Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Beļģietēm smagas uzvaras, Hantuhovai zaudējums

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Beļģietēm smagas uzvaras, Hantuhovai zaudējums
Daniela Hantuhova
Foto: AP/Scanpix

Abos WTA tenisa turnīros Brisbenā un Oklendā noskaidrotas pusfinālistes. Lielākais pārsteigums fiksēts Brisbenā, kur slovākiete Daniela Hantuhova divos setos piekāpās mazpazīstamai vācietei Andrea Petkovičai. Tālu no neveiksmēm nebija arī abas Beļģijas zvaigznes – Kima Klijstersa un Žustīne Enina.

„Brisbane International”

Brisbenas WTA turnīrā par abām galvenajām pretendentēm uz uzvaru tiek uzskatītas abas beļģietes – Kima Klijstersa un Žustīne Enina, taču šodien viņas gandrīz cieta neveiksmes. Eninas pretiniece bija ungāriete Melinda Cinka, bet pēc pirmā seta nekas neliecināja, ka beļģietei būs problēmas – 6:2. Otro setu viņa gan pamanījās zaudēt, bet trešajā viss nonāca līdz taibreikam, kurā Enina uzvarēja ar trešo mačbumbu. Viņas pretiniece pusfinālā bija serbiete Ana Ivanoviča, kura divos setos uzveica krievieti Anastasiju Pavļučenkovu. Ivanovičai spēlē bija ļoti stabila vadība (6:2, 4:0), tomēr otro setu viņa uzvarēja vien taibreikā, atspēlējot arī setbumbu.

Tikmēr Kima Klijstersa šodien aizvadīja ļoti nestabilu spēli pret čehieti Lusiju Safarovu. Pēc uzvarēta pirmā seta (6:1) Kima sausā zaudēja otro setu, bet trešajā tomēr spēja saņemties un uzvarēt ar viena breika pārsvaru. Pusfinālā viņas sāncense būs vāciete Anrea Petkoviča, kura negaidīti viegli apspēlēja slovākieti Danielu Hantuhovu.

Ceturtdaļfinālu rezultāti
(1) Kim Clijsters - Lucie Safarova 6:1, 0:6, 6:4
(3) Ana Ivanovic - Anastasia Pavlyuchenkova 6:2, 7:6(6)
Andrea Petkovic - (4) Daniela Hantuchova 6:4, 6:2
Justine Henin - (7) Melinda Czink 6:2, 3:6, 7:6(5)

Pusfinālu pāri
(1) Kim Clijsters - Andrea Petkovic
(3) Ana Ivanovic - Justine Henin

''ASB Classic''

Oklendas turnīrā tikmēr izticis bez pārsteigumiem- visas favorītes turpina uzvaru gājienu. Sīvākā no ceturtdaļfināla spēlēm izvērtās starp Šaharu Pēru un Mariju Kiriļenko, tomēr, lai arī tajā bija trīs seti, katrā no tiem uzvarētāja bija izteikta.

Ceturtdaļfinālu rezultāti
(1) Flavia Pennetta - Dominika Cibulkova 6:1, 6:2
(3) Yanina Wickmayer - Kimiko Date Krumm 6:2, 6:2
(4) Franceska Schiavone - Alize Cornet 6:2, 6:3
Shahar Peer - Maria Kirilenko 6:0, 3:6, 6:1

Pusfinālu pāri
(1) Flavia Pennetta – (4) Franceska Schiavone
(3) Yanina Wickmayer - Shahar Peer

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

  -1 [+] [-]

, 2010-01-07 17:01, pirms 14 gadiem
par beļģu finālu