Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals: ''Jūtos diezgan labi''

Nadals: ''Jūtos diezgan labi''
Rafaels Nadals
Foto: SCANPIX SWEDEN

Bijušais ATP ranga līderis, spānis Rafaels Nadals pēc vakardienas uzvaras ''US Open'' otrās kārtas spēlē pret Nikolasu Kīferu atzina, ka šī ir bijusi ļoti noderīga spēlē un ka pašlaik Nadals jūtas pietiekami labā sportiskā formā.

Vakar ''US Open'' otrajā kārtā Rafaels Nadals četros setos ar 6:0, 3:6, 6:3, 6:4 pārspēja Nikolasu Kīferu, tādējādi iekļūstot turnīra trešajā kārtā, kur Nadalam nāksies spēlēt pret ATP ranga 32.numuru Nikolasu Almagro.

Pēc spēles Nadals atzinis, ka šī bijusi ļoti noderīga spēle: ''Vai man sanāca labs treniņš šodien? Protams, spēlēt trīs stundas man bija ļoti labs pārbaudījums. Tajā pašā laikā tas bija ļoti svarīgi, jo pirmajā spēlē mana uzvara netika apdraudēta. Šī spēle jau bija daudz spraigāka. Otrais sets man pašam bija liels pārsteigums, jo es uzvarēju pirmajā ar 6:0 un otrajā biju priekšā ar 2:1, pie tam, iepriekš biju uzvarējis Kīfera servi. Pēc 2:1 es sāku spēlēt tieši slikti, bet tā brīžiem notiek. Nikolass šo setu aizvadīja daudz labāk nekā es un pelnīti uzvarēja to. Pret Almagro vienmēr ir ļoti grūti spēlēt, tāpēc paredzu spraigu cīņu. Viņam ir laba serve, tāpēc man būs jāspēlē agresīvi.''

Izmantotie resursi:
usopen.org

  +1 [+] [-]

, 2009-09-06 19:50, pirms 15 gadiem
Ja Nadals ir labā sportiskā formā un, ja viņam aiziet spēle, tad viņš noteikti varētu uzvarēt US open, jo neizmirstam to, ka viņš šogad uz Hard segumiem uzvarēja Austrālijā. Tā kā Rafaelu Nadalu nedrīkst novērtēt par zemu. Es viņu atbalstu un ceru, ka viņš šogad pirmo reizi uzvarēs US open.