Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Foto: Ar Putsepa un Fūrmanes uzvārām noslēdzas velomaratoni.lv seriāls 2011

Jebkuram aktīva dzīvesveida piekritējam bija iespēja izaicināt sevi aizraujošās sacensībās Ventspils Piedzīvojumu Parkā – Piedzīvojumu parka tautas velobraucienā. Posmā uzvaras izcīnīja Erik Putsep (Alpha Baltic/Unitymarathons) un Madara Fūrmane (PĒDU NAV).Velomaratona dalībniekiem riteņbraukšana norisinājās pa asfaltu un meža ceļiem bijušās raķešu bāzes teritorijā. Starts tik dots pret slēpošanas kalnu „Lemberga hūte”. Dalībniekiem tika piedāvātas dažādas distances: Vichy maratona distance – 64km, pusmaratona distance – 32 km, kā arī bērnu distances.
Piedzīvojumu parka tautas velobraucienambija reģistrējušies 355 dalībnieki.VICHY maratona distancē pirmo vietu vīriešu konkurencē ieguva Erik Putsep (Alpha Baltic/Unitymarathons), bet sieviešu konkurencē - Madara Fūrmane (PĒDU NAV). Otrajā vietā vīriešu konkurencē ierindojās Raivis Zīmelis (TREK – PHILIPS - SPORT2000), bet trešajā Lauris Putniņš (Pļaviņas Sporta klubs SKANSTE). Savukārt no sievietēm otrā bija Dace Fūrmane (PĒDU NAV), bet trešā finišēja Līga Glāzere (Radi un Draugi).
E. Putsep distanci pieveica 2 stundā 18 minūtēs un 47 sekundēs, savukārt Fūrmanefinišēja pēc 2 stundām 50 minūtēm un 08 sekundēm.Tautas velobrauciena pusmaratona distancē pirmo vietu vīriešu konkurencē ieguva Agnis Frijārs, bet sieviešu konkurencē – Dinija Frijāre.Šajā dienā lielajiem un mazajiem sacensību dalībniekiem bija iespēja kuponu apmainīt pret atspirdzinošajiem Druvas saldējumiem.Pilnus sacensību dalībnieku rezultātus ir iespējams aplūkot šeit:
VeloMaratoni.lv - RezultātiSacensības organizēja viens no vadošajiem tautas sporta pasākumu rīkotājiem Latvijā kompānija Sportlat sadarbībā ar Ventspils Piedzīvojumu parku un Ventspils olimpisko centru.