Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Budapeštas turnīra finālā tiksies Šavaja un Šnīdere

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Budapeštas turnīra finālā tiksies Šavaja un Šnīdere
Petija Šnīdere
Foto: AFP

Par Budapeštas WTA turnīra vienspēļu titulu rīt sacentīsies labākās Ungārijas un Šveices tenisistes – Agnesa Šavaja un Petija Šnīdere, kuras šodien pusfinālā pieveica attiecīgi Aļonu Bondarenko un Edinu Galovitsu.

Interesantāks ceļš uz finālu sanāca Šnīderei, kura vakar kļuva par lietus upuri. Viņai pēdējā ceturtdaļfinālā bija jāspēlē pret krievieti Aļisu Kļejbanovu. Pirms mača vairākas stundas lija. Spēli tomēr izdevās sākt vakar, bet, kad pirmajā setā rezultāts bija 4:3 šveicietes labā, mačs lietus dēļ tika pārtraukts. Līdz ar to abām tenisistēm kortā bija jāatgriežas šorīt. Šnīdere uzvarēja trīs setos ar 5:7, 7:5, 6:2, bet pēc tam vakarā aizvadīja arī pusfināla cīņu, kurā kļūdām bagātā mačā ar 6:2, 6:4 tika pieveikta rumāniete Edina Galovitsa. Šnīdere finālā tiksies ar labāko Ungārijas tenisisti Agenu Šavaju, kura ukrainietei Aļonai Bondarenko zaudēja tikai trīs geimus – 6:1, 6:2. Šnīdere ar Šavaju līdz šim tikusies vienreiz. 2008.gadā Federācijas kausa izcīņā šveiciete uzvarēja Šavaju trīs setos un būs favorīte arī rītdienas spēlē.

''GDF SUEZ GRAND PRIX''

Pusfināli
(1) Patty Schnyder – Edina Gallovits 6:2, 6:4
(4) Agnes Szavay – (6) Alona Bondarenko 6:1, 6:2

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2009-07-11 20:58, pirms 15 gadiem
Šavajai laikam, tomērt Gulbja treneris spēj palīdzēt labāk kā Ernestam.

     [+] [-]

, 2009-07-12 01:41, pirms 15 gadiem
Novēlu Petijai uzvarēt!