Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Piektdiena, 19. aprīlis

10:01 Tonybet futbola virslīga: Grobiņa SC/LFS - FK Liepāja
12:40 Tonybet futbola virslīga: FS Jelgava - Valmiera FC
15:00 LIVE Diskusija: “Kāds ir Rīgas reģiona ekonomiskais potenciāls?”

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Andris Kalns
Andris Kalns

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!

Raidījums "Copes Garša" ir informatīvi izglītojošu raidījumu cikls, kas internetā (Youtube kanālā, Facebook profilā) izdzīvojis jau divas sezonas, bet šo – trešo iesāks arī bezmaksas virszemes TV apraidē kanālā Sportacentrs.com TV.

Raidījuma mērķis - ar savu (makšķernieku sabiedrībā zināmu sportistu) paraugu popularizēt makšķerēšanu kā mūsdienīga, aktīva un veselīga dzīvesveida sastāvdaļu un aizraujošu sporta aktivitāti. Vienlaicīgi, piesaistot attiecīgos speciālistus, informēt un izglītot Latvijas makšķerniekus, sevišķi jauno paaudzi, par atbildīgas, saimnieciskas, saudzīgas un ilgstpējīgas zivju resursu izmantošanas pamatprincipiem, dabas aizsardzību un līdzdalību tās resursu saglabāšanā un atjaunošanā.

Raidījuma jauno sezonu Sportacentrs.com TV ēterā varēsi skatīties katru otro otrdienu 21:30. Ja neizdosies to noskatīties šodien, tad atkārtojumus TV ekrānos skaties trešdien, 29. aprīlī 18:30 vai svētdien, 3.maijā 11:15.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-28 12:17, pirms 4 gadiem
Gribētos redzēt Suveizdu vai Novicki copējam.

     [+] [-]

, 2020-04-28 15:41, pirms 4 gadiem
Spitacentrs jau par makšķerēšanu sāk interesēties, vot jau laiki!