:1 pārsvara, pa ceļam izsējot pāris setbumbas.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...