Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Pirmajā setā es gulēju, jo neesmu rīta agruma cilvēks"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Pirmajā setā es gulēju, jo neesmu rīta agruma cilvēks"
Aļona Ostapenko. Foto: Adelaide International

Austrālijas "WTA 500" pirmajā kārtā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko (WTA 12.) otrdien apspēlēja rumānieti Soranu Kirstju (#26). Uzvarētāja atklāj, ka pirmajā setā vēl nebija īsti pamodusies.

Dienas agrajā mačā Latvijas tenisiste uzvarēja rumānieti - 2:6, 6:2, 6:4.

Pirmais sets bija sarežģīts, bet otrajā un trešajā nospēlēji ļoti labi. "Paldies, pirmajā setā es gulēju, jo neesmu rīta agruma cilvēks," saka Aļona Ostapenko. "Tādējādi man bija vajadzīgs laiks, lai iejustos mačā un tā kā pamosties. Labi, ka izdevās uzvarēt. Šodien es dažreiz pārāk steidzos, it sevišķi pirmajā setā. Kad kļūstu mazliet mierīgāka, tad jūtu, ka spēlēju labāk."

Pasaules rangā esi divpadsmitā un atrodies desmitnieka tuvumā. Kas tev jāizdara, lai atgrieztos desmitniekā? "Vienkārši jāspēlē sava spēle. Jābūt mazliet mierīgākai, jo esmu ļoti emocionāla. Dažreiz jūtu, ka pārāk steidzos, taču man ir jābūt savā ritmā. Ja tas man izdosies, tad atgriezīšos desmitniekā," atklāj tenisiste.

Mums patīk tavi emocionālie "Roller Coasters" - fantastiski skatīties, tu šodien spēlēji lieliski. "Liels paldies!"


  -1 [+] [-]

, 2024-01-10 00:21, pirms 4 mēnešiem
Gulēja viņa Viņa 99% zaudē pirmos setos.

     [+] [-]

, 2024-01-10 16:00, pirms 4 mēnešiem
theoxy rakstīja: Gulēja viņa Viņa 99% zaudē pirmos setos.
Viņa bieži uzvar pirmos setus. Nerunā ja nezini.