Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Vekiča izslēdz Sabaļenku un tiek Dubaijas 1/8 finālā, Muhovai operācija

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vekiča izslēdz Sabaļenku un tiek Dubaijas 1/8 finālā, Muhovai operācija
Donna Vekiča. Foto: Jimmie48 / WTA

Apvienoto Arābu Emirātu lielākajā pilsētā Dubaijā turpinās "WTA 1000" tenisa turnīrs uz cietā seguma. Otrajā kārtā horvātiete Donna Vekiča apspēlēja (6:7, 6:3, 6:0) pasaules ranga vicelīderi Arinu Sabaļenku un sasniedza 1/8 finālu.

# Šodien spēkojās Horvātijas pirmais numurs Donna Vekiča (WTA 31.) un Arina Sabaļenka, kura ieņem otro vietu pasaules rangā.

Bukmeikeru skatījumā Sabaļenka šajā mačā bija izteikta favorīte (1.09 koeficients uz panākumu), kaut gan līdzšinējā savstarpējo spēļu attiecība bija par labu Vekičai (5-2).

Šajā mačā Vekiča bija pārāka punktos pēc otrās serves (54% pret 41), breikbumbās (7/10 pret 3/14) un summārajos punktos (108:92). Eisu un dubultkļūdu attiecība: 14-5 pret 8-8. Tīri uzvarēto izspēļu un nepiespiesto kļūtu attiecība: 42-20 pret 39-32.

Savstarpējo spēļu attiecība tagad ir 6-2.

Vekiča pēc uzvaras (@ReemAbulleil): "Ierodoties Dubaijā, man nebija lielu gaidu. Pateicu trenerim, ka šo nedēļu uzlūkoju pa pusei kā brīvdienas. Varu atklāt, ka pludmalē pavadīju vairāk laika nekā tenisa laukumā. Varbūt tas ir labs veids, kā doties uz priekšu."

# Čehijas tenisiste Karolīna Muhova (WTA 10.) rokas savainojuma dēļ nav spēlējusi kopš "US Open". Galu galā nupat ir veikta operācija, līdz ar to atgriešanās nenotiks drīz.

Muhova ir "neitrālo" izslēgšanas līdere (bilance 8-0), tostarp pērn divas reizes pusfinālā apturēja Sabaļenku, palīdzot polietei Igai Švjontekai noturēt pasaules ranga līderpozīciju.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com