Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:540, Did:0, useCase: 3

"Jelgavai" vēl jāmācās amatieru futbols

"Jelgavai" vēl jāmācās amatieru futbols
"Jelgavas" zaudēto spēļu sērija Latvijas čempionātā sasniegusi jau četrus mačus.
foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

"Jelgavas" futbolisti šogad priecēja Latvijas kausa izcīņā un viscerīgāk no mūsējiem nospēlēja Eirokausos, taču "LMT virslīgā" simpātiskajai komandai neveicas. "Jelgavas" komandai vēl ir ko mācīties no "Portadown".

Svētdien "Jelgava" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas Latvijas čempionātā - ar 0:5 pret "Skonto", kas tikai vēlreiz apstiprina to, ka rezultāts šo komandu spēlē Latvijas kausa izcīņas pusfinālā bija sensacionāls. Tomēr šoreiz gribētos pievērst uzmanību nevis šim rezultātam, bet visai četru zaudējumu sērijai, kurā ietilpst arī 1:2 pret pastarīti "Olimpu/RFS" un 1:2 pret it kā sīkstāko konkurentu tabulā "Jūrmalu-VV". Aizvadītajās 13 kārtās jelgavnieki ir iekrājuši tikai 11 punktus, kas ir trešdaļa no "Ventspils" vai "Skonto" guvuma. Tas tikai vēlreiz parāda, cik liela atšķirība ir starp mūsu ierastajiem līderiem un ņipriem debitantiem.

"Jelgavas" futbolisti un treneri ir iemācījušies noskaņoties uz svarīgākajiem mačiem. Tā ir apsveicama īpašība, kas ļauj labi spēlēt kausu izcīņās. Tomēr čempionāta spēlēs ir nepieciešama arī stabilitāte, ko spēj parādīt vienīgi meistarīgie. "Jelgavas" trumpis pagaidām ir psiholoģija, nevis futbola spēlēšana. Komanda vēl tikai mācās spēlēt - vispār un arī konkrēti "LMT virslīgā". Tagad galvenais ir iemācīties to, ko prot amatieri no Ziemeļīrijas "Portadown" - spēlēt ar milzīgo pašatdevi visos mačos pēc kārtas, ne tikai svarīgākajos.

"Jelgavai" ir iespējas progresēt. Jau pirms šīs sezonas komandas sastāvā notika kardinālas pārmaiņas, un var prognozēt, ka tās turpināsies arī nākamziem. Treneris Dainis Kazakevičs jau noteikti izdara secinājumus par pašreizējo spēlētāju psiholoģisko noturību, un pēc sezonas tie pārtaps konkrētos lēmumos. "Jelgava" turpinās meklēt pusprofesionāļus, kuri demonstrēs nesalaužamo cīnītāju garu katrā mačā.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-02 12:00, pirms 14 gadiem
pēc gada vai diviem mums būs 4 labas komandas

  -4 [+] [-]

, 2010-08-02 12:20, pirms 14 gadiem
eDzuliC rakstīja: pēc gada vai diviem mums būs 4 labas komandas
reali jau tagad ir 4as labas- Skonto, Vpils, Liepaja, Daugava, parejas ir krietni vajakas

  +8 [+] [-]

, 2010-08-02 12:42, pirms 14 gadiem
Grafīts rakstīja: reali jau tagad ir 4as labas- Skonto, Vpils, Liepaja, Daugava, parejas ir krietni vajakas
Labu komandu mums pašlaik diemžēl vispār nav..

  +2 [+] [-]

, 2010-08-03 12:24, pirms 14 gadiem
andy17 rakstīja: Labu komandu mums pašlaik diemžēl vispār nav..
Ko tad mēs, lai jau tie citi....