Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Karro: "Aicinu svētdienu pie jūras nomainīt pret motokrosu Madonā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Karro: "Aicinu svētdienu pie jūras nomainīt pret motokrosu Madonā"
Matīss Karro
Foto: superkauss.lv

Šo svētdien, 16. augustā, Madonā, jaunizveidotajā "Smeceres sila" trasē notiks motokrosa seriāla "Monster Energy Superkauss" trešais posms. Uz starta stāsies arī talantīgais motosportists Matīss Karro, kurš līdzjutējus ne vien aicina izmantot silto laiku, lai apmeklētu motokrosu, bet arī piedalīties ''HHC Moto Mafia'' komandas rīkotajā sociālajā.

"Prieks arī par to, ka šogad ir tapusi viena jauna, laba trase Latvijā,"stāsta "MX Moduls" komandu pārstāvošais Matīss Karro. "Pats nevaru sagaidīt svētdien gaidāmo ''Superkauss'' trešo posmu Madonā, jo trase man ļoti patīk, ir lieli lēcieni un tas varētu būt arī aizraujoši skatītājiem trases malā, vērot, kā mēs - sportisti cīnīsimies jaunizveidotajā ''Smeceres sila'' mototrasē. Tāpēc aicinu visus izlaist vienu pludmales dienu, ķerot sauli jūras malā, bet tā vietā doties apskatīties īstas vīru cīņas Madonā. Tāpat ļoti gaidīšu savu fanu atbalstu trases malā un aicinu visus ciemos uz manu fanu telti. Tiekamies jau šo svētdien!''

Nedēļas sākumā ar lielisku iniciatīvu klajā nāca ''HHC Moto Mafia'' komanda - Madonas posma ietvaros sarīkot akciju, kurā katram ''Superkauss'' fanam vai sportistam ir iespēja palīdzēt kādam Madonas novada skolniekam sagatavoties jaunajam mācību gadam, ziedojot skolas gaitām nepieciešamās lietas - grāmatas, burtnīcas, papīru, zīmēšanas piederumus, sporta inventāru utt. Visas šīs mantas tiks nodotas Madonas novada sociālā dienesta rīcībā un tiks nodotas bērniem, kuriem tas visvairāk nepieciešamas.

Matīss Karro viens no pirmajiem atsaucās šai akcijai. Sadarbībā ar savu atbalstītāju ''Black Sports'', Matīss ir sagatavojis pārsteigumu - viena no Madonas novada bērnu/jauniešu komandām saņems iespēju izgatavot sporta formas kompānijā ''Black Sports'' bez maksas!

''Sociālajos tīklos ieraudzīju ''Moto Mafia'' komandas aicinājumu ziedot dažādas lietas Madonas novada skolām un skolēniem, jauno mācību gadu uzsākot. Ilgi nebija jādomā - nolēmu aprunāties ar vienu no saviem ilggadējiem atbalstītājiem, uzņēmumu ''Black Sports'', kuri nodarbojas ar sporta apģērbu izgatavošanu," saka Karro. "Sazinājos ar uzņēmuma vadītāju Mārtiņu, izstāstīju savu domu un jau no pusvārda viss bija skaidrs - atbalstām! Prieks, ka man ir tik forši atbalstītāji un kopā mēs varam iespēju robežās palīdzēt arī citiem."

Atnestās lietas varēs nodot īpaši izveidotā komandas „Moto Mafia” teltī, kas atradīsies sacensību teritorijā. Laikā no 11:00 līdz pat sacensību beigām. Aicinām būt atsaucīgiem un priecāsimies par palīdzību Madonas novada ģimenēm. Sadāvinātās skolas lietas, nodos to ģimeņu rokās, kam netiek piešķirts, piemēram, pabalsts, lai sagatavotos skolas gaitām. Ir daudzbērnu ģimenes vai ģimenes, kur tikai viens no vecākiem gādā par bērniem, kur šis atbalsts lieti noderētu.

Izmantotie resursi:
Superkauss