Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Video: Podziņš: ''Dinamo'' ir mana ģimene

Romāns Kokšarovs
Rīgas "Dinamo" jaunais uzbrucējs Ainārs Podziņš šogad iekritis līdzjutēju acīs - skrien, cīnās, iemet kādu ripu, kad izdodas, un prasās izkauties - kad neizdodas... Nākamās nedēļas "Sporta Avīzes" drukātās versijas numurā būs garāka intervija, kurā spēlētājs stāsta par hokeju, peldēšanu, izglītību, mērķiem, 66. numuru un citām tēmām. Neliels video fragments no šīs saruna kā pēdējā laikā ierasts - arī SA+ lietotāju uzmanībai.
Vērtējums: +23

 +12 [+] [-]

, 2011-10-20 14:42, pirms 13 gadiem
gaidu pilno interviju! bet nu žēl, ka Ainārs nav iemācījies vēl Latv. val.! Pats intervijā atzina, ka mācoties Latv. val. un vēlas runāt tikai latviski, bet vēl viss viņam priekšā, tāpēc, nenosodu viņu
Slēpts komentārs: Tālavas taurētājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-20 14:58, pirms 13 gadiem
tā ir pašu latviešu vaina, ka viņi ar krieviem nerunā latviski, pat ar tiem, kas prot labi latviski ! līdz ar to viņam liela vajadzība runāt latviski !

 +24 [+] [-]

, 2011-10-20 15:01, pirms 13 gadiem
Tālavas taurētājs rakstīja: Nevar salīdzināt ar Pučes intervijām. Šeit nav tik brīva atmosfēra. Bez apvainojumiem, bet liekas dīvaini, kāpēc Ainārs Podziņš nemāk latviešu valodu !?
Kas tur dīvains?! Cilvēks visu mūžu pa Krieviju, un vecākiem nelikās svarīgi mācīt latviešu valodu. Ozoliņš arī neuzskatīja par svarīgu saviem dēliem mācīt latviešu valodu. Šeit ir vecāku atbildība, cik ļoti viņa vēlās, lai viņu bērni zinātu valodu, dzīvojot arī ārzemēs. Tā ir lieta, ko nekad nepieļaus krievi, viņi savu valodu zinās, lai kur un cik ilgi dzīvotu.

  +5 [+] [-]

, 2011-10-20 15:07, pirms 13 gadiem
Tālavas taurētājs rakstīja: ... kāpēc Ainārs Podziņš nemāk latviešu valodu !?
Tieši tāda pat iemesla dēļ latvisksi nerunā Latvijas izlases futbolists Imants Bleidelis - ģimenē nerunā latviski. Vēl jāņem vērā, ka Podziņš līdz šim ir dzīvojis tikai Krievijā.

 +14 [+] [-]

, 2011-10-20 15:09, pirms 13 gadiem
Fonā Matulis visu laiku kaut ko sten. mh mh mh mh mh
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-10-20 15:32, pirms 13 gadiem
Pagājušogad lielās sarunas intervijā viņš solījās, ka nākamā būs jau latviešu valodā, pagaidām vēl nav! Bet norakstīsim uz to, ka stipri pielicis pie savas spēles kvalitātes...

  +3 [+] [-]

, 2011-10-20 15:36, pirms 13 gadiem
m211 rakstīja: Kas tur dīvains?! Cilvēks visu mūžu pa Krieviju, un vecākiem nelikās svarīgi mācīt latviešu valodu. Ozoliņš arī neuzskatīja par svarīgu saviem dēliem mācīt latviešu valodu. Šeit ir vecāku atbildība, cik ļoti viņa vēlās, lai viņu bērni zinātu valodu, dzīvojot arī ārzemēs. Tā ir lieta, ko nekad nepieļaus krievi, viņi savu valodu zinās, lai kur un cik ilgi dzīvotu.
taa gan nesaki. Dazhus gadus atpakalj satiku vienu gjimeni, kur abi vecaaki runaaja tikai krieviski, vecaakais deels krieviski un vaaciski, bet jaunaakais pastariitis runaaja tikai vaacu valodaa (siikam 4gadi). Vecaaki pashi briinijaas, jo pashi dziivoja Vaacijaa, bet starp "saveejiem", beernudaarzs arii krievu, tikai pagalmaa dazji beerni chistaplodnije vaacieshi. Siikais gan saprata ko senchi saka, bet pats kategoriski nerunaaja krievu valodaa. Tikai vaacu.

  +5 [+] [-]

, 2011-10-20 15:41, pirms 13 gadiem
turklaat vinji bija tipiski krievi, kas uzskata, ka dziivojot citaa valstii, taas valoda nav jaamaacaas. Jo sapazinaamies Tunisijaa, driizaak mana meita un vinju jaunaakais sapazinaas. Abi speeleejaas un tad kad jau 3 vakaru vinji dauziijaas, tad arii centos uzrunat vecaakus. Kad prasiju Schprechen Sie Deuch, sanjeemu atbildi NEIN, lai gan likaas ka beerns vaaciski censhas ar maneejo runaat. English arii bija garaam un taa kaa sapratu, ka vairaak par Deuch un English neko nemaaceeshu, jo neticeeju, ka vinji ruskij narod, taa arii ar vinjiem nerunaajaam, tik vien kaa sveicinaajaamies utt. Tachu peedeejaa dienaa, pie baseina asj ar alinju aizrijos, kad gjimeniite blakus atpuutaas (diivaini bija tas, ka cik vinji bija netaalu no mums, mees nedzirdeejaam, ka vinji kaut kaadaa veidaa savaa starpaa sarunaatos, bezmaz meemi) un maaminjai iezvaniijaas telefons uz kuru tika atbildeets: Oi, privet mama

  +1 [+] [-]

, 2011-10-20 15:42, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: vai kads zina precizak,kad vins vares sakt spelet LATVIJAS IZLASE ?
viens bija iemetis, ka 12 gada septembrii

     [+] [-]

, 2011-10-20 15:43, pirms 13 gadiem
peksiic rakstīja: taa gan nesaki. Dazhus gadus atpakalj satiku vienu gjimeni, kur abi vecaaki runaaja tikai krieviski, vecaakais deels krieviski un vaaciski, bet jaunaakais pastariitis runaaja tikai vaacu valodaa (siikam 4gadi). Vecaaki pashi briinijaas, jo pashi dziivoja Vaacijaa, bet starp "saveejiem", beernudaarzs arii krievu, tikai pagalmaa dazji beerni chistaplodnije vaacieshi. Siikais gan saprata ko senchi saka, bet pats kategoriski nerunaaja krievu valodaa. Tikai vaacu.
man ir līdzīgi dažiem. Bērni dzīvoja latviskā vidē, bet par spīti lai arī visu latviski saprot, runā tikai angliski. Bērniem 2 un 5 gadi. Kgan kad jau runāja angliski tad tiaki sāka ar angļu bērniem komunicēt. Domāju, ka liels iespaids ir multenes Vācijā dzīvojot multenes nerāda latviešu vai angļu valodā ja latvietis LATVIJĀ bērnam bērnībā rādīs tiai vācu multenes, viņs labi runās vāciski 99%!!!

     [+] [-]

, 2011-10-20 15:44, pirms 13 gadiem
tad nu vinji pastaastiija, ka vaacijaa jau 8 gadus, ka viirs straadaa celtnieciibas uznjemumaa, bet pati pa maaju. Dziivojot krieviskaa miestaa, kur 70% krievu, pati seezj maajaas un valoda vinjai netrauceejot.

 +14 [+] [-]

, 2011-10-20 15:48, pirms 13 gadiem
Foršs puika,100% no viņa dienās sanāks gan labs spēlētājs,gan Latvijas patriots!

  +3 [+] [-]

, 2011-10-20 15:48, pirms 13 gadiem
mrPO rakstīja: man ir līdzīgi dažiem. Bērni dzīvoja latviskā vidē, bet par spīti lai arī visu latviski saprot, runā tikai angliski. Bērniem 2 un 5 gadi. Kgan kad jau runāja angliski tad tiaki sāka ar angļu bērniem komunicēt. Domāju, ka liels iespaids ir multenes Vācijā dzīvojot multenes nerāda latviešu vai angļu valodā ja latvietis LATVIJĀ bērnam bērnībā rādīs tiai vācu multenes, viņs labi runās vāciski 99%!!!
Protams, beerni iespaidojas no taa, ko redz arii pa TV. Maneejaa (driiz buus 7 gadi), diezgan labi saprot krievu valodu, jo vinja to dzird pa tv + daarzinjaa 2 beerni ir krievvalodiigi. Beerns jau kaa shvamme, vinjam aatri viss pieliip. Tagad ja mees ar sievu gribam kautko pateikt lai beerni nesaprot, ar krievu valodu neiet cauri. Arii English saak kost cauri.
Bet es esmu tikai par to, lai mani beerni maacaas valodas un es ja godiigi esmu prieciigs, ja mana beernu grupinjaa ir krievu beerni. Naakotnee naaks par labu. Turklaat, driizumaa paarvaaksos uz jauno maaju, kur kaiminju beerni vienaa vecumaa ar maneejiem un vinji ir krievinji.

  +8 [+] [-]

, 2011-10-20 16:30, pirms 13 gadiem
tās Matuļa skaņas bišķi krīt uz nerviem

  +7 [+] [-]

, 2011-10-20 16:53, pirms 13 gadiem
m211 rakstīja: Kas tur dīvains?! Cilvēks visu mūžu pa Krieviju, un vecākiem nelikās svarīgi mācīt latviešu valodu. Ozoliņš arī neuzskatīja par svarīgu saviem dēliem mācīt latviešu valodu. Šeit ir vecāku atbildība, cik ļoti viņa vēlās, lai viņu bērni zinātu valodu, dzīvojot arī ārzemēs. Tā ir lieta, ko nekad nepieļaus krievi, viņi savu valodu zinās, lai kur un cik ilgi dzīvotu.
Ozoliņš mācīja saviem bērniem latviešu valodu, taču tad kad viens no viņa dēliem pārtrauca runāt vispār, viņi izšķīrās par labu angļu valodai, jo tajā momentā dzīvoja un mācījās ASV.

 +11 [+] [-]

, 2011-10-20 17:07, pirms 13 gadiem
Poga ir labs puika, lai ari vel latviski neruna, bet ar laiku gan jau valodu apgus. Himnu pirms spelem ari dzied lidzi, var redzet, ka vinam ir svarigi atgut savu latvisko pusi. Dazs labs SC iemitieks, kurs no sejienes ara neiet, ka piemeram krokodils vai Ivars no pogas varetu pamacities kadam jabut Latvijas patriotam.

  -4 [+] [-]

, 2011-10-20 20:31, pirms 13 gadiem
Latviešu vārds , latviešu uzvārds.. bet latviski nerubī...

  -3 [+] [-]

, 2011-10-20 20:32, pirms 13 gadiem
Kamdēļ tā idiota Matuļa pakalpojumi kādam portālam, žurnālam vai citam medijam ir vajadzīgi? Galīgs nulle.

  +2 [+] [-]

, 2011-10-20 20:36, pirms 13 gadiem
num7 rakstīja: Kamdēļ tā idiota Matuļa pakalpojumi kādam portālam, žurnālam vai citam medijam ir vajadzīgi? Galīgs nulle.
Par nuli gan driizaak nesauktu. Diezgan erudiits hokeja jautaajumos, bet nedaudz ieklemmeejis vinjam un palicis tajos laikos, kad zaale bija zaljaaka un debesis zilaakas
Slēpts komentārs: Western

  +1 [+] [-]

, 2011-10-20 21:50, pirms 13 gadiem
Western rakstīja: Palasot komentāros šķiet, ka daži domā: Tas nekas, ka nemāk runāt latviski(un nemaz nav sācis mācīties runāt, kā pats godīgi teica), lai gan solīja, galvenais lai ripas met labi.

Ja Lindermans ar Osipovu arī būtu labi hokejisti, tad tāpat fanotu, un teiktu, lai šie spēlē Latvijas izlasē?

Kā tas Podziņš vsp ir ticis pie pilsonības? 5 gadi taču jānodzīvo. Kalvītis ar Ulmani laikam nopirka viņam to.
Viņš ir dzimis Latvijā. Bērnībā pavisam mazam esot te arī dzīvoja.

     [+] [-]

, 2011-10-21 01:01, pirms 13 gadiem
nu par tām atdzīmēm,3-5 piec Krievijas sistēmas man jau liekas ka nav tas pats kas 8-10 pēc mūsējās,vismaz,kad es mācijos 4 ar bija tas pats kas 3ar mīnusu

  +5 [+] [-]

, 2011-10-21 09:52, pirms 13 gadiem
nu ko Jūs varat muldēt par to latviešu valodu, tak samierinaties vienreiz, ka visiem NAV jārunā gada laikā tekoši latviski. Ainārs pie reizes ir lielāks LV patriots kā daži labi tā saucamie īstie latvieši -jums tā neliekas ?

Gan viss būs, gan mācēs latviski, galvenais, lai puisis attīstās par Vārtu gūšanas mašīnu un lai viņam veicas !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: lhf2

     [+] [-]

, 2011-10-23 13:26, pirms 13 gadiem
Matuļa mh, mh, mh, mh WTF!?

     [+] [-]

, 2011-10-24 13:44, pirms 13 gadiem
matuļa kungs, diktofonu var nolikt arī uz galda, uzlikt audiotrijas režīmu un ļoti labi ierakstīs visu, kas notiek padsmit metru rādiusā. pašam vieglāk, intervējamajam būs vieglāk atbrīvoties.