Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:537, Did:0, useCase: 3

Autors: Romāns Kokšarovs

Video: Andris Vaņins par izlasi, sezonu Šveicē un gaidāmo Eiropas čempionātu

Nākamajā "Sporta Avīzes" numurā jums būs iespēja izlasīt interviju ar Latvijas labāko futbola vārtsargu Andri Vaņinu, kurš aizvadījis vēl vienu lielisku sezonu Šveicē. Daži būtiski šās sarunas pieturas punkti iemūžināti arī šajā video.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-10 18:55, pirms 12 gadiem
Negribu būt kautkāds rusofobs vai kā tur sauc tos kam nepatīk Latvijas krievvalodīgie, bet būtu interesanti par sportistu izcelsmi ko vairāk uzzināt. Kreipāns nazis šajos jautājumos. Kapēc par Lv futbolistiem/hokejistiem nevarētu tādu info kāds apkopot. Nedrīkst? Piem Kreipāns pilnā balsī komentē kas un kādas izcelsmes ir francijas izlasē vai itālijas. Tīri interesanti.
Piem kapēc Imants Bleidelis, šķiet latviski nemāk ne vārda, bet Oļegs Sorokins ir latvietis, vai kā Vīts Rimkus, būdams lietuvietis, nonāca Latvijā
, 2012-06-11 09:07, pirms 12 gadiem
Par izcelsmi un valodām.
Daudz nosaka vide, kur dzīvo: ģimene, skola, valoda treniņos utt.
, 2012-06-11 11:26, pirms 12 gadiem
mkr rakstīja: Negribu būt kautkāds rusofobs vai kā tur sauc tos kam nepatīk Latvijas krievvalodīgie, bet būtu interesanti par sportistu izcelsmi ko vairāk uzzināt. Kreipāns nazis šajos jautājumos. Kapēc par Lv futbolistiem/hokejistiem nevarētu tādu info kāds apkopot. Nedrīkst? Piem Kreipāns pilnā balsī komentē kas un kādas izcelsmes ir francijas izlasē vai itālijas. Tīri interesanti.
Piem kapēc Imants Bleidelis, šķiet latviski nemāk ne vārda, bet Oļegs Sorokins ir latvietis, vai kā Vīts Rimkus, būdams lietuvietis, nonāca Latvijā
Tieši tā. Ja man būtu atļauts, es to veiktu. Paldies, ka atzīmēji. Jāsazinās te ar vadību. Bija jau paaudze ar Blagonadeždinu utt. ,kas tiešām latviski ne vārda(arī Dzintars Zirnis utt, ko nevar saprast). nu jurijs Laizāns- viņam pusi uz pusi un viņs cenšas runāt latviski/ Taču no otras puses- volejbolā visi Deveikus, Samoilovi, Sorokini runā latviski bez kāda akcenta. Te nejaukt iekšā politisko piederību. Un tas, ka esmu cēlies no Daugavpils, nenozīmē, ka automātiski man ar latviešu val. būs problēmas!
, 2012-06-11 11:30, pirms 12 gadiem
Interesanti, kādēļ pendeļu sišanas momentā viņš bija par Čehu? Kas personisks? Man simpazitzē Noiers, kam ir lielākas vārtu sargs dotības. Paskatot arī čempi, jāsecina, ka pret Portugāli par viņu var teikt tikai labāko. Iespējams, koamndas līderis.