Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Osaka Romā sāk ar uzvaru, lietus dēļ pārceļ spēles

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Osaka Romā sāk ar uzvaru, lietus dēļ pārceļ spēles
Naomi Osaka. Foto: Jimmie48 / WTA

Itālijas galvaspilsētā Romā sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Otrdien neizdevās noslēgt pirmo kārtu, jo lietus dēļ vairākas spēles nācās pārcelt uz trešdienu.

# Japānas tenisiste, četrkārtējā "Grand Slam" čempione Naomi Osaka (#173) ar 7:6 un 6:1 pieveica Francijas otro numuru Klāru Birelu (#45).

Māla segums nav japānietes stiprā puse. Uz māla viņas karjeras bilance ir 55-37. Lielākā uzvara tika izcīnīta pret attiecīgā brīža 24. raketi pirms pieciem gadiem.

Otrajā kārtā Osakai pretī stāsies Ukrainas otrā labākā tenisiste Marta Kostjuka (#20).

Kā jau ziņots, janvāra sākumā Osaka atgriezās pēc 15 mēnešu pārtraukuma. Jaunā māmiņa šogad sakrājusi 10-8 bilanci tenisā.


Lietus dēļ otrdien nepaspēja izspēlēt visas ieplānotās spēles.

No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko (#10) otrajā kārtā cīnīsies pret Anastasiju Potapovu (#43) vai ķīnieti Sjiju Vanu (#53), kuru cīņa tika pārcelta no otrdienas uz trešdienu.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com