Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Čempione bez grūtībām tiek pusfinālā, tālāk pret Klijstersu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Čempione bez grūtībām tiek pusfinālā, tālāk pret Klijstersu
Serēna Viljamsa
Foto: AFP

Pagājušā gada uzvarētāja Serēna Viljamsa sasniegusi "US Open'' vienspēļu turnīra pusfinālu, aizvadītajā naktī ceturtdaļfinālā divos setos ar 6:4, 6:3 pārspējot Itālijas pirmo raketi Flaviju Pennetu. Par vietu finālā amerikāniete spēkosies ar 2005.gada čempioni Kimu Klijstersu.

Turnīra pirmajās trīs kārtās Serēna izcīnīja visnotaļ vieglas uzvaras, bet vakar viņai sanāca pirmā nopietnā pretestība, vismaz pirmajā setā. Mača sākumā abas tenisistes pārliecinoši darbojās pie savas serves un bez breikiem iztika līdz pat desmitajam geimam, kad Penneta servēja pie 4:5 un nespēja noturēt savu servi, kas nozīmēja zaudētu setu ar 4:6.

Otrā seta sākumā labākajai Itālijas tenisistei bija pāris iespējas uzvarēt pie pretinieces serves, taču tās palika neizmantotas, jo Viljamsa atbildīgajā brīdī ieservēja divus eisus, bet dažus geimus vēlāk nobreikoja Pennetu un drīz vien svinēja uzvaru mačā ar 6:4, 6:3.

Pusfinālā Viljamsa tiksies ar beļģieti Kimu Klijstersu, kurai arī izdevās uzvarēt divos setos, pret ķīnieti Na Lī - 6:2, 6:4. Atlikušie divi ceturtdaļfināli tiks izspēlēti šovakar. Vispirms ap plkst.19:30 pēc Latvijas laika kortā dosies Janīna Vikmaijere no Beļģijas un ukrainiete Katerina Bondarenko. Bet 2:00 naktī pēdējā ceturtdaļfinālā tiksies šī turnīra lielākā sensācija Melānija Udāna (ASV) un Karolīna Vozņacki (Dānija). Šo pāru uzvarētājas tiksies otrajā pusfinālā.

Izmantotie resursi:
usopen.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-09-09 08:43, pirms 15 gadiem
Gribās lai Kima panjem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-09-09 09:49, pirms 15 gadiem
Jā, būtu forši, ja paņemtu Kima vai Melānija. Tā tik būtu sensācijas!