Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1344, Did:0, useCase: 3

Video: Liepājā risinās Mihaila Vasiļonoka hokeja turnīrs bērniem

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Šajās dienās SK „Liepājas metalurgs” norisinās hokeja turnīrs U-12 vecuma grupā „Mihaila Vasiļonoka kauss 2012”, kurā piedalās 6 komandas no Latvijas un Lietuvas.

30. aprīlī visiem turnīra dalībniekiem bija iespēja tikties ar leģendāro latviešu vārtsargu Mihailu Vasiļonoku un uzdot jautājumus. Tikšanās izdevās interesanta, jo sarunāties hokeja valodā bija saistoši abām pusēm – varēja uzzināt gan par Mihaila Vasiļonoka liktenīgi ielaistajiem vārtiem Čeļabinskā, gan to, kāpēc viņa izvēle kritusi par labu tieši vārtsarga pozīcijai.

Sarunas dalībnieki varēja arī aplūkot stendu par Mihailu Vasiļonoku, kuru dāvināja viņa līdzgaitnieks un cīņu biedrs Ēvalds Grabovskis.
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2012-05-01 10:00, pirms 12 gadiem
"ar vaardu" nevis "zem vaarda"

     [+] [-]

, 2012-05-01 10:05, pirms 12 gadiem
Liepājā risinās Mihaila Vasiļonoka vārdā nosaukts hokeja turnīrs. Tā laikam būtu labāk. Vai šajā portālā autorus tiešām neviens neuzpasē? Virsraksts, kādu autors uzlicis, ir kauns portālam pār visu ģīmi.