Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Troters un Latvijas izlase

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Troters un Latvijas izlase
Uzbrukuma zonā Broks Troters ir ģēnijs.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Sporta Avīzē", intervējot Oļegu Znaroku, Latvijas izlases galvenais treneris izteicās, ka viņš izlasē labprāt redzētu kanādieti Broku Troteru, kurš sērijā ar Maskavas "Dinamo" kopā ar Lauri Dārziņu un Miķeli Rēdlihu bija viens no labākajiem.

Skaidrs, ka tā bija komplimentāra uzslava, kurai nekāda darbība neseko. Teorētiski 24 gadus vecais Troters (16.01.1987.) var tikt līdz Latvijas izlasei. Lai tā notiktu, viņam kādā no Latvijas komandām jānospēlē četri gadi un jākļūst par Latvijas pilsoni. Itālijas izlase ir pilna ar naturalizētajiem kanādiešiem, tādi ir arī Vācijas, Lielbritānijas, Francijas un vēl dažās citās izlasēs. Kazahi vienubrīd ļoti intensīvi runāja, ka "Baris" aizsargs Kevins Dālmans domājot par Kazahstānas pilsonības pieņemšanu.

Vai mums izlasē vajag tādu spēlētāju kā Troters? Ja pieņemam, ka uzbrucēja galvenais uzdevums ir gūt vārtus un ar negaidītām piespēlēm radīt vārtu momentus maiņas biedriem, tad Broks izlasei ir vajadzīgāks nekā valstij jauns prezidents. Uzbrukumā un jo sevišķi pretinieku zonā Troters ir zvērs. Vārtrpriekšā neapmulst, mazā kvadratūrā spēj apstrādāt ripu gandrīz kā Balderis. Ātrums ieskrienoties ļoti labs, manevrēšanas spējas ļoti labas. Pretinieku zonā Broks ir ģēnijs.

Taču hokeja laukumā ir trīs zonas un, kā rakstīts hokeja teorijas grāmatās un, kā stāsta treneri, tad centra uzbrucēja galvenais uzdevums pēc maiņas uzbrukuma organizēšanas ir būt pirmajam palīgam aizsargiem savā zonā. Bet tur Troters ir ne tikai nulle, bet stipri negatīva nulle. Ar viņa augumu nav ko meklēt vārtpriekšā un pie apmalēm. Kādā no spēlēm pret Znaroku Troters mēģināja traucēt Maskavas dinamieti vārtpriekšā, bet darīja to tik neveikli, it kā nekad nebūtu spēlējis hokeju. Atmiņā iekritusi vēl epizode no šīs pašas sērijas, kad Broks tik slinki pārvietojās savā zonā, un ripa bija vārtos. Viens no centra uzbrucēja uzdevumiem ir arī uzvarēt iemetienos. Regulārajā čempionātā Broks uzvarēja 175 iemetienos no 392 (44,6%), play-off - 61 no 154 jeb 39,6%. Zaudēts iemetiens, tātad ripu kontrolē pretinieks, bet, kurš kontrolē ripu, tas arī kontrolē spēli. Ne velti šim elementam tik lielu vērību pievērsa Kurts Lindstrēms, gandrīz ar sausu muti runājot par puck control.
Situāciju varētu glābt, ja iemetienu lielmeistars būtu kāds no Trotera maiņas uzbrucējiem, taču tāds nav ne Lauris un nav arī Miķelis. Turklāt viņiem tāpat kā Troteram mīļākas ir uzbrukuma ganības, savā zonā nespēlējot ar tik lielu iedvesmu. Līdz ar to maiņa M. Rēdlihs - Troters - Dārziņš ir ļoti bīstama ne tikai pretinieku, bet arī saviem vārtiem. Par ko liecina play-off spēļu lietderības koeficienti. Laurim un Brokam - mīnus septiņi, Miķelim - mīnus astoņi...

Rudenī radīju lielu publikas nopēlumu, kad piedāvāju Troteru par noraidījumiem vairākumā, turklāt vēl sāncenšu zonā, uz kādu laiku nosūtīt uz fārmklubu. Savas domas neesmu mainījis arī tagad. Zinu, ka dažiem nepatīk, ka šo "Dinamo" salīdzina ar veco "Dinamo", bet tas jādara atkal. Tihonova laikos par piespēli cauri savai zonai, kā Troteram pēdējās spēles pagarinājumā Jaroslavļā, varēja ne tikai pazaudēt prēmiju, bet arī vietu komandā. To varēja pazaudēt pat par sīkākām lietām. Tā kādā no spēlēm Tihonova laiku "Dinamo" kapteinis Gunārs Krastiņš atslidoja ar ripu atpakaļ savā zonā, situācija beidzās laimīgi, bet sākās trenera un spēlētāja disputs, vai hokejistam jāved ripa iekšā savā zonā. Teorētiski viņš ar to rada draudus saviem vārtiem. Toreiz trenera un spēlētāja strīds beidzās neizšķirti, lai gan Krastiņš beidza spēlēt "Dinamo". Tikai pēc vairākiem gadiem, kad Gunārs jau pats bija treneris, viņš atzina, ka toreiz Tihonovam bijusi taisnība.

Vaicāju Gintam Biseniekam, ko viņš būtu darījis ar hokejistu, kurš met ripu cauri savai zonai. Gints iesākumā Broku aizstāvēja, jo kādā no iepriekšējām spēlēm vai nu Brokam vai kādam citam mūsu spēlētājam līdzīgs stiķis izdevies. Un, ja būtu izdevies arī tagad, visi Troteru slavētu. Taču beigu beigās arī Bisenieks atzina, ka tā spēlēt nedrīkst! Par tādām piespēlēm pat zēnu komandā no trešās maiņas nokrīt uz sesto.

Skaidrs, ka ne šogad Bratislavā un pat ne vēl pēc trim gadiem Troters Latvijas izlasē nespēlēs, taču, ja "Dinamo" grib, lai Trotera maiņa dod vēl lielāku ieguldījumu, tad vai nu jāiemāca Brokam pašam spēlēt aizsardzībā, vai arī Laurim un Miķelim ir jārukā viņa vietā.

1 2 56 komentāri

 +24 [+] [-]

, 2011-03-25 15:07, pirms 14 gadiem
dīvains raksts..

 +50 [+] [-]

, 2011-03-25 15:08, pirms 14 gadiem
Skatos Matulis vēl joprojām nespēj pārdzīvot savu rudens aplauzienu attiecībā uz Troteru. Ja kas Broks arī labprāt spēlētu pa malu un tad visas tās nepilnības neskaitītos, jo visa maiņa taču bija mīnusos līdz ausīm, bet vainīgais nez kāpēc ir atrasts tieši Trotera personā.

  +7 [+] [-]

, 2011-03-25 15:08, pirms 14 gadiem
Nu bet Vecam sunim jaunus trikus iemācit nevar!

bet izlasē noderētu, jo starp Lauri un miķeli katru gadu ieliek kko slikt;aku par iepriekšējo!

  +4 [+] [-]

, 2011-03-25 15:09, pirms 14 gadiem
dafs rakstīja: Nu bet Vecam sunim jaunus trikus iemācit nevar!

bet izlasē noderētu, jo starp Lauri un miķeli katru gadu ieliek kko slikt;aku par iepriekšējo!
Nav jau nemaz tik vecs!
Slēpts komentārs: kalvis00

  +5 [+] [-]

, 2011-03-25 15:11, pirms 14 gadiem
kapēc nē? ja mēs iedevām pilsonību Bruno Pētersonam un un to pat ir dabūjis tas nolāpītais krievu uzņēmējs "deputāts"hvz kā vinju sauca...kādēļ lai Brokam mēs nepiešķirtu? pagaidiet un apdomājiet... kas tur tāds grūts? lai arī , šis ir adresēts Matuļa kungam, viņš nav īsts centrs, mums viņš lieti noderētu. Mums tik vajag viņa piekrišanu. Kanādas pilsonību viņš nezaudēs, varēs spēlēt Olimpiādē un PČ, viņam pašam tas tik nāks par labu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-03-25 15:12, pirms 14 gadiem
dafs rakstīja: Nu bet Vecam sunim jaunus trikus iemācit nevar!

bet izlasē noderētu, jo starp Lauri un miķeli katru gadu ieliek kko slikt;aku par iepriekšējo!
vecs suns... vecīt... viņš ir viens no jaunākajiem Dinamo spēlētājiem

  +8 [+] [-]

, 2011-03-25 15:13, pirms 14 gadiem
Ble nu nav ko te pļūtīt, lai vai kā būtu, es labāk izvēlos, šādu maiņu ar Troteru nekā piemēram ar Bērzu vai Džeriņu, kas, varbūt, aizsardzībā arī nospēlētu labāk.

  +9 [+] [-]

, 2011-03-25 15:17, pirms 14 gadiem
jā,kad mēs augām tā nebija

  +2 [+] [-]

, 2011-03-25 15:21, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Kas tie par jokiem ar pilsonību? Lai cilvēks kļūtu valsts pilsonis, viņam pirmkārt jābūt šīs valsts patriotam, jābūt gatavam krist un klupt par šo valsti, aizstāvēt gan labos laikos, gan grūtos, jāiemācās valoda, vēsture, tradīcijas. Ne jau tikai vienkārši "kādā no Latvijas komandām jānospēlē četri gadi".
Pagaidām neesmu manījis, ka Troters kaut kā baigais Latvijas patriots būtu, vai vismaz iemācījies runāt latviešu valodā.
Varbūt, ka kļūdos. Un viņš tiešām ir patriots, māk valodu, un varēs te iedzīvoties arī pēc karjeras beigšanas. Ja tā nav - tad diez vai mums ir vajadzīgs.
Tad jau sanāk, pēc tava teiktā, ka man mana pase ir jāsadedzina uz sārta?

  -4 [+] [-]

, 2011-03-25 15:22, pirms 14 gadiem
Es ar nesaprotu kāpēc starp Lauri un Miķeli ir jāliek Broks. Ideāli būtu Sprukts. Uzvar iemetienos, strādā aizsardzībā un dod labas piespēles, viss kas jādara centram. Brokam ir jāmeklē vieta malā, labs variants būtu ar Karsumu, ko centrā likt? Tas jau trenera un Sējēja uzdevums. Otrs variantrs, trenēt Broku kā centru, bet to jau mūsu treneru kolektīvs nedarīs, vieglāk ir nopirkt gatavu spēlētāju kā trenēt esošo.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-25 15:24, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: Es ar nesaprotu kāpēc starp Lauri un Miķeli ir jāliek Broks. Ideāli būtu Sprukts. Uzvar iemetienos, strādā aizsardzībā un dod labas piespēles, viss kas jādara centram. Brokam ir jāmeklē vieta malā, labs variants būtu ar Karsumu, ko centrā likt? Tas jau trenera un Sējēja uzdevums. Otrs variantrs, trenēt Broku kā centru, bet to jau mūsu treneru kolektīvs nedarīs, vieglāk ir nopirkt gatavu spēlētāju kā trenēt esošo.
Nū, Sprukts- Karsums, Bērziņš- Saulietis, šos pārus jaukt ārā nevajadzētu. Vēl jau ir Ankipāns, Džeriņš, Pečura, ir no kā ņemt.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-25 15:26, pirms 14 gadiem
viechus91 rakstīja: kapēc nē? ja mēs iedevām pilsonību Bruno Pētersonam un un to pat ir dabūjis tas nolāpītais krievu uzņēmējs "deputāts"hvz kā vinju sauca...kādēļ lai Brokam mēs nepiešķirtu? pagaidiet un apdomājiet... kas tur tāds grūts? lai arī , šis ir adresēts Matuļa kungam, viņš nav īsts centrs, mums viņš lieti noderētu. Mums tik vajag viņa piekrišanu. Kanādas pilsonību viņš nezaudēs, varēs spēlēt Olimpiādē un PČ, viņam pašam tas tik nāks par labu.
nepļāpā muļķibas - pieņemot Latvijas pilsonību viņam būtu jāatsakās no Kanādas pilsonības. Šādos gadījumos Latvijas likumdošana dubultpilsonību nepieļauj.

 +11 [+] [-]

, 2011-03-25 15:29, pirms 14 gadiem
Raksts gana bezjēdzīgs.Visi atceramies kļūdas, bet tādas ir arī citiem.Pirmās sērijas otrā spēle.Jēkabs neuztver ripu pie apmales, Saimons aizskrien, uzmet, un vārti.Vai kautvai kā pēdējās spēlēs Holts laida iekšā ripas starp kājsargiem.Kļūdas ir visiem, ne jau arī tas pats Krosbijs ir lielisks aizsardzībā.Nebūt nē.Viņš visu kompensē ar uzbrukumu.Kādēļ gan Troters nevarētu darīt to pašu.Pagaidām šajā spēlētājā redzu vairāk pozitīva.

 +11 [+] [-]

, 2011-03-25 15:30, pirms 14 gadiem
Ko autors gribēja pateikt? Ka Znaroks ir ''duraks'' un nesaprot ko runā? Vai ka Bisinieka viedoklis ir ar lielāku svaru? Es domāju, ka ja reiz Znars pateica ka noderētu, tad noderētu un pieļauju, ka viņa šīsdienas skatījums ir vērtīgāks un objektīvāks nekā kkādas atmiņas par Tihonovu.
Trotera spēlēšana LV izlasē ir kkas no zinātniskās fantastikas un lieka mutes dzesēšana, bet ja tā notiktu es tikai priecātos. Manuprāt, perspektīvs hokejists un vērtīgākais RD ieguvums pērnajā starpsezonā. Pieļauju, ka viņš mūs vēl patīkami pārsteigs nākamajā sezonā un Matuļjankam būs jāmeklē citi argumeti, kaut arī šie ir ar baltiem diegiem šūti!

 +19 [+] [-]

, 2011-03-25 15:31, pirms 14 gadiem
Isti neredzu jegu shim rakstam, jo:
1) Vai Troters vispar ir izteicis velmi naturalizeties?
2) nopelt speletaju par centra speletajam piemitoshu ipashibu trukumu nemot vera, ka vins ir malejais ir diezgan divaini. Varu deret, ka maina ar labu centru Broks sava mala butu vel rezultativaks un ar labaku +/-
3) Un galu gala vel 3 gadi prieksa, lai vispar varetu runat par kadu naturalizaciju. Varbut Broks lidz tam laikam bus jau beidzis karjeru vai vel sazin kas notiks.
Parejais vispar lirika un slepta nepatika pret Troteru. Acimredzot tiesam autors nevar sagremot to, ka kludijies sezonas sakuma ka te jau mineja.

 +11 [+] [-]

, 2011-03-25 15:32, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Tad jau sanāk, pēc tava teiktā, ka man mana pase ir jāsadedzina uz sārta?
tava noteikti

  +1 [+] [-]

, 2011-03-25 15:33, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Ko autors gribēja pateikt? Ka Znaroks ir ''duraks'' un nesaprot ko runā? Vai ka Bisinieka viedoklis ir ar lielāku svaru? Es domāju, ka ja reiz Znars pateica ka noderētu, tad noderētu un pieļauju, ka viņa šīsdienas skatījums ir vērtīgāks un objektīvāks nekā kkādas atmiņas par Tihonovu.
Trotera spēlēšana LV izlasē ir kkas no zinātniskās fantastikas un lieka mutes dzesēšana, bet ja tā notiktu es tikai priecātos. Manuprāt, perspektīvs hokejists un vērtīgākais RD ieguvums pērnajā starpsezonā. Pieļauju, ka viņš mūs vēl patīkami pārsteigs nākamajā sezonā un Matuļjankam būs jāmeklē citi argumeti, kaut arī šie ir ar baltiem diegiem šūti!
Ja Rukis nesaks chakaret atkal labi stradajoshu mehanismu (Lauris-Broks-Mikelis) ka shaja sezona, kad komandai gaja labi un peksni sakas mainu jauksanas pec supertalanta Juraja ierashanas.

     [+] [-]

, 2011-03-25 15:34, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: nepļāpā muļķibas - pieņemot Latvijas pilsonību viņam būtu jāatsakās no Kanādas pilsonības. Šādos gadījumos Latvijas likumdošana dubultpilsonību nepieļauj.
Tas likumprojekts atrodas kaut kur Saeimas gaiteņos.

  -3 [+] [-]

, 2011-03-25 15:35, pirms 14 gadiem
smieklīgs raksts aizsardzībā 3ā maiņa mums ir nekāda, ne velti vienā spēlē vien dabūja -5 koeficientus visi, tur ne ko pielikt, ne atņemt.

reāli pēc uzvaras pār maskavu komanda nosēdās. kāpēc? nezinu, bet līdz ar to ļoti izškaidīts sezonas noslēgums sanāca, un ja man būtu jāvērtē sezona tagad tad es neliktu vairāk par 3 no 5, jo pārāk stipri atmiņā pirmā spēle ar jarikiem kur vispār nekādi izgāja un pēdējā, kur visu spēli kontrolēja un tad palaidās beigās un nenospēlēja dažas epizodes līdz galam.

     [+] [-]

, 2011-03-25 15:42, pirms 14 gadiem
Ar centriem izlasei ir problēmas. Ņemam Hartiganu?

  +8 [+] [-]

, 2011-03-25 15:43, pirms 14 gadiem
Gribētu Broku drusku aizstāvēt . Nekļūdās tas kurš neko nedara.Jauns un enerģisks spēlētājs .Vai Ozoliņu mēs neslavējam par viņa skaistām piespēlēm? Bet cik reizes Ozo ir kļūdījies uz zilās līnijas ,cik riskantās piespēles ir pārķertas,bet viņu mēs nepeļam, tā gadījās.Es nenosodu Ozo, viņš ir ZVAIGZNE ,UN PELNĪTI. Tāpēc arī Broku gribētu paslavēt.Man patīk viņa kombicionālā spēle,kopā ar Miķeli un Lauri. Aizsardzībā mums ir Jānis ar Ģirtu,bet ja visi būtu tādi,ea nezinu ..ES ESMU PAR SKAISTU HOKEJU.Ar kļūdām un bez tām. Vai Broku ņemt izlasē ,to lai citi domā.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-25 15:47, pirms 14 gadiem
Tad jau sadodam pilsonības vēl 10 savās izlasēs netiekošiem vidusmēra kanādiešiem,vēlams arī kādam nēģerim(rasu līdztiesības vārdā)un vēl kādiem 5 krieviem un būs mums spēcīga Latvijas izlase!!Tikai ,vai tā vairs būs Latvijas izlase???Varbūt tomēr sākt no otra gala-sakārtot savu sporta saimniecību(domāju,ne tikai hokeju),izaudzināt savus hokejistus(vienalga,kas viņš pēc tautības,ka tik te dzimis un audzis)!!Tad cilvēkiem tā izlase būs svarīga,bet nedomāju,ka daudziem interesēs izlase,kas veidota no caurkritušiem kanādiešiem,nēģeriem un dažiem Krievijai nederīgiem hokejistiem!!!

  -1 [+] [-]

, 2011-03-25 15:50, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Ko autors gribēja pateikt? Ka Znaroks ir ''duraks'' un nesaprot ko runā? Vai ka Bisinieka viedoklis ir ar lielāku svaru? Es domāju, ka ja reiz Znars pateica ka noderētu, tad noderētu un pieļauju, ka viņa šīsdienas skatījums ir vērtīgāks un objektīvāks nekā kkādas atmiņas par Tihonovu.
Trotera spēlēšana LV izlasē ir kkas no zinātniskās fantastikas un lieka mutes dzesēšana, bet ja tā notiktu es tikai priecātos. Manuprāt, perspektīvs hokejists un vērtīgākais RD ieguvums pērnajā starpsezonā. Pieļauju, ka viņš mūs vēl patīkami pārsteigs nākamajā sezonā un Matuļjankam būs jāmeklē citi argumeti, kaut arī šie ir ar baltiem diegiem šūti!
Salīdzini piemēram īstu centru - Vasičeku un Troteru, kurš spēlē vietā, kur viņam nevajadzētu spēlēt. Golus tā maiņa met iekšā, bet arī der paskatīties viņu +/- pleijofos, kā arī Trotera iemetienu statistiku... Nesaprotu šī raksta mērķi, tagad, izskatās, ka uzrakstīts tapēc, ka nav par ko citu rakstīt, bet par to ka Troters nav centrs, piekrītu...

  +2 [+] [-]

, 2011-03-25 15:57, pirms 14 gadiem
man liekas ka Matulja kungam nav par ko rakstiit . varbuut buutu laiks tad arii beigt rakstiit un panjemt atveljinajumu?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-25 16:01, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Tas likumprojekts atrodas kaut kur Saeimas gaiteņos.
pagaidām gan vairāk, preses slejās, es teiktu...

 +10 [+] [-]

, 2011-03-25 16:05, pirms 14 gadiem
smiekligakais ir tas, ka cilveks tiek vertets pec paris play off spelem nevis veselas regularas sezonas.
atgadinasu, ka regularaja sezona sai mainjai bija labakais +/- koeficents komanda.
ja saksim, pec katras neveiksmigas speles raustit kur kada mainja nopelna minusus kautko kardinali mainit, tad pat par tiem pasiem play offiem vares aizmirst. ar Lauri un Mikeli neviens tik labi nesaprotas. Sprukts ar viniem izskatas neslikti, bet vins nav tikpat kreativs ka Trotters. Tacu Trotters kopa ar Ankipanu un Karsumu nekad nebus tikpat labs. nevajag cakaret puikam dzivi. ja mums ir komanda tikai viena ista meteju mainja, tad tada lai ta paliek. lai par aizsardzibu vairak piedoma aizsargi kam ar viniem kopa jaspele.
par to, ka Supis viniem uzticas un lauj iet uz visu banku atstajot novarta aizsardzibu liecina ari tas, ka sezonas laika vairakakrt tika meginats iespelet ar vienm kopa aizsardzibas pari Galvins - Ozo. tads paris kopa jau ir tragedija, bet ja vinus pieliek vel pie jauniem puikam kam aizsardziba ir sekundara lieta, tad vispar ir vaks. no aizsardzibas viedokla skatoties. bet supis meginaja, kautkas neaizgaja, Guntis un Ozo nesapratas un tada ideja tika atmesta, bet tas tikai liecina to, ka Supis saprot, ka ja labi iet uzbrukuma, tad to ir jaizmanto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-25 16:32, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: pagaidām gan vairāk, preses slejās, es teiktu...
Vispār jau par to kādu pusgadu ļoti cīnās un kā teica Krokodils ir saeimas gaiteņos
Pa raxtu. Pārdomu-fantāzijas. Reāli raksta jēga slēpjas Trotera nopelšanā. Matulis pareizi izsecina par aizsardzību(nesalīdzinot ar citu kļūdām), bet izlasot rakstu kopumā nav redzama balanse - starp labo un ļauno. Nav objektīvi.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-25 16:34, pirms 14 gadiem
Ne jau viens Troters aizsardzībā paslinko,to pašu dara arī Miķelis ar Lauri,bet tā vecā Dinamo un Tihanova pieminēšana tiešām tracina.Tihanovs tiešām par rupjām kļūdām spēlētāju noraka,bet tas bija iespējams tikai tādā valstī kā toreiz.Jo Tihanovam jau spēlētāji nebij cilvēki,priekš viņa tas bija materiāls,ja kāds nepatika meta ārā un veda no krievijas jaunu. Tagadējos laikos tāds treneris komandā pat vienu sezonu nenoturētos.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-25 16:48, pirms 14 gadiem
Atļaušos teikt, ka Jānis iespējams kļūdās, jo vācu naturalizētie kadri liecina par ko citu
Džons Trips jau pēc sezonas Vācijā sāka spēlēt vācu izlasē
Eliteprospects.com - John Tripp

Daniels Bellisimo nospēlēja tikai 3 gadus Itālijā un debitēja Itālijas izlasē
Eliteprospects.com - Daniel Bellissimo

manuprāt tie 4 gadi bija tad, ja tu esi spēlējis citas valsts izlasē.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-25 16:48, pirms 14 gadiem
Vnk kretinē Matuļa raksti!!!!

1. Broks nav tīrs centra uzbrucējs, viņs ir malējais uzbrucējs kurš ielikts centra pozīcijā, tādēļ nav pareizi piesieties par tādām lietām kā zaudētie iemetieni un spēlē vārtu priekša, savā zonā!
2. Nejau Broks 1 vārija ziepes aizsardzībā, kļūdijās viss trīnieks, tikai to kad kļūdās savējie kāds pamana ļoti reti, piemeram Ozoliņa variants, jā ļoti labs gudrs spēlētājs, komandas līderis, bet viņa daudzajām kļūdām visi piever acis un tas ir negodīgi pret citiem spēlētajiem!!
3. Daudzi no zaudētajiem vartiem ir aizsargu vaina, jo tika nogulēti pretinieku uzbrucēji, tādejādi izveidojās pretuzbrukumi kas beidzās ar vārtu zaudējumu.

Matuli tev laiks iet pensijā, no tevis hokeja eksperts, kā no manis balerīna..............

     [+] [-]

, 2011-03-25 16:50, pirms 14 gadiem
bāc, ipreikšejais koments pazuda tpc es isi pateiksu ko ipreiks rakstiju

Ir japiesedz acis un galvano uzbruceju slikto speli aizsardibaa. kaa pagasgad ar hosu

  -4 [+] [-]

, 2011-03-25 16:52, pirms 14 gadiem
Piekrītu Matulim! Troters neder par centru, es varu atcerēties vismaz 5 golus,kas zaudēti pēc Trotera avantūrām vai bezdarbības aizsardzībā . Te visi grib tikai skaistu un efektīvu šovmeni, tādā gadījumā nevajag lamāties pēc zaudētajām spēlēm. Šovmenis,publikas mīlulis- Sorokins tagad spēlē Itālijas 3. līgā,tā treneri novērtē viņa aizsardzības meistarību.
1 2 56 komentāri