Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Viljamsa: "Nesaprotu, kāpēc tiesneši jutās aizvainoti"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Viljamsa: "Nesaprotu, kāpēc tiesneši jutās aizvainoti"
Serēna Viljamsa
Foto: AP

Pēc zaudējuma ''US Open'' pusfinālā Kimai Klijstersai ar 4:6, 5:7 pērnā gada čempione Serēna Viljamsa bija neizpratnē par to, ka viņas uzvedība aizskārusi mača tiesnešus.

Spēles otrajā setā pie rezultāta 6:5, 30:15 Klijstersas labā Viljamsai servējot uzkāpa uz gala līnijas, par ko viņai ieskaitīja dubultkļūdu, kas nozīmēja divas mačbumbas Klijstersai. Tā vietā, lai spēlētu tālāk, Serēna devās pierādīt savu taisnību mača tiesnesei, kas beidzās ar soda punkta piešķiršanu (Viljamsa tika brīdināta pēc pirmā seta, kad salauza raketi), kam sekoja mača beigas.

Kad Klijstersa ieguva divas mačbumbas, Viljamsa esot kaut ko uzbļāvusi līnijtiesnesim, kas nosignalizējis par viņas pārkāpumu, līnijtiesnesis par to paziņojis galvenajai tiesnesei, kas Serēnai pieškīrusi soda punktu par nesportisku uzvedību.

''Nesaprotu, kāpēc mača tiesneši jutās apdraudēti sakarā ar manu uzvedību. Godīgi sakot, pat neatceros, ko pateicu tobrīd, jo biju pilnībā ''iekšā'' spēlē,'' teica Viljamsa, kura atzina, ka piešķirtā dubultkļūda pie 15:30 esot bijis pareizs tiesnešu lēmums un viņa to neapstrīdot.

Izmantotie resursi:
sportsillustrated.cnn.com

  +3 [+] [-]

, 2009-09-13 10:27, pirms 15 gadiem
Nez, kā viņai patiks, ja kāds pateiks, ka iegrūdīs tenisa bumbiņu dziļi viņai rīklē...Šaubos, ka nebūs aizvainota, ja vien pati to ikdienā ar sevi nepraktizē.

  +4 [+] [-]

, 2009-09-13 11:09, pirms 15 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-13 12:18, pirms 15 gadiem
Nekur nav dzirdama fraaze I'll kill you, tie ir tikai tiesnes vaardi.

  +4 [+] [-]

, 2009-09-13 12:28, pirms 15 gadiem
queters rakstīja: Nekur nav dzirdama fraaze I'll kill you, tie ir tikai tiesnes vaardi.
Mēs, tv, neko, protams, nesadzirdējām, bet nevar apstrīdēt, ka asu vārdu pārmaiņa bija (taču ne mīļvārdus bārstīja), ka Serēna draudoši atkārtoti tuvojās līnijtiesnesei - uz to nevar nereaģēt. Par to vien, ka sāka diskutēt ne ar galveno tiesnesi, draudoši kustējās uz līnijtiesneses pusi, jāpiešķir soda punkts, kas arī deva Kimai uzvaru. Tālāk tāpat jābūt sankcijām - vai nu soda naudās, vai kā citādi. Tad jau katrs par nepatīkamu sodīšanu varēs darīt, ko grib

     [+] [-]

, 2009-09-13 19:35, pirms 15 gadiem
ir spēlētāji kas pāprasa līnijtiesnesim/-ei un pēc tam pasmaida un pakrata pirkstu, tā ir viena pieeja. viljamsas pieeja ir nepieņemama. pat ja viņa nebūtu draudējusi, diskvalifikācija jādod.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 02:45, pirms 15 gadiem
Domaaju,ka viss bija pareizi,un,galvenais,nekas no taa nemainiija beigu iznaakumu: \\\sereena soreiz neglaabjami bija zaudeetaaja statusaa! Uz prieksu - Klijstersa,atguusti "savu" vietu rangaa un paraadi,ka arii sieviesu tenisaa var un maak sist bumbinu pa iistam,ne tikai "bumboties",pie tam skali stenot,taa ka viss stadions "triic"!!!