Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Lielbritānijas dubultspēļu līdere Mūra diskvalificēta par dopinga lietošanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lielbritānijas dubultspēļu līdere Mūra diskvalificēta par dopinga lietošanu
Tara Mūra. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

LETA--REUTERS. Lielbritānijas tenisiste Tara Mūra, kura no britu tenisistēm ieņem augstāko vietu WTA dubultspēļu rangā, pagaidām uz nenoteiktu laiku diskvalificēta par dopinga noteikumu pārkāpumu, trešdien paziņoja Starptautiskā Tenisa integritātes aģentūra (ITIA).

Mūra, kura WTA dubultspēļu rangā ierindojas 83. pozīcijā, iesniedza dopinga paraugus Kolumbijā notikušajā "WTA 250" sērijas turnīrā. ITIA paziņoja, ka viņas A prove saturēja nandrolonu un boldenonu.

Abas vielas ir iekļautas Pasaules Antidopinga aģentūras (WADA) aizliegto vielu sarakstā. Viņas diskvalifikācija tika sākta 27. maijā un liedz piedalīties vai apmeklēt tenisa sacensības.

"Nekad apzināti neesmu lietojusi aizliegtās vielas savas karjeras laikā. Mēģinu noskaidrot, kādā veidā varēja būt pozitīvs rezultāts, un pierādīt, ka esmu "tīra" sportiste," Mūra rakstīja vietnē "Twitter". "Esmu dziļi apbēdināta par diskvalifikāciju un ceru būt atpakaļ kortā pēc iespējas ātrāk."

Mūra, kura piedalījās arī Francijas atklātajā tenisa čempionātā, var pieprasīt, lai tiek pārbaudīta arī viņas B prove.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-08 22:19, pirms 2 gadiem
Nekad!!!

Tas taču ir Krievijas, Z-Korejas, Ķīnas, Kubas un Irānas pirksts!!!

P.S. Ko par to domā Ukraina?

  -2 [+] [-]

, 2022-06-08 22:23, pirms 2 gadiem
Nopietnas aizliegtās vielas. Iespējams ir saglabājusi kausiņu no kāda pulvera, kas lietots. Citādi būs grūti kaut ko pierādīt.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-08 22:38, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Nopietnas aizliegtās vielas. Iespējams ir saglabājusi kausiņu no kāda pulvera, kas lietots. Citādi būs grūti kaut ko pierādīt.
kāda starpība ko pierādīt. Fakts ka vielas organismā un nav brīdināts ka jālieto zāled kas tās satur. Reti kuru attaisno.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-08 22:42, pirms 2 gadiem
pūce rakstīja: kāda starpība ko pierādīt. Fakts ka vielas organismā un nav brīdināts ka jālieto zāled kas tās satur. Reti kuru attaisno.
taisnība, bet tehniski var arī pierādīt arī, ka ir bijuši piesārņoti uztura bagātinātāji. Ties, tas diezgan reti notiek.

     [+] [-]

, 2022-06-09 09:38, pirms 2 gadiem
simts punkti, ka tā ir Krievija un Putins!😠 Krievija aiz dusmām, ka viņu tenisisti nedrīkst piedalīties Vimbldonā šogad, izdomāja uztaisīt safalsicētus Taras Mūres A proves rezultātus lai viņa tiktu diskvalificēta, jo viņa ir no Lielbritānijas.

     [+] [-]

, 2022-06-09 10:57, pirms 2 gadiem
Einars96 rakstīja: simts punkti, ka tā ir Krievija un Putins!😠 Krievija aiz dusmām, ka viņu tenisisti nedrīkst piedalīties Vimbldonā šogad, izdomāja uztaisīt safalsicētus Taras Mūres A proves rezultātus lai viņa tiktu diskvalificēta, jo viņa ir no Lielbritānijas.
Uzskatu, ka pēc šī notikuma Krievijas tenisistiem vispār vajag aizliegt spēlēt jebkur pasaulē, arī pašā Krievijā, pat ja viņi dēvē sevi par NEITRĀLAJIEM sportistiem.

Vienīgie izņēmumi varētu būt:
- sportists spēlē Krievijā mūžīgā sasaluma joslā
- sportists turpmāk dēvē sevi par SPORTISTU-NO-NEKURIENES
- sportists vismaz 3 (TRĪS!!!) reizes maina dzimumu, ne reizi neakārtojoties
- sportists katru dienu ilgstoši stāv uz ceļiem un uz vismaz vienas kājas tas ir uztetovējis Melno Vērtīgo Dzīvju abreviatūra 6 valodās, arī ivritā!

Kārtībai jābūt.

     [+] [-]

, 2022-06-10 13:11, pirms 2 gadiem
Bludnij sin Masķera TAEKWONDO rakstīja: Uzskatu, ka pēc šī notikuma Krievijas tenisistiem vispār vajag aizliegt spēlēt jebkur pasaulē, arī pašā Krievijā, pat ja viņi dēvē sevi par NEITRĀLAJIEM sportistiem.

Vienīgie izņēmumi varētu būt:
- sportists spēlē Krievijā mūžīgā sasaluma joslā
- sportists turpmāk dēvē sevi par SPORTISTU-NO-NEKURIENES
- sportists vismaz 3 (TRĪS!!!) reizes maina dzimumu, ne reizi neakārtojoties
- sportists katru dienu ilgstoši stāv uz ceļiem un uz vismaz vienas kājas tas ir uztetovējis Melno Vērtīgo Dzīvju abreviatūra 6 valodās, arī ivritā!

Kārtībai jābūt.
Izklausās, ka Tev Krievija dzīvo, kā angliski saka, "rent free" Tavā galvā, mans draugs!! Par to Einaru gan vairs neizteikšos - Te viņam tiesneši vainīgi, ka viņa mīļākā spēlētāja zaudēja spēli, te tagad Krievi esot (lai gan diezgan sakarīgi ir salacis savu domu pa plauktiņiem) Bet nu pagaidām nav nekur pierādīts, ka Krievi to ir dabūjuši gatavu - kādēļ lai viņi aiztiktu kkādu dubultspēļu spēlētāju, ja pa lielam varēja no vienspēļu spēlētājam izvilkt lielākus lomus ar safalsificētiem rezultātiem?? Jāskatās, kā tā lieta attistās laika gaitā...

     [+] [-]

, 2022-06-11 09:54, pirms 2 gadiem
SlickRick rakstīja: Izklausās, ka Tev Krievija dzīvo, kā angliski saka, "rent free" Tavā galvā, mans draugs!! Par to Einaru gan vairs neizteikšos - Te viņam tiesneši vainīgi, ka viņa mīļākā spēlētāja zaudēja spēli, te tagad Krievi esot (lai gan diezgan sakarīgi ir salacis savu domu pa plauktiņiem) Bet nu pagaidām nav nekur pierādīts, ka Krievi to ir dabūjuši gatavu - kādēļ lai viņi aiztiktu kkādu dubultspēļu spēlētāju, ja pa lielam varēja no vienspēļu spēlētājam izvilkt lielākus lomus ar safalsificētiem rezultātiem?? Jāskatās, kā tā lieta attistās laika gaitā...
Krievija grib tādēji atriebties Lielbritānijai, jo Lielbritānija uzlika to aizligumu Krievijas un Baltkrievijas tenisistiem piedalīties Vimbldonā. Bet Tev taisnība, jāskatās, kā tā lieta virzīsies tālāk.