Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1334, Did:0, useCase: 3

Video: Kazakevičs: "Ieguvām daudz atziņu, grūti teikt, vai tās palīdzēs nākotnē"

Andris Liepa
Andris Liepa
Pēc pārbaudes spēles starp Latvijas un Gruzijas U21 izlasēm (0:4) cīņu komentēja izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs un aizsargs Edijs Joksts.
Vērtējums: +3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-16 17:23, pirms 11 gadiem
Gluži tāpat kā Pahara gadījumā, Kazakevičs visu ļoti detalizēti izklāsta un tas priecē. Var just, ka tiek pievērsta uzmanība detaļām. Vienīgais nepiekritīšu teiktajam, ka U-21 izlasei nav savā pastāvēšanas vēsturē izdevies uzveikt par sevi it kā spēcīgākas komandas. Ir, visi ļoti labi atceramies, kā 2009. gadā pavisam negaidīti Latvija Zemļinska vadībā ar 5-1 sagrāva Rumāniju. Šo spēli translēja TV un tajā uzspīdēja Gauračs ar teicamu hat-trick, pēc kura nokļuva Bukarestes Rapid komandā.

Paldies par interviju ar Jokstu. Šim censonim jāvēl veiksme Anglijā, jo, kā jau pats teica, ne visiem tiek dota iespēja tur spēlēt. Plusiņš Čekulajevam par darbu aģenta lomā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja