Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Sorokins uzvar derības. Pa pusei

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Sorokins uzvar derības. Pa pusei
Oļegs Sorokins ''SA+'' studijā.

Nedēļas sākumā saderējām ar pērnās sezonas vienu no labākajiem Rīgas ''Dinamo'' aizsargiem Oļegu Sorokinu, vai viņš šonedēļ dabūs darbu, vai nedabūs. Formāli pagaidām mūsu derībās uzvarētāja nav, taču rīt, vispirms nobalsojot par labu Latviju (bet ne otrā Ulmaņa versijā), Sorokins lido uz Itāliju.

Dienvidtirolē ir pilsētiņa Štercinga (itāļu versijā Vipiteno), kur latvieši ziemā brauc slēpot. Un šajā Štercingā ir hokeja komanda ''Broncos'', kas spēlē Itālijas 2. līgā jeb Serie A2. 2009. gadā ''Broncos'' uzvarēja Serie A2, bet šogad zaudēja pusfinālā. Un nu štercingieši/vipitenieši komplektē komandu, kas var tikt Serie A1.

''Tad, kad mēs ar tevi derējām, man tuvāks bija līgums ar Zviedrijas Allsvenskan līgas klubu ''Mora'', '' skaidro Sorokins. ''Viņiem jaunā sezona sākusies ļoti slikti - viena uzvara piecās spēlēs un 14. vieta 14 komandu konkurencē. Iespējams, zviedri izlēma, ka esmu par vecu... Un uz pārbaudes laiku paņēma trīs gadus jaunāko somu Heino. Bet es arī nebūtu ar mieru braukt uz pārbaudes laiku. Toties itāļi man lenc jau sen un piedāvāja, lai aizbraucot apskatīties. Ja patiks un viss apmierinās, varu kaut sestdien parakstīt līgumu... Ja nopietni, tad vismaz kādu nedēļu tur būšu, uzspēlēšu arī kādu spēli. Bet ripa ir manā laukuma pusē! Kā lemšu, tā būs. Līgums ir uz galda. Ja patiks, palikšu.''

Turklāt Vipiteno klubs mārupietim piedāvā sadarbību uz vairākiem gadiem.
''Ļoņa Tambijevs, kurš karjeru beidza Itālijā, stāstīja, ka tas neesot sliktākais variants.'' Nauda? Kā jau Eiropā šobrīd - apmēram tas pats, kas Dānijā.

Kad smeju, ja Oļegs šonedēļ neparaksta līgumu, tad derības zaudētas, mans divu nedēļu videoierakstu biedrs atsmej, ka ne jau derību dēļ viņš dodas uz Itāliju. Un piekodina, ka plaukti man tomēr būšot jātaisa pašam. Un, lai zāli arī pļaujot pats.

Prombraucot Sorokins vēl gribēja pateikt paldies jelgavniekiem un Ronaldam Ozoliņam, kurš ļāvis trenēties kopā ar ''Zemgales'' puišiem.

No vienas puses žēl, ka Sorokins mani pamet pusceļā. Būs jāmeklē cits tikpat runīgs un objektīvs hokeju zinošs cilvēks. Lai Oļegam veicās!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-01 16:03, pirms 14 gadiem
Matuli ņem uz sarunām Sporta pils Vovu vai slidu asinātāju Djedu, viņi Tev pilnas ausis aizrunās

  +8 [+] [-]

, 2010-10-01 16:05, pirms 14 gadiem
Lai veicas Oļeg, žēl, ka Jūlis vnk principa pēc Tevi neņēma sastāvā!!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-01 16:16, pirms 14 gadiem
Vispār interesanti, ka pagājušā gada dinamo pirmās maiņas aizsargs neavar atrast darbu normālā klubā.... Tas varētu būt labs signāls pārējiem mūsējiem, kuri spēlē Dinamo, lai īpaši nelecas par algas pielikumu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-01 17:43, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Apskaties cik viņam gadu, tad sapratīsi.
Ozoliņam 38.
Slēpts komentārs: Western

  +9 [+] [-]

, 2010-10-01 19:51, pirms 14 gadiem
Western
Žēl, ka ne visi, kas prot lasīt, saprot to, ko izlasījuši.
Slēpts komentārs: DrArt

  +1 [+] [-]

, 2010-10-01 23:08, pirms 14 gadiem
Ja šleseram nebūs pārvarēta 5% robeža,tad sarunbiedrs gatavs.

     [+] [-]

, 2010-10-02 12:30, pirms 14 gadiem
Rexis95 rakstīja: Ja šleseram nebūs pārvarēta 5% robeža,tad sarunbiedrs gatavs.
Šodien Gunčam beidzas darbs PLL, varēto šo saukt, bet pēc tā kad LNT debatēs kratījās Guņčas galva, nez vai vēl k-ko pavilks domāju ka šo aizvedīs ar ātro pēc tām debatēm... nez ka sho tgd bus dabut kameras preiksha vispar pec tam debatem ari nekur isti nav redzets