Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Latvijas Tenisa Amatieru līgā finālcīņas par 900 eiro balvu fondu

Sportacentrs

Šajā nedēļas nogalē no 27. līdz 29. novembrim tiks noskaidrots 2015. gada Latvijas Tenisa Amatieru līgas (LTAL) 2015. gada čempions, kurš saņems 500 eiro naudas balvu un 100 eiro dāvanu karti no Babolat.

LTAL tika dibināta 2013. gadā ar mērķi veicināt tenisa attīstību amatieru vidū un popularizēt tenisu kopumā. Atšķirībā no turnīriem, kas notiek tenisa klubos, šajā līgā dalībnieki paši vienojas par spēles norises vietu un laiku, reizi nedēļā aizvadot spēli līdz diviem uzvarētiem setiem.

Trīs gadu laikā LTAL apjomi krietni auguši - aizvadītajā sezonā spēles notika jau divās grupās (pa 32 katrā), kopā aizvadot septiņus posmus. Spēkus tajos izmēģināja 98 dalībnieki. Oktobra sākumā 48 sekmīgākie sezonas spēlētāji uzsāka cīņas finālposmā - 24 A līgā un 24 B līgā. Izspēlējot grupu turnīrus katrā no līgām, ir noskaidroti tie astoņi spēlētāji, kuri piedalīsies izslēgšanas spēlēs.

A līgas turnīrā ceturtdaļfinālu pārus veidos Andrejs Skroderis un Ģirts Bērziņš, Artūrs Vasiļevskis un Māris Sīlītis, Andrejs Straume un Oskars Sprincis, kā arī Jānis Krastiņš un Mārtiņš Spridzāns. Jāpiemin, ka regulārās sezonas reitinga līderis bija Skroderis, aiz sevis atstājot Spridzānu un Krastiņu.

A līgas ceturtdaļfināli, pusfināli un godalgu spēles tiks aizvadīti trīs dienu laikā - 27., 28 un 29. novembrī tenisa klubā Enri (Kalnciema iela 207). Medaļu spēles plānotas svētdien 16:00 un 18:00. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems naudas balvas 500, 250 un 150 eiro apmērā, kā arī dāvanu kartes no tenisa inventāra eksperta Babolat (katram 100 eiro apmērā).

B līgā cīņas notiek par Babolat dāvanu kartēm (200, 150 un 100 eiro apmērā). Tur ceturtdaļfinālu pārus veido: Juris Kukulis un Tomašs Beiranovičs, Ivo Rundāns un Igors Sorotkins, Alekss Avtuhovs un Atis Vintuks, kā arī Dāvis Zandersons un Aivars Purmalis. Arī šajā līgā izšķirošie mači (pusfināli un godalgu spēles) notiks tenisa klubā Enri (Kalnciema iela 207).

Ja arī Tev ir vēlme izmēģināt spēkus lielākajā tenisa amatieru līgā, piesakies nākamā gada pirmajam posmam, kas startēs jau janvārī. Bet decembrī izmantot LTAL piedāvāto sparinga opciju - uzaicini kādu no datubāzē reģistrētajiem spēlētājiem uz maču! Jāpiemin, ka LTAL līgā cīņas aizvada arī sievietes - aizvadītajā sezonā mačus aizvadījušas 25 daiļā dzimuma pārstāves.

Vairāk informācijas meklē oficiālajā līga interneta vietnē - www.ltal.lv

     [+] [-]

, 2015-11-25 14:33, pirms 8 gadiem
Gulbis finālcīņām nav kvalificējies...

     [+] [-]

, 2015-11-25 16:26, pirms 8 gadiem
Manuprāt, vispār būtu baigi forši, ja Latvijā tenisa klubi rīkotu kādus atvērtos nedēļas nogales turnīrus, kur varētu pieteikties visi (ar dalības maksu), kas vēlas pamačoties.

Citādi LTAL, principā, ir interesanta tikai rīdziniekiem. Un arī plauktu aukstāk, ja esi no provinces, nav nemaz tik daudz to sacensību, kur piedalīties (izņemot Cēsis). Ņemot vērā to, ka nekādi baigie profesionāļi jau tajos nespēlē.

     [+] [-]

, 2015-11-25 16:59, pirms 8 gadiem
KadKarlis rakstīja: Manuprāt, vispār būtu baigi forši, ja Latvijā tenisa klubi rīkotu kādus atvērtos nedēļas nogales turnīrus, kur varētu pieteikties visi (ar dalības maksu), kas vēlas pamačoties.

Citādi LTAL, principā, ir interesanta tikai rīdziniekiem. Un arī plauktu aukstāk, ja esi no provinces, nav nemaz tik daudz to sacensību, kur piedalīties (izņemot Cēsis). Ņemot vērā to, ka nekādi baigie profesionāļi jau tajos nespēlē.
Es Reizi mēnesī piedalos tieši tādā tevis aprakstītā tenisa turnīrā. Pēdējie divi bijuši tajos pašos Enri kortos, dalības maksa 30 eur un 4 viena seta spēles garantētas. Turnīrs no 12 spēlētāju turnīra izaudzis jau par 24 spēlētāju turnīru, un visticamākais augs vēl lielāks, jo atsaucība ir. Decembrī noteikti būs vēlviens turnīrs, tākā meklē info enri mājas lapā.

     [+] [-]

, 2015-11-25 18:00, pirms 8 gadiem
theVIP rakstīja: Es Reizi mēnesī piedalos tieši tādā tevis aprakstītā tenisa turnīrā. Pēdējie divi bijuši tajos pašos Enri kortos, dalības maksa 30 eur un 4 viena seta spēles garantētas. Turnīrs no 12 spēlētāju turnīra izaudzis jau par 24 spēlētāju turnīru, un visticamākais augs vēl lielāks, jo atsaucība ir. Decembrī noteikti būs vēlviens turnīrs, tākā meklē info enri mājas lapā.
Nezināju. Forši. Vienīgi es neesmu no Rīgas (un tur jau tā lielākā sāpe šajā sakarā).

     [+] [-]

, 2015-11-25 19:28, pirms 8 gadiem
Šogad pēdējos 3 mēnešos vispār nav u16 un u18 turnīru, kā arī pieaugušo. Tikai amatieru , ne LTS reitinga. Jauniešu tenisu vienkārši grib iznīdēt ....nožēlojami

     [+] [-]

, 2015-11-25 19:41, pirms 8 gadiem
notiek jau arī Ādažos un Jaunmārupē viendienas turnīri.. pat vairākos līmeņos.. arī CTK, bet tur pārsvarā spēlējot tie, kas trenējas tur.. ir labi uzspēlēt gan viendienas tunīros, gan LTAL.. shajaa liigaa vismaz pirmo setu vari atljauties zaudeet..