Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Sekss un komanda

Sekss un komanda
Tagad viņiem būs lieliska iespēja parādīt, ka viss līdz šim piedzīvotais ir tikai liela plāna sastāvdaļa. Katra spēle - kā pēdējā. Jau... nākamā!

Foto: dynamo.ru

Ja runājam par seksu, tad izskatījās, ka pirms ceturtā mača ar to ir nodarbojušies abu komandu hokejisti. Ja par savējiem varam runāt, ka mājas pavards viņus sildīja un čubināja, tad paskatoties uz maskaviešu pusi, sarāvos – vai tiešām Oļegs būs viņus visus... Pats!

Ar katru nākamo spēli pietrūkst iztēles, lai sameklētu argumentus, kas Maskavas Dinamo galvenā trenera pašpārliecību un bravūru varētu pamatot. Tā ir piezemēta, bet nav mazinājusies. Saprotams, nekas nav noticis, jo sērija turpinās. Tik pat saprotams ir tas, ka rezultāts ir 3:1 par labu Rīgai un viņiem tagad vajag tikai vienu uzvaru, lai Znaroku atbrīvotu no darba. Cik tas ir reāli? Tuvāk nekā jebkad agrāk. Vēl nekad savā trenera karjerā Oļegam nav darbs uzteikts vai viņš padzīts no amata par sportisko mērķu neizpildīšanu vai nesasniegšanu. Tagad tas var notikt, turklāt – pateicoties tiem, kurus viņš sauc par savējiem. Pateicoties tiem pašiem, kas spēlē pēc viņa shēmām un sistēmām – kā viņam patīk uzsvērt. Vai viņš ir pelnījis tādas beigas Maskavā? Cilvēciski – nē, profesionāli – bez šaubām... Lai gan, ja esam tikai cilvēki, arī tad Znaroku šobrīd puse Rīgas redz ejam, nekā nākam. Pats vainīgs, ka netika galā ar komandu. Pats vainīgs, ka nemācēja Rīgu paņemt ar plikām rokām vai... savām sistēmām. Vēl jau ir iespēja – teiks zvērinātie Oļega piekritēji. Nenoliegšu – ir. Taču, sērijas četrās spēlēs nav bijis ne smakas no tā, ar ko esam šī pretinieka sakarā baidīti vai psiholoģiski apstrādāti.

Pēc trešā mača varēja domāt, ka nākamā spēle izvērtīsies nervoza vai – vismaz elektrizēta. Nekā nebija! Izskatījās, ka Maskavas Dinamo svētdienas vakarā dodas svētceļojumā uz Aglonu. Saimons drīzāk bija mazais poterietis, kas laukumā dara tikai labos darbus, vai nedara vispār neko. Komarovs atgādināja kādu no teletūbijiem – viņam piestāvētu LaLā vai Pū tēls, ja jums šie personāži kaut ko izsaka. Rīga bija tik pat apcerīga – vai nu aiz noguruma, vai – kam gribētos noticēt vairāk – aiz piesardzības. Znaroks bija tā mūsējos nobiedējis, ka nobijās... pats. Neticu, ka viņš nesaprata, ko bija iepriekšējā vakarā ar savu komandu izdarījis uz Rīgas ledus, neticu, ka viņš nezināja par mūsu Dinamo ģērbtuves sarunām, tūlīt pēc spēles. Bet stāsts pārpilns ar drāmu: ja var ticēt atskaņām, tad uzreiz pēc mača bariņš vadošo Latvijas izlases hokejistu visai skaļās balsīs bija nolēmuši pagriezt savam trenerim muguru. Hokejistus bija aizskāris veids, kā Znaroks bija licis savai komandai spēlēt... Saprotams, tik aprobežots jau Oļegs nav, ka pavēlēja Saimonam vai vēl kādam, dauzīt vai skaldīt kādu no pretiniekiem kā gaļas veikalā. Taču uz ledus strāvojumi ik pa brīdim atdūrās pret malā stāvošā Maskavas Dinamo galvenā trenera skatienu. Vispār, Znaroku var neapskaust – no vienas puses tu saproti, ka vajag šo sēriju, šo pretinieku vinnēt. No citas tevi moka pārmetumi – ko veči padomās? Ne tie, kuri sēž krievu kreklos – tie otri. No Rīgas. Viņi taču redz un dzird, kādas pavēles dod uz soliņa Maskavas kluba treneris – viņš nevar atļauties tajā brīdī būt Kaķītis no Kārļa Skalbes pasakas. Viņam ir jāgriež zobi, jānoskaņo savi vīri kaujai. Tādos brīžos metodes neizvēlas. Znaroks saka, ka šis ir karš. Ja viņš tā saka, tad iztēlojieties gaisotni, kas valda Maskavas klubā. Droši vien Oļegam ar Hari ir skaidrs, ka citus tekstus vai motivējošās uzrunas viņu padotie nesaprot. Mūsu galā smadzeņu ir vairāk un viņi šo noskaņu uztver personiskāk.

Sestdienas vakara saruna Rīgas Dinamo ģērbtuvē bijusi asa. Kurš tur nolaida tvaiku vai iegrūda kādu zem aukstas dušas – šobrīd nav svarīgi. Svarīgi ir saprast, ka tā kā bija līdz šim – tā vairs nebūs. Znaroks vienu komandu nespēj savākt, bet otru – šķiet, būs pazaudējis... Tur vajadzēs kaut ko vairāk par viena mužika dzelžaino apņēmību – sak, es savējos nekad nenododu... Oļeg, tavējie vairs tev netic! Vai, ja vēlamies būt diplomātiski korekti – Oļeg, tavējie ir apvainojušies... Kā Znaroks atgūs un – vai atgūs? – Latvijas izlases hokejistu acīs savu vārdu, savu trenera pārliecību vai maģisko varu – nav ne jausmas. Vien acīmredzams – ar katru nākamo spēli naids pret otru komandu tiek pārnests naidā pret šīs komandas galveno treneri. Ja aizstājam vārdu „naids” ar kaut ko draudzīgāku – piemēram, motivāciju – arī tad tas lietas būtību nemaina. Vēlēšanās uzvarēt Maskavas Dinamo, priekš Rīgas večiem vispirms ir vēlēšanās uzvarēt Znaroku. Pirms nedēļas neko tādu nevarēja pat iztēloties. Tagad Oļegs kļuvis pats sev ienaidnieks. Ja vaicātu, kas šajā sērijā ir licis mūsu Dinamo nonākt tik drošā vadībā, tad atbilde ir vienkārša – Latvijas izlases galvenais treneris... Tas nebūs pārspīlējums. Znaroks saprot, ka viņu tagad ir uzdūruši uz dakšām, viņu nes ārā... Savējie! Vai tomēr – nu jau svešie... Ceturtajā mačā izskatījās, ka Maskavas Dinamo ne tikai nevar, viņi pat nedara uz laukuma lietas, kas citvakar šiem gladiatoriem būtu pašsaprotami. Nonākot vadībā ar 1:0, viņi pārstāja spēlēt. Kur izslavētā taktika – dzīt pretinieku grīdā līdz galam? Kur otrā, trešā vai piektā elpa? Rīga taču pretī nespurojās. Tādai komandai kā Maskavas Dinamo var uzkrist uz nerviem, bet nevar viņu priekšā sākt dziedāt aijā žūžū... Turklāt, lai cik tas komiski neizskatītos no malas, vienubrīd šķita, ka atrodamies bērnu guļamistabā, kur pārmaiņus abi vecāki uz pirkstu galiem mēģina savu atvasi iemidzināt, līdz... paši atlūzt. Mača pagarinājumā nebija neviena (neviena!) pazīme, kas teiktu priekšā – Znaroks un viņa komanda grib šo spēli vinnēt. Rīga gribēja. Tāpēc arī to izdarīja!

Pieņemsim, ka tā ir Znaroka viltība, viņa lielais plāns. Pieņemsim, ka ar katru nākamo spēli mūsējie arvien vairāk pagurs, bet pretinieks – sāks lidot... Vien nav saprotams, vai Znaroks pats sev šauj kājās vai – uztic to darīt Vītoliņam. Teorētiski viss ir iespējams. Maskavas Dinamo patiešām šo sēriju var vinnēt. Vienīgais, kas vairs nevar uzvarēt, tas ir Latvijas izlases galvenais treneris. Viņš ir zaudējis. Neatkarīgi no sērijas galarezultāta. Ironiski, bet fakts.

P.S. Mēs spēlējām sūdīgi, bet uzvarējām. Tas ir labāk, nekā spēlēt sūdīgi un zaudēt. Starp citu, vai kāds ievēroja, ka vienubrīd Rīgas Dinamo spēlētāji pārstāja spēles gaitā mainīties? Vieni nonāca malā, bet citi palika uz beņķīšiem... Pa laukumu mūsu kreklos skrēja trīs puikas, ko nez vai varētu saukt par apmulsumu. Par paniku gan. Bet – tas jau ir stāsts par mūsu problēmām...

1 2 38 komentāri

 +15 [+] [-]

, 2011-02-27 22:40, pirms 14 gadiem
Tad tomēr mūsu večiem vakar pēc spēles bija saruna par Znaroka taktiku...

 +39 [+] [-]

, 2011-02-27 22:42, pirms 14 gadiem
Starp citu, vai kāds ievēroja, ka vienubrīd Rīgas Dinamo spēlētāji pārstāja spēles gaitā mainīties? Vieni nonāca malā, bet citi palika uz beņķīšiem... Pa laukumu mūsu kreklos skrēja trīs puikas, ko nez vai varētu saukt par apmulsumu.

Īsti nespēju sagremot, ko Armands gribēja ar šīm trīs teikumiem pateikt.

  -3 [+] [-]

, 2011-02-27 22:43, pirms 14 gadiem
Par mainjaam diezgan interesanti - iisti nepasekoju, tachu vienu briidi likaas, tieshaam speeleejam 2 mainjaas ...

  +7 [+] [-]

, 2011-02-27 22:43, pirms 14 gadiem
Jā, skats bija diez gan iespaidīgs!No sākuma Nevarēju saprast - nepaspēja nomainīties..vai sadalīt, kam jāiet laukumā

 +10 [+] [-]

, 2011-02-27 22:47, pirms 14 gadiem
izlases sakarā būs interesanti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +32 [+] [-]

, 2011-02-27 22:51, pirms 14 gadiem
Armand, īsti nesaprotu, kur Tu ņem tādu (TĀDU) iedvesmu, bet par pēdējiem rakstiem kopš PO sākuma ne tikai cepumus, bet visu "Staburadzi" varētu iedāvināt. Milzīgs Paldies!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2011-02-27 23:05, pirms 14 gadiem
kas tur par razborkām ģērbtuvēs? .. gribās dzeltenumu..

  +2 [+] [-]

, 2011-02-27 23:06, pirms 14 gadiem
Māris Druvaskalns rakstīja: Jā, skats bija diez gan iespaidīgs!No sākuma Nevarēju saprast - nepaspēja nomainīties..vai sadalīt, kam jāiet laukumā
kad apmēram tas bija?

  +5 [+] [-]

, 2011-02-27 23:08, pirms 14 gadiem
Sen jau uzskatu, ka LV izlase nav pelnījusi strādāt ar tik neinteliģentu treneri. Vītoliņu - jā, bet KUR tad Z_narix viņus ir aizvedis?

  +4 [+] [-]

, 2011-02-27 23:14, pirms 14 gadiem
Beresņevs- Vītoliņš būtu vairāk nekā labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-27 23:26, pirms 14 gadiem
Beidzot laikam izlasīju kaut ko sakarīgu koment., laikam šis raksts bija par garu mūsu ikdienas datorpatriotiem. Gribētos Armandam drusku oponēt, bet diez vai viņš lasa koment.. Mans uzskats ir, nevajag jaukt KHL ar izlasi. Viņi ir algotņi, gan RD spēlētāji gan Oļegs ar Hari. Lai cik dīvaini neizklausītos, mūsdienu sports ir kapitalizēts, viņi šaus par tiem kas maksā. Tāpēc uzskatu kad būs izlases mači, visi cīnīsies par Latviju. Bet pagaidām dzīves ironija viņus ir nolikusi pretējos ierakumos. Es kā ikdienas fizkultūrietis, kam ir saskare ar komandas spēli gan ar citu sporta veidu stipri zemākā līmenī, novēlu uzvarēt sportiski stiprākajam. Un protams ka iekšēji pagaidām jūtu līdzi RD un pēc tam LATVIJAS izlasei.

 +10 [+] [-]

, 2011-02-27 23:29, pirms 14 gadiem
Manuprāt situācijas absurdums meklējams tajā, ka Znaroks vada vienu savu komandu pret lielāko daļu citas savas komandas vienā un tajā pašā turnīrā, tajā, ka Latvijas hokeja federācija to visu arī agrāk ir pieļāvusi, tajā, ka Znaroks ar Vītoliņu var dzīvoties pa Maskavu ar klubu, kamēr jāgatavo izlase pasaules čempim pērnajā pavasarī, arī tagad pirms turnīra Norvēģijā (izlase vai tomēr ne? ja ne, tad kas?), bet savu primitīvo stulbumu Znaroks rādīja ne jau mēģinot čakarēt Vasiļjevu, bet gan preses konferences laikā uzbraucot sponsoru bankas pārstāvei pirms dažiem gadiem,ka tā nerunā ar viņu saprotamā valodā. Tikai par to jau neviens nerakstīja, izņemot Lauku avīzi, ja pareizi atceros

  +7 [+] [-]

, 2011-02-27 23:31, pirms 14 gadiem
Gribot negribot ,bet jāpiekrīt Armanda vārdiem - ''Mēs spēlējām sūdīgi,bet tomēr uzvarējām!''Un Znaroks tiešām sāk riebties!

 +10 [+] [-]

, 2011-02-27 23:42, pirms 14 gadiem
Ja par savējiem varam runāt, ka mājas pavards viņus sildīja un čubināja, tad paskatoties uz maskaviešu pusi, sarāvos – vai tiešām Oļegs būs viņus visus... Pats!
---------

Šeit jau es sāku rēkt.... Armands ir lielisks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 00:04, pirms 14 gadiem
Es domāju, ka Znaroks lasa Latvijas presi..
Ne velti šodien nebija "NE SMAKAS" no vakardienas rupjībām.
Domāju, ka Armands šādā veidā ieliek savu artavu RD uzvarai 1.kārtā.
p.s. es visu laiku lūdzu kādu augstāku spēku, lai iedod mums to pirmo golinu. citadi spēle - jēla, skatītāji bija vēl jēlāki.. Tā bija slikta zīme. Labi, ka viss beidzās šadi. Arī mums, līdzjutējiem, ir jāpastrādā!!!!!!!!!
Šīsdienas mačs bija sērijas izsķirošā spēle - ar tādu noskaņojumu mums visiem vajadzēja atbalstīt.
"Gan jau būs labi!"
(Puče)

  -1 [+] [-]

, 2011-02-28 00:14, pirms 14 gadiem
nju sry neticu,ka izlases puisi uzgriezis Znarokam mugu un pČ ari jo ka neka darbs sezona ir svarigs visiem maizite ta4u ari janopelna ne tikai Lv speletajiem,bet ari Znarokam.
Ps. Loti saubos ka Znaroks lika saviem hokejistiem dauzit kadu no musejiem. Tas ka komanda rupja nenozime ka znaroks liek viniem tadiem but. un musu speletaji es ceru to saprot

Piemers Cehovas Vityas. Treneris labs komanda agresiva un rupja.

  -3 [+] [-]

, 2011-02-28 00:40, pirms 14 gadiem
Gaidīju, ka vakar pēc piektajiem vārteim kāds savāks ripu un slīdot gar pretinieku soliņu pametīs to aiz borta ūsainajam! Spēlē pats!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 00:54, pirms 14 gadiem
Mēs spēlējām labi nevis sūdīgi. Šodienas spēle parādīja, ka OHK 11 zaudēto spēļu rēgs nekur nav pazudis.
Pretinieks ir vadībā, atbilstoši Vorobjova nostādnēm tiek turēts sausais rezultāts, bet piepēži iekrīt nereālā ripa. Večiem jāvar kaut ko izdarīt, bet nevar.

Manuprāt, tieši OHK galvu saturs būs tas, kas noteiks, vai nākamajā spēlē būs viegls finišs, vai arī grūts sērijas turpinājums ar neprognozējamu iznākumu.

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 01:07, pirms 14 gadiem
alfreds_tikums rakstīja: Starp citu, vai kāds ievēroja, ka vienubrīd Rīgas Dinamo spēlētāji pārstāja spēles gaitā mainīties? Vieni nonāca malā, bet citi palika uz beņķīšiem... Pa laukumu mūsu kreklos skrēja trīs puikas, ko nez vai varētu saukt par apmulsumu.

Īsti nespēju sagremot, ko Armands gribēja ar šīm trīs teikumiem pateikt.
ko tur nesaprast - uzbrauciena mēģinajums Šupleram..... Man pat liekas ja RD paņemtu Gagarinu - uzvarētu visi citi tikai ne Šuplers

  +3 [+] [-]

, 2011-02-28 01:16, pirms 14 gadiem
Armand, viss OK, bet nepārspīlē ar to rakstīšanu starp/zem/virs rindām! Par tiem 3 puikām mūsu kreklos un apmulsumu/paniku hvz ko citu...
Un nevajag turēt sveci zem pūra! Ja ko zini - liec galdā!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-28 08:55, pirms 14 gadiem
bet panika, apmulsums ir NORMĀLA lieta, kad rd iemeta aizvakar mazākumā - md atlikušo vairākumu nevarēja pat zonā ieiet, un nevis tāpēc ka mūsējie presēja, bet paši deva piespēles garām un vislaik slidoja atpakaļ pēc ripām. tas ir normāli ka vienā brīdī komanda pēkšņi saņems, vai tieši otrādi palaižas, galvenais lai tie momenti ātri pāriet(sliktie)

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 09:19, pirms 14 gadiem
Iespējams kļūdos, bet no TV un interneta var redzēt, ka vairāk Znarčoks apvainojies uz izlasi nekā otrādi.
Un pēc 3:1 teikt, ka nekas nav noticis, ir tas pats kas smēķēt paciņu dienā gadiem un teikt, ka nekas nav noticis, kaut skaidrs ka tulīt tulīt kāda nopietna kaite būs klāt.

 +11 [+] [-]

, 2011-02-28 09:42, pirms 14 gadiem
Латыши чётко играют ,любо дорого посмотреть ,да и трибуны разрывают соперника ,у ОХК руки тряслись ни паса ни комбинаций 2-а матча подряд. Посмотрим но я так думаю уже всё ясно!...........москвичи думали победить грубой силой, что очень похоже на манеры Знарка. Но кости ломать надо тоже с умом. Кто-же это делает в овертайме! Заслуженно получили по ж---!.............Рижане выиграли потому же почему выигрывали советские спортсмены у канадцев хотя условия были несравнимы. Они бьются за себя, за честь. За ригу играют РИЖАНЕ (образно говоря). Играют не за зарплату, а за честь, достоинство, родину (поверьте для них это слово имеет куда более существенное значение). Рига показывает всем КАК надо играть и КАК надо строить бизнес в КХЛ. За Ригу 10000 помощников в каждом матче, а сколько за Москву? 3000? ато и того меньше...

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 10:35, pirms 14 gadiem
Nesaprotu,Armand,Tevi!!Ko tad Rīgas hokejisti gribēja(un Tu arī),lai maskavieši slido kā baletā?Es ,piemēram ,vakardienas spēlē redzēju trešās spēles sekas!mūsējie tiešām bija nobijušies!!!Un,kaut arī Tu to nesaproti,saimons un Komarovs ir augstas klases hokejisti,kuri var spēlēt gan asi,provocējoši,kad vajag.Un var spēlēt tehniski,kad pretinieks jau ir nolikts pie vietas!Un Znaroks(Vītoliņš) ir augstas klases treneris,kurš spēj variēt ar savas komandas spēli,atkarībā no situācijas.Rīdzinieku izpildījumā es vakar neredzēju nevienu mēģinājumu lauzt sev nelabvēlīgo spēles gaitu!!!Labi,ka Ģirtam tā cūcene iekrita....Es arī ceru redzēt mūsējos finālā,tikai man bail,ka ar tik mīkstu spēli mums nebūs kam spēlēt jau pusfinālā,jo visi būs satraumēti!Vai tad Tu Armand,tiešām domā,ka Loko vai Atlant mūs nākamajā kārtā ar maigām rociņām paijās??

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 10:48, pirms 14 gadiem
hoķis jau nav tā spēle, kur uzvaras atnes inteliģentie paipuisīši. Tā pat kā basī mums jāmācās no leišiem, uz ledus jāmācās no rupekļiem krieviem. Tikai tā nāk uzvaras. Šaubos ļoti, ka Beresņevs, Ābols, Haris, Normis būs tie, kas derēs vairāk kā Značoks. Iebrauksim atkal citā grāvī. Bet laikam uz to viss iet.
Gribat teikt - Balderis bija viens īsts gudrais vecis? Lielāku c..., labi, neizteikšos.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-28 11:24, pirms 14 gadiem
pigmejs rakstīja: Nesaprotu,Armand,Tevi!!Ko tad Rīgas hokejisti gribēja(un Tu arī),lai maskavieši slido kā baletā?Es ,piemēram ,vakardienas spēlē redzēju trešās spēles sekas!mūsējie tiešām bija nobijušies!!!Un,kaut arī Tu to nesaproti,saimons un Komarovs ir augstas klases hokejisti,kuri var spēlēt gan asi,provocējoši,kad vajag.Un var spēlēt tehniski,kad pretinieks jau ir nolikts pie vietas!Un Znaroks(Vītoliņš) ir augstas klases treneris,kurš spēj variēt ar savas komandas spēli,atkarībā no situācijas.Rīdzinieku izpildījumā es vakar neredzēju nevienu mēģinājumu lauzt sev nelabvēlīgo spēles gaitu!!!Labi,ka Ģirtam tā cūcene iekrita....Es arī ceru redzēt mūsējos finālā,tikai man bail,ka ar tik mīkstu spēli mums nebūs kam spēlēt jau pusfinālā,jo visi būs satraumēti!Vai tad Tu Armand,tiešām domā,ka Loko vai Atlant mūs nākamajā kārtā ar maigām rociņām paijās??
Viena lieta ir spēlēt asi,bet pavisam kas cits ir spēlēt rupji.Iesist ar nūju,kad tiesnesis neredz/vai negrib redzēt/.

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 11:27, pirms 14 gadiem
ieteikums tiem, kas piedalās tajā plakātu konkursā - paņemiet lielu, baltu lapu, augša uzrakstiet "КТО Я?" un palūdziet tiek, kas sēž aiz MD soliņa laiku pa laikam pacelt lapu tā, lai uzraksts nepārprotami atrodas aiz Znaroka muguras un norāda uz viņu jo situācija ir gana interesanta gan līdzjutējiem, gan komandai (-ām), gan pašam Znarokam... teorētiski situācija pat varētu palīdzēt iepludināt lv izlasē virkni debitantu, taču diez vai tik tālu nonāks

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 11:33, pirms 14 gadiem
Hojeks bija labs (es tā teiktu pie jebkura iznākuma), un emocijas ARĒNĀ bija vārdiem neaprakstāmas. Un Ģirtam nebija nekāda cūcene, cūcenes krita 24. datumā Maskavā, Rīgai vispār tādu cūceņu ir maz, visas ripas pārsvarā ir iemestas nevis iekrīt pēc 5 rikošetiem ... bet nu premjers iespārda ';

     [+] [-]

, 2011-02-28 11:48, pirms 14 gadiem
dzinchis rakstīja: Латыши чётко играют ,любо дорого посмотреть ,да и трибуны разрывают соперника ,у ОХК руки тряслись ни паса ни комбинаций 2-а матча подряд. Посмотрим но я так думаю уже всё ясно!...........москвичи думали победить грубой силой, что очень похоже на манеры Знарка. Но кости ломать надо тоже с умом. Кто-же это делает в овертайме! Заслуженно получили по ж---!.............Рижане выиграли потому же почему выигрывали советские спортсмены у канадцев хотя условия были несравнимы. Они бьются за себя, за честь. За ригу играют РИЖАНЕ (образно говоря). Играют не за зарплату, а за честь, достоинство, родину (поверьте для них это слово имеет куда более существенное значение). Рига показывает всем КАК надо играть и КАК надо строить бизнес в КХЛ. За Ригу 10000 помощников в каждом матче, а сколько за Москву? 3000? ато и того меньше...
+. No kurienes šis koments? Vai pats rakstīji? Nekā personīga, tikai gribēju zināt.
Domāju un ceru, ka sērija beigsies Maskavā 4:1. Un viņu līdzjutēji jau vairākas minūtes līdz spēles beigām svilpdami pametīs arēnu. Runā, gan, ka nav labi sliktu vēlēt, tad teikšu otrādi. Maskavas līdzjutēji atbalstost Rīgas Dinamo hokejistus, arēnu pametīs nesagaidot spēles beigu sirēnu.
Jā, Būs Labi.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 11:51, pirms 14 gadiem
kastasir rakstīja: +. No kurienes šis koments? Vai pats rakstīji? Nekā personīga, tikai gribēju zināt.
Domāju un ceru, ka sērija beigsies Maskavā 4:1. Un viņu līdzjutēji jau vairākas minūtes līdz spēles beigām svilpdami pametīs arēnu. Runā, gan, ka nav labi sliktu vēlēt, tad teikšu otrādi. Maskavas līdzjutēji atbalstost Rīgas Dinamo hokejistus, arēnu pametīs nesagaidot spēles beigu sirēnu.
Jā, Būs Labi.
No Sportbox.ru .Izvilku labākos komentus.Vajadzēja uzreiz uzrakstīt,no kurienes,bet par vēlu atjēdzos.

     [+] [-]

, 2011-02-28 12:16, pirms 14 gadiem
pigmejs rakstīja: Nesaprotu,Armand,Tevi!!Ko tad Rīgas hokejisti gribēja(un Tu arī),lai maskavieši slido kā baletā?Es ,piemēram ,vakardienas spēlē redzēju trešās spēles sekas!mūsējie tiešām bija nobijušies!!!Un,kaut arī Tu to nesaproti,saimons un Komarovs ir augstas klases hokejisti,kuri var spēlēt gan asi,provocējoši,kad vajag.Un var spēlēt tehniski,kad pretinieks jau ir nolikts pie vietas!Un Znaroks(Vītoliņš) ir augstas klases treneris,kurš spēj variēt ar savas komandas spēli,atkarībā no situācijas.Rīdzinieku izpildījumā es vakar neredzēju nevienu mēģinājumu lauzt sev nelabvēlīgo spēles gaitu!!!Labi,ka Ģirtam tā cūcene iekrita....Es arī ceru redzēt mūsējos finālā,tikai man bail,ka ar tik mīkstu spēli mums nebūs kam spēlēt jau pusfinālā,jo visi būs satraumēti!Vai tad Tu Armand,tiešām domā,ka Loko vai Atlant mūs nākamajā kārtā ar maigām rociņām paijās??
Gribēju kaut ko līdzīgu rakstīt, bet atkārtoties nav jēgas tapēc pa 100% pievienojos!
1 2 38 komentāri