Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2477, Did:0, useCase: 3

Ko latvieši izdarīja Sočos?

Ko latvieši izdarīja Sočos?
Latviešiem Soču olimpiāde beidzās ar izcīnītajām sudraba medaļām četriniekos.

Divas sudraba medaļas, tikpat bronzas godalgu, vēl vairākas augstas vietas, cīņa līdz pēdējiem metriem, līdz pēdējai sekundei... Tik daudz medaļu Latvija vēl nebija izcīnījusi nevienās ziemas olimpiskajās spēlēs. Prātā bija arī vismaz viena zelta medaļa, taču reiz pienāks arī šie laiki, kad ziemas spēlēs skanēs arī Latvijas himna!

O. Melbārdis, D. Dreiškens, J. Strenga, A. Vilkaste
Bobslejs. Četrinieki
2. vieta
Startēja 30, finišēja – 30
Komentārs: Komanda, kura uz Sočiem brauca cīnīties par augstām vietām. Beigās izrādījās, ka četrinieks ir gatavs nomest izaicinājuma cimdu pašam Zubkovam. Šoreiz pietrūka nieka deviņas simtdaļas. Kur tās tika pazaudētas? Iespējams, ka pirmajā braucienā, taču nav ko gausties – arī sudrabs ir izcils panākums! Tagad jādara viss, lai bobslejā vēl uz četriem gadiem paliktu Lielais Oskars...
Vērtējums: 9,5

Martins Dukurs
Skeletons.
2. vieta.
Startēja 27, finišēja – 27
Komentārs: Tehniskajā protokolā sportisti sarindoti pa vietām un bez komentāriem, taču tas nenozīmē, ka nav palikuši neatbildēti jautājumi. Piemēram, kā tik pēkšņi četri gadu pasaules labākais skeletonists galvenajos mačos zaudē uzvarētājam turpat sekundi?
Vērtējums: 9

Andris Šics/Juris Šics
Kamaniņas. Divnieki
3. vieta.
Startēja 19, finišēja – 19
Komentārs: Bronza ir un paliek bronza un būtībā ir vienalga, kādā veidā tā tika izcīnīta. Vai ar pašu darbu, vai uz citu nelaimes rēķina, taču kā šādās reizēs mēdz teikt, tad laime uzsmaida stiprākajiem.
Vērtējums: 8

E. Tīruma, M. Rubenis, A. Šics/J. Šics
Kamaniņas. Stafete
3. vieta.
Startēja 12, finišēja – 12
Komentārs. Brāļi Šici kļūst par pirmajiem Latvijas ziemas olimpiešiem, kuri izcīna trīs medaļas. Par pirmajiem, kuri divas medaļas izcīna vienās spēlēs. Elīza Tīruma kļūst par pirmo sievieti, kura izcīna olimpisko godalgu. Arī Mārtiņam Rubenim šī ir otrā olimpiskā medaļa. Izcili!
Vērtējums: 8

Andrejs Rastorgujevs
Biatlons. 12,5 km iedzīšana
9. vieta.
Startēja 59, finišēja – 59
Komentārs. Andrejs ir atgriezis interesi par šo sporta veidu. Ikviens sportists, kurš iepriekšējā karjerā vēl ne reizi nav kāpis uz goda pjedestāla, pa retam bijis labāko desmitniekā, priecātos par 9. vietu olimpiskajās spēlēs. Andrejs nepriecājās, jo gribēja kaut ko vairāk.
Vērtējums: 8

Tomass Dukurs
Skeletons
4. vieta.
Startēja 27, finišēja – 27
Komentārs: Runā, ka trauki plīst uz laimi. Tomass pēc finiša sašķaidīja savu ķiveri. Kā iztulkot šo niknuma uzplūdu? Nekas, pēc četriem gadiem es jums visiem parādīšu, vai – pietiek, cik var muļļāties pa tām ceturtajām vietām?
Vērtējums: 8

Oskars Melbārdis/Daumants Dreiškens
Bobslejs. Divnieki
5. vieta.
Startēja 29. finišēja – 29
Komentārs: Kad beigušās sacensības, varam tikai minēt, būtu vai nebūtu kāda sekundes simtdaļu vai pat desmitdaļu labāks laiks, ja sezonas gaitā nebūtu diskvalifikācija, kas Sočos liedza pirmo starta grupu. Toties zinām, ka Lielais Oskars ar vēl lielāko Daumantu atkārtojuši viņu trenera Sanda Prūša Latvijas labāko rezultātu olimpiādēs bobslejā – izcīnījuši piekto vietu!
Vērtējums: 8

Andrejs Rastorgujevs
Biatlons. 15 km masu starts
14. vieta.
Startēja 30, finišēja – 27
Komentārs: Pēdējais starts Sočos un noteikti viņš ar šo vietu nav apmierināts. Andrejs uz savu otro olimpiādi nebrauca vienkārši startēt lai finišētu. Viņš brauca pēc augstām vietām ar domu kādā no distancēm pacīnīties par medaļām. Līdzīgi kā savulaik slavenajai latviešu četrotnei, arī Andrejs savu medaļu (iespējams) atstāja kādā no šautuvēm. Nekas, Soči noteikti deva vēl lielāku pārliecību, ka pjedestāls tepat vien ir, tikai jāstrādā vēl vairāk. Lai veiksmīgs nākamais olimpiskais cikls!
Vērtējums: 7,5

O. Ķibermanis, R. Broks, H. Lūsis, V. Leiboms
Bobslejs. Četrinieki
14. vieta
Startēja 30, finišēja – 30
Komentārs: Varbūt tas ir tikai mīts, ka bobslejs ir trīsdesmitnieku un četrdesmitgadnieku sporta veids? Pēc četriem gadiem Korejā Mazajam Oskaram būs tikai 24!!!
Vērtējums: 7,5

Andrejs Rastorgujevs
Biatlons. 10 km sprints
17. vieta.
Startēja 87, finišēja – 87 sportisti
Komentārs. Toto kantori Andrejam prognozēja 18. vietu. Iznāca viena vieta augstāk. Ja atceramies, ka pavisam nesen PK posmā Andrejs sprintā uzvarētājam zaudēja turpat divas minūtes un pēc tam iedzīšanā pakāpās līdz pat ceturtajai vietai, tad Soču sprinta 17. vieta bija ļoti augsta.
Vērtējums: 7,5

Hokeja izlase
8. vieta.
12 komandas
Komentārs: Izslēdzam TV ekrānusun paskatāmies tikai uz rezultātiem un ko tur redzam? Redzam, ka Latvijas izlase Sočos aizvadīja piecas spēles un uzvarēja tikai vienā. Grozies uz kuru pusi gribi, kopējā bilance ir mīnusos. Pozitīva atzīme par to, ka pirmo reizi iekļūts olimpiskajā ceturtdaļfinālā (pasaules čempionātos tiktāl jau ir tikts vairākkārt), par pašatdevi, par Lipmana sapni būt augstāk par austriešiem.
Vērtējums: 6

Mārtiņš Onskulis
Kalnu slēpošana. Slaloms
27. vieta
Startēja 116, finišēja – 43
Komentārs: Par vietu desmitniekā, par medaļām nemaz nerunājot, šķit, nebija vērts pat domāt, taču savu zeltu Mārtiņš izcīnīja – viņš ir labākais no latviešu slalomistiem, kuri piedalījās šajā olimpiādē.
Vērtējums: 6

Mārtiņš Rubenis
Kamaniņas
10. vieta.
Startēja 39, finišēja – 39.
Komentārs. Olimpiskais medaļnieks aiziešanu no sporta bija pelnījis ar kaut ko skaistāku. Olimpiskā zelta medaļa bija ierakstīta Mārtiņa dienasgrāmatā, taču esošajā situācijā atvadas no sporta būtu pieklājīgas arī ar vietu pirmajā sešiniekā.
Vērtējums: 6

Elīza Tīruma
Kamaniņas
11. vieta.
Startēja 31, finišēja – 31
Komentārs. Elīzas māsai Maijai pirmajās olimpiskajās spēlēs Soltleiksitijā bija 19 gadi un iegūtā 17. vieta. Olimpiskā debitante Elīza par māsu ir četrus gadus vecāka.
Vērtējums: 6

Andrejs Rastorgujevs
Biatlons. 20 km
33. vieta.
Startēja 89, finišēja – 88
Komentārs. Otrajā šautuvē (stāvus) pēdējā lode tiek aizsūtīta pēc piena un noskaņojums pacīnīties ir uz sešiem. Pēc tam seko vēl divi “pūdeļi” un labi, ka iegūtā vietas bija pietiekoša, lai kvalificētos masu startam.
Vērtējums: 5,5

Roberto Puķītis
Šorttreks. 1500m
15. vieta.
Startēja 36, finišēja – 35
Komentārs. Šorttreks lielā mērā ir laimes spēles. Būs vai nebūs saskriešanās, būsi vai nebūsi vainīgs kritienā. Roberto priekšskrējienā finišēja pēdējais, taču vainīgs bija japānis un ventspilnieks iekļuva pusfinālā. Fināls 19 gadus jaunajam Puķītim šobrīd nav sasniedzams, taču kopvŗtējumā ir apsteigts vairāk kā 50% konkurentu.
Vērtējums: 5,5

Lelde Gasūna
Kalnu slēpošana. Slaloms
30. vieta.
Startēja 85, finišēja – 49
Komentārs: Labākais sasniegums olimpiskajās spēlēs starp latvju dāmām kalnu slēpošanā olimpiskajās spēlēs. Pirms trīs gadiem pasaules čempionātā Garmišpartenkirhenē slaomā bija 36. vietā. Pieklājīgs progress.
Vērtējums: 5,5

Agnese Āboltiņa
Kalnu slēpošana. Slaloms
37. vieta
Startēja 85, finišēja – 49
Komentārs: Lai labi nostartētu olimpiādē, jaunība nav nekāds šķērslis. Olimpiskā čempione Mikaela Šifrina ir Agneses vienaudze. Abām ir pa 18...
Vērtējums: 5

Lelde Priedulēna
Skeletons
14. vieta.
Startēja 20, finišēja – 20
Komentārs: Aiz Priedulēnas finišēja pērnā gada pasaules čempione Šellija Radmena. Tikai piecas sekundes simtdaļas pirms Leldes finišēja četrkārtējā pasaules čempione vāciete Mariona Tēsa, septiņas simtdaļas – Turīnas olimpiādes bronzas medaļniece Melisa Holingsvorta. Pirmajām spēlēm ļoti pieklājīgi.
Vērtējums: 5

Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš
Kamaniņas. Divnieki
10. vieta.
Startēja 19, finišēja – 19
Komentārs: Pirms Sočiem sociālajos tīklos Gudramovičs/Kalniņš izvirzot mērķus startiem olimpiādē, par apmierinošu rezultātu uzskatīja iekļūšanu labāko sešiniekā. Neiekļuva... Neapsteidza pat 50% no startējošajiem.
Vērtējums: 4,5

Ulla Zirne
Kamaniņas
18. vieta.
Startēja 31, finišēja – 31
Komentārs. Ullai ir tikai astoņpadsmit. Starp savām vienaudzēm (vēl startēja trīs astoņpadsmitgadnieces) Ulla bija labākā. Labas starta pozīcijas nākotnei, ja vien atcerēsies, ka Siguldā ir starta estakāde.
Vērtējums: 4,5

Haralds Silovs
Ātrslidošana. 1500 m
14. vieta.
Startēja 40, finišēja - 40
Komentārs: Ātrslidošana nav latviešu sporta veids, taču laiku pa laikam uzrodas kāds indivīds. Agrāk bija Ilonda Lūse, tagad – Silovs. Ir tikai loģiski, ka Haralds nebija pat labāko desmitniekā, taču ne jau līdzjutējs vai kāds cits teicās, ka esot pa spēkam krietni augstvērtīgāks rezultāts. Ja salīdzina ar Vankūverā iespēto, tad Silovs ir regresējis. Kaut finansiālais nodrošinājums bijis pats labākais no visiem latviešu olimpiešiem.
Vērtējums: 4

Haralds Silovs
Ātrslidošana. 1000 m
24. vieta.
Startēja 40, finišēja – 40
Komentārs. Pirms četriem gadiem Vankūverā Silovs savu vārdu olimpiskajā grāmatā ierakstīja kā pirmais, kurš vienas dienas laikā paspēja startēt divos dažādos sporta veidos. Šogad Haralds noteikti var pretendēt uz aktīvākā tvitera čivinātāju tieši pirms olimpiskā starta.
Vērtējums: 3

Arvis Liepiņš
Slēpošana. Sprints
61. vieta.
Startēja 85, finišēja – 84
Komentārs. Par šo startu Liepiņam ir visas tiesības justies gandarītam. Līdz šim olimpiskajās spēlēs sprintā tikai Oļegs Maļuhins bijis augstāk – pirms četriem gadiem Vankūverā viņš bija 50.
Vērtējums: 3

Inārs Kivlenieks
Kamaniņas
15. vieta.
Startēja 39, finišēja – 39
Komentārs. Viena no sliktā starta atziņām bija – vairāk laika jāpavada starta estakādē Siguldā. Kurš viņam to traucēja darīt visu olimpisko ciklu? Inārs tagad ir pārdomu krustcelēs – braukāt pa sacensībām vēl četrus gadus, vai tomēr mest mieru kamanām? Ja Kivleniekam ar paškritiku viss ir kārtībā, ja viņš atceras, ka kopš Vankūveras olimpiskajā trasē viņš ir progresējis tikai par divām vietām, tiešām, vai ir vērts mānīt sevi un citus.
Vērtējums: 3

Kristaps Mauriņš
Kamaniņas
21. vieta.
Startēja 39, finišēja – 39
Komentārs. Kristapam šīs bija trešās lielās sacensības. Iepriekšējos divos gados pasaules čempionātos viņš nekvalificējās izšķirošajiem braucieniem. Jau olimpiskās spēles notiktu pēc pasaules čempionāta reglamenta, Mauriņa Soči beigtos agrāk...
Vērtējums: 2,5

Agnese Āboltiņa
Kalnu slēpošana. Supergigants
31. vieta.
Startēja 49, finišēja – 31
Komentārs: Bija jaušama saskaņa starp jauno sportisti un viņas treneri. Divatā tika izanalizēts, kā tikt līdz finišam nenokrītot. Izcils mājas darbs un spēja pielāgoties apstākļiem.
Vērtējums: 2

Kristaps Zvejnieks
Kalnu slēpošana. Milzu slaloms
43. vieta.
Startēja 103, finišēja – 72
Komentārs: Pirms četriem gadiem Vankūverā milzu slalomā Kristapam 62. vieta. Progress teju par 20 vietām, taču tas vēl nenozīmē, ka Latvija tagad ir kļuvusi par kalu slēpošanas lielvalsti.
Vērtējums: 1,5

Inga Dauškāne
Slēpošana. Sprints
59. vieta.
Startēja 67, finišēja – 67
Komentārs. Lielais dzīves sapnis piepildīts. Ne katram 33 gadu vecumā izdodas debitēt olimpiskajās spēlēs. Ar pirmo piegājienu lielais mērķis – izcīnīt visaugstāko vietu starp visās olimpiskajās spēlēs startējušajām latvietēm, neizdevās.
Vērtējums: 1,5

Inga Dauškāne
Slēpošana. 10 km klsika
65. vieta.
Startēja 76, finišēja – 75
Komentārs. Šajā distancē ir kā uz ģeogrāfiskās kartes – augšā Igaunija pa vidu Latvija, lejā – Lietuva. Igaunietei Trīnei Ojastei 45. vieta, latvietei Dauškānei 65. vieta, lietuvietei Ingrīdai Ardisauskaitei 67. vieta.
Vērtējums: 1,5

Haralds Silovs
Ātrslidošana. 500 m
37. vieta.
Startēja 39, finišēja – 39
Komentārs. Sprints nebija Silova plānos, bet par iespēju tajā startēt uzzināja pēdējā brīdī. Nekādu dižo plānu attiecībā uz šo distanci Silovam nebija. Tikai un vienīgi kāju izlocīšana pirms 1000m un 1500m.
Vērtējums: 1

Žanna Juškāne
Biatlons. 7,5 km sprints
79. vieta.
Startēja 84, finišēja – 84.
Komentārs. Pati sportiste piesarkušiem vaigiem savu startu atzīmēja kā izgāšanos. Paškritiski un par to neliela uzslava. Salīdzinot ar Vankūveru, Žanna palikusi uz vietas. Tā pati 79. vieta.
Vērtējums: 1

Jānis Paipals
Slēpošana. Sprints
71. vieta.
Startēja 86, finišēja – 85
Komentārs. Pirms četriem gadiem Vankūverā Paipals šajā distancē palika 62. vietā. Ko Jānis darījis lakā starp Vankūveru un Sočiem?
Vērtējums: 1

Arvis Liepiņš
Slēpošana. Skiatlons
66. vieta.
Startēja 68, finišēja – 67
Komentārs. Ja sportista mērķis ir finišēt, tad nav obligāti jābrauc uz olimpiādi. To pašu varēja izdarīt tepat Priekuļos vai slēpojumā apkārt Alaukstam.
Vērtējums: 1

Roberts Rode
Kalnu slēpošana. Nobrauciens
47. vieta.
Startēja 50, finišēja – 47.
Komentārs. Pēdējais ir un paliek pēdējais. Pirms četriem gadiem Vankūverā Rode palika priekšpēdējais (58. vieta) no finišējušajiem apsteidzot tikai tadžiku Driginu. Sočos tadžiks nestartēja un Rodem nebija ko apsteigt.
Vērtējums: 1

Arvis Liepiņš
Slēpošana. 15 km klasika
73. vieta.
Startēja 91, finišēja – 87
Komentārs. Oficiālajā vizītkartē ierakstīts, ka Liepiņa hobijs ir ceļošana. Tagad Arvis savā ceļojumu kartē var iezīmēt arī Sočus.
Vērtējums: 1

Arvis Liepiņš
Slēpošana. 50 km
59. vieta.
Startēja 65, finišēja – 60
Komentārs: Uzslava par to, ka sasniedza finišu. Tas nekas, ka kā priekšpēdējais, toties finišēja.
Vērtējums: 1

Agnese Āboltiņa
Kalnu slēpošana. Milzu slaloms
Nefinišēja.
Startēja 89, finišēja – 67
Komentārs: Puspunkts par finišu pirmajā braucienā
Vērtējums: 0,5

Mārtiņš Onskulis
Kalnu slēpošana. Milzu slaloms
Nefinišēja.
Startēja 103, finišēja – 72
Komentārs: Pasaules rangā milzu slalomā Mārtiņš ieņem 903. vietu.
Vērtējums: 0,5

Roberts Rode
Kalnu slēpošana. Supergigants
Nefinišēja.
Startēja 63, finišēja – 52
Komentārs: Siguldas pilsētas kalns un visas pārējās Latvijas “augstkalnes” nav tas pats, kas olimpiskā trase.
Vērtējums: bez vērtējuma

Žanna Juškāne
Biatlons. 15 km
Nefinišēja.
Startēja 84, finišēja – 78
Komentārs. Pirms četriem gadiem Vankūverā šajā distancē tika līdz finišam. Šogad – nē. Tātad – nekāda progresa. Tikai regress. Jautājums – kas darīts laikā no vienas olimpiādes līdz otrai? Vēl viens jautājums – vai ir vērts turpināt?
Vērtējums: bez vērtējuma

Jānis Paipals
Slēpošana. 15 km klasika
Nefinišēja.
Startēja 91, finišēja – 87
Komentārs: Olimpiskais tūrisms bija, ir un būs tik ilgi, kamēr mūsu tā sauktie slēpotāji kvalificēsies olimpiskajām spēlēm.
Vērtējums: bez vērtējuma

Lelde Gasūna
Kalnu slēpošana. Milzu slaloms
Nefinišēja.
Startēja 89, finišēja – 67
Komentārs: Ja kopā ar Agnesi Āboltiņu kalna galā izdevās Vanesai Vanakornai aizrunāt brīvbiļetes uz kādu no koncertiem, uzskatīsim, ka olimpiskā misija ir izpildīta.
Vērtējums: bez vērtējuma

Kristaps Zvejnieks
Kalnu slēpošana. Slaloms
Nefinišēja
Startēja 116, finišēja – 43
Komentārs. Nav slikti, ja sportists pirms četrgades nozīmīgākajiem startiem izvirza sev augstu mērķus, tācu tiem jābūt reāliem. Katrā ziņā nez iekļūšanu labāko desmitniekā.
Vērtējums: bez vērtējuma

Roberts Rode
Kalnu slēpošana. Slaloms
Nefinišēja
Startēja 116, finišēja – 43
Komentārs: Ne pirmais un ne pēdējais no latviešu kalnu slēpotājiem, kurš nepabeidz sacensības.
Vērtējums: bez vērtējuma

  +6 [+] [-]

, 2014-02-23 14:33, pirms 10 gadiem
Strausam, ka tik kko uz*irst.. Nevar vērtēt, ja nezini kko sīkāk par sportu...

 +10 [+] [-]

, 2014-02-23 14:40, pirms 10 gadiem
Ērik,hokeja izlase vismaz 8,5 ja ne 9. Nolaidies uz zemes čalīt!

  +4 [+] [-]

, 2014-02-23 14:48, pirms 10 gadiem
un kas vērtēs strausu? diletants

 +11 [+] [-]

, 2014-02-23 14:48, pirms 10 gadiem
Strauss vispar hokeju laikam nav skatijies, ja izlasei var ielikt tikai 6!
Un tiesam Strausam galvenais ir tik kadu nodir...!

  +7 [+] [-]

, 2014-02-23 14:50, pirms 10 gadiem
Onskulis augstāk par Rubeni Tīrumu Silovu Puķīti
tas tik ir uzskats

  +5 [+] [-]

, 2014-02-23 14:56, pirms 10 gadiem
Protams, ka Strausam ir jādod savs lieliski "objektīvais vērtējums". Tik bezjēdzīgu analīzi, bez jebkãdas metadologijas - Strauss pārspējis pats sevi! Un, arī kamaninu braucēji, kuri ir sasnieguši jebkãdas labākos rezultātus atkal ir jānoliek.
Arī par Strausa darbu salīdzinot ar cities žurnāliem, varam teikt, ir vērts padomāt par profesijas mainu.
Par olimpiešiem - vienkãrši milzīgs lepnums!
Malači!

  +5 [+] [-]

, 2014-02-23 14:59, pirms 10 gadiem
Lielākā daļa lasītāju nepiekritīs. Personīgi es liktu kamaniņu stafeti augstāk, jo Rubenis/Tīruma nobrauca savus labākos braucienus, savukārt Šici jau parādīj savu klasi!

  +3 [+] [-]

, 2014-02-23 15:02, pirms 10 gadiem
ASK Rulzzz rakstīja: Strauss vispar hokeju laikam nav skatijies, ja izlasei var ielikt tikai 6!
Un tiesam Strausam galvenais ir tik kadu nodir...!
Autors ļoti loģiski pamatoja kāpēc viņš hokeja izlasei ielika tik cik ielika.
Un pamatoti ielika, jo izlase izcīnīja tikai vienu uzvaru piecās spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-23 15:07, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Autors ļoti loģiski pamatoja kāpēc viņš hokeja izlasei ielika tik cik ielika.
Un pamatoti ielika, jo izlase izcīnīja tikai vienu uzvaru piecās spēlēs.
Bet pasa galvenakaja spele!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-23 15:15, pirms 10 gadiem
ASK Rulzzz rakstīja: Bet pasa galvenakaja spele!
Bet tas nemaina faktu-viena uzvara.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-23 15:24, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bet tas nemaina faktu-viena uzvara.
Maina gan! Grupu turnira speles nav svarigas, galvenais uzvaret izskirosajas speles!!

  +5 [+] [-]

, 2014-02-23 15:43, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bet tas nemaina faktu-viena uzvara.
Bet šis nav turnīrs, kurā uzvarētāju noskaidro pēc iegūto punktu skaita. Teorētiski komanda varēja zaudēt pirmajās 3 spēlēs, bet nākamajās trijās uzvarēt, tādējādi iegūstot OS čempionu titulu. Tādā gadījumā arī zelta medaļa jānovērtē kā viduvējs sasniegums, jo redz, uzvaru nebija vairāk kā zaudējumu?

  +3 [+] [-]

, 2014-02-23 16:06, pirms 10 gadiem
ASK Rulzzz rakstīja: Maina gan! Grupu turnira speles nav svarigas, galvenais uzvaret izskirosajas speles!!
Un tieši tāpēc jau autors ir ielicis visai pieklājīgo atzīmi 6, un nevis,piemēram, 4 balles.

  +4 [+] [-]

, 2014-02-23 16:13, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Un tieši tāpēc jau autors ir ielicis visai pieklājīgo atzīmi 6, un nevis,piemēram, 4 balles.
Nu ja uzvaretu kanadu, tad ieliktu 7, jo redz mes ja utikai divas uzvaras butu izcinijusi!

  +3 [+] [-]

, 2014-02-23 18:01, pirms 10 gadiem
Ja sākumā vērtējumam vēl kaut cik varēja piekrist, tad, sākot ar hokeja izlases vērtējumu, aizvien dziļāk auzās braukts (proti, nepamatoti daudz kritizēts vai sasniegtais nenovērtēts). Tas pats attiecināms uz citiem mūsu kamaniņbraucējiem, kas nekļuva par medaļniekiem, arī Leldei Priedulēnai manuprāt, par maz. Bet 6 hokejam galīgi neder - it sevišķi, ja ņem vērā to, kur bijām agrāk un kur esam tagad. Labi, vēl ne uz pjedestāla, vai tad tikai tas VIENMĒR var kalpot par atskaites punktu?!
Hokeja izlase pelnījusi vismaz 8, ja ne 9!

  +3 [+] [-]

, 2014-02-23 18:44, pirms 10 gadiem
Muļķis ko vēl var pateikt pa strausu

     [+] [-]

, 2014-02-23 23:04, pirms 10 gadiem
Kamaniņnieki pārsteidza

  +2 [+] [-]

, 2014-02-23 23:10, pirms 10 gadiem
Strauss, cik tu sev ieliki par šo savu gara darbu? Brīnos, ka cirvjus tur darbā. Pučem tiešām viss pie vienas vietas... Būs jāpasaka Lembergam.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-24 00:50, pirms 10 gadiem
Ka var kaut kads kaktu reportieris tadu stulbumu gvelzt, pie tam maksas sadalja!

Es pec inerces biju palicis par SA abonentu ari pec Puches karjeras beigam, bet nu shis ir milzu piliens lai sanemtos un nokanceletu abonomentu.

Apsveicu Strausa kungs - 1 ls nedelja no Jums Jusu kolegiem.

Djerevnja!

  +3 [+] [-]

, 2014-02-24 12:03, pirms 10 gadiem
Strauss !!! BEIDZ RAKSTĪT, un ar to domāju, VISPĀR BEIDZ RAKSTĪT ŠITĀDUS MURUGUS ! Tu pasaules nīkulis, klaviatūras klabinātājs, liec mūsu sportistiem kaut kādus sevis izdomātus vērtējumus, pamēģini nejēga pats kvalificēties kaut vai Latvijas olimpiādei, un tad savas tizlās nejēdzības raksti ! Deguna urbinātāj, maini profesiju un ej slaucīt ielas, jo tas varētu būt vienīgais, ko tu māki ! Par mūsu sportistiem... VISI IR MALAČI, KAS STARTĒJA UN NESA LATVIJAS VĀRDU PASAULĒ, VISIEM 10 no 10 !

  +1 [+] [-]

, 2014-02-24 16:45, pirms 10 gadiem
Hokeja izlasei рar 1/4-finālu vērtējums 6 (?) ...cik būtu, ja iekļūtu 1/2-finālā ? 7 vai varbūt 8 ? Ja 6, tātad, cik var noрrast tāds kurš ar hokeju ir uz "jūs" LAT izlase nosрēlēja zem savām sрējām...nu tā, рašvaki...D

     [+] [-]

, 2014-02-24 16:51, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bet tas nemaina faktu-viena uzvara.
Namej,esi dzirdējis teicienu-zaudēt kaujā,bet uzvarēt karā?To pašu varētu pajautāt raksta autoram.Jo man liekas-viņš no hokeja Sočos ar LV izlases spēlēm ne tikai neko nav redzējis,bet pat lasījis.

  +3 [+] [-]

, 2014-02-24 17:58, pirms 10 gadiem
BBC Sport - Sochi 2014: How did Team GB perform...
Iesaku izlasit, varbut ari autoram pasam, ka savus sportistus izverte UK. Un pieversiet uzmanibu, ka klat ir pielikti cipari, ko valsts ir devusi attiecigaja sporta programma un kads rezultats prasits. Un tur slepotajus neviens ta nekritize, jo naudu iedota no valsts ir 0. Toties bobslejam ir labs cipars, domaju musejie ar tadu naudu varetu pacelt 2 olimpiskos ciklus - ne tikai vienu.

     [+] [-]

, 2014-02-25 12:56, pirms 10 gadiem
hb77 rakstīja: Ērik,hokeja izlase vismaz 8,5 ja ne 9. Nolaidies uz zemes čalīt!
Un zemes būtu jānolaižas visiem lielajiem fanātiem. Protams, liels prieks par vēsturisko panākumu, bet Latvija rādīja līmenī, kāds tas ir bijis līdz šim. Tas, ka bija pāri pa 10 vārtu stabiem/pārlikņiem, kas glāba mūsu vārtus jau ir veiksmes jautājums, kura šoreiz bija mūsu pusē, bet tas nenozīmē, ka būtu jāliek augsts vērtējums, ja skatās objektīvi no sporta, nevis skatītāju iepriecinājuma līmeņa.

     [+] [-]

, 2014-02-26 12:37, pirms 10 gadiem
Vispār neviens cilvēks vai tas ir sporta žurnālists vai speciālists vai līdzjūtējs nevar spriest objektīvi, bet tikai subjektīvi! Un tas ir normāli!
Arī es nevaru piekrist vairākiem žurnālista vērtējumiem, sevišķi par hokeja izlasi, kurai personīgi liktu vismaz 7,5! Ielikt sportistam vērtējumā 1-nieku un zemāk, manuprāt, vispār neadekvāti un netaisni. Salīdzinājumam, pat lielākie skolu huligāni nesaņem tādu novērtējumu!

     [+] [-]

, 2014-02-26 12:39, pirms 10 gadiem
Aizmirsu piebilst, ka lepojos un esmu patiešām priecīgs par mūsu sportistu sasniegumiem ZOS!

     [+] [-]

, 2014-03-07 17:13, pirms 10 gadiem
Strausa kungs, sēdies 2!
Maļuhins startēja Turīnā, nevis Vankūverā!
P.S. Kritika ir laba lieta, ja tā ir objektīva.