Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Līgats

Video: ''Siauliai'' sagrauj "Rock"

Baltijas Basketbola līgas Elites dīvīzijā šodien Šauļos vietējais ''Siauliai'' pārliecinoši ar 95:60 pārspēja Tartu ''Rock''. Uzvarētāju rindās ar deviņiem punktiem atzīmējās Latvijas centrs Raitis Grafs. Izmantots "Viasat Sport Baltic" videomateriāls: viasatsport.com

, 2009-10-17 22:20, pirms 15 gadiem
Grafuks uz NBA varētu tikt.
, 2009-10-18 00:14, pirms 15 gadiem
burbulīte rakstīja: Grafuks uz NBA varētu tikt.
Vinjam liidz NBA kaa man liidz Romas paavestam
, 2009-10-18 09:45, pirms 15 gadiem
baigi patīk tā šauļu arēna , nezinu kapēc
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.