Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Metallurg". Ko viņi izdarīja?

Rīgas "Dinamo" aizvadījusi kārtējo KHL spēli savā laukumā tiekoties ar vienu no favorītēm Magņitagorskas "Metallurg" un izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru saglabājot pieklājīgas izredzes iekļūt "play off". Ko "Dinamo" spēlētāji izdarīja šajā mačā?

Martins Pruseks
Rezervē sēdēja iepriekšējās trīs spēles un var tikai minēt, kurās zvaigznēs skatījās Šuplers tieši pret "Metalurgu" izvēloties Pruseku. Laikam pareizajās, jo trāpīja desmitniekā pie reizes pats sev radot problēmas pirms trešdienas spēles ar "Spartak" - kuru likt vārtos?

Sandis Ozoliņš
Savu vārtu priekšā nespēja izsekot līdzi fiksajām Čistova kājām un vēl fiksākajām rokām un zaudēti vārti. Priekšpēdējā minūtē izglāba komandu no vārtu zaudējuma patraucējot Hlistovam iemest ripu tukšos vārtos reabilitējoties par kļūmi pirmajā trešdaļā.

Oļegs Sorokins
Savu uzdevumu izpildīja - piruete savā aizsardzības zonā atkal lika iesvīst Šupleram.

Rodrigo Laviņš
Stabili, bez nekādiem mākslas darbiem, pāris reizes mēģināja uzšaut pa vārtiem, bet pats galvenais - neļāva pretiniekam izvērsties "Dinamo" aizsardzības zonā.

Guntis Galviņš
Septītie vārti sezonā un pašā mača sākumā. Puse no vārtu guvuma pienākas Miķelim Rēdliham, kurš ganījās vārtu priekšā piesedzot vārtsargam redzamību. Vienkārši, bet gaumīgi vārti, kādu pietrūkst pārējiem aizsargiem. Pēdējās trešdaļas vidū nopelnīja noraidījumu, kuru šoreiz var nosaukt par attaisnojošu.

Kristaps Sotnieks
Pirmais punkts KHL čempionātā un kāds - rezultatīva piespēle pāri visam laukumam reaktīvajam Cipulim. Prasījās vairāk palīdzības maiņas partnerim Cibuļskim, kad tika zaudēti otrie vārti.

Oskars Cibuļskis
Jēkabam Rēdliham diskvalifikācija, Krišjānim Rēdliham - savainojums un no "Dinamo/Juniors" nācās izsaukt Cibuļski, kurš pēdējo reizi KHL spēlēja 1. novembrī (pret Minskas "Dinamo"). Daļa vainas jāuzņemas par otrajiem zaudētajiem vārtiem, bet ja Ozoliņš nespēja tikt galā ar Čistovu, tad Cibuļskim nav īsti ko pārmest. Jāatceras, ka šī viņam tomēr bija pirmā spēle pēc divarpus mēnešu pauzes.

Aleksandrs Ņiživijs
Marsels Hosa
Roberts Petrovickis

Šķiet, ka pirmajai maiņai ir uzradusies konkurence - parādoties sastāvā Karsumam, pavisam cits spēks un pavisam cita atdeve ir Spruktam un Ankipānam, kuri turpinot līdzīgā stilā, var kļūt par pirmo trijnieku.

Mārtiņš Karsums
Spēlētājs, kuram tika pievērsta vislielākā uzmanība. Ne no pretinieku puses, bet gan no "Dinamo" līdzjutēju puses. Tautās jau paklīda runas, ka Mārtiņš vēl pirms mača ir piešķirama spēles pirmā zvaigzne, taču "pospešis - nasmešiš". Būs nākamās spēles un nekur jau nepazudīs līdzjutēju atzinība. Pirmajai spēlei pietiekami cienīgi, lai pēc kāda laika kļūtu par komandas līderi.

Jānis Sprukts
Trīs spēles pēc kārtas nebija guvis vārtus. Nenopūdelēja fantastisko Ģirta Ankipāna piespēli no savas zonas, pēc kuras Jānis gandrīz vienatnē izgāja viens pret Košečkinu. Neizdomāja jaunu riteni un darīja to, kas šādā situācijās jādara - meta un precīzi meta. Pēdējās trešdaļas vidū ar Jāņa palīdzību skatītājiem tika atgādināts, ka hokejs nav daiļslidošana - tieši pret Spruktu tika nopelnīts pirmais noraidījums šajā spēlē.

Ģirts Ankipāns
Piespēli Spruktam var rādīt visās bērnu sporta skolās kā mācības grāmatu. Kaut nu biežāk Ankipāns savā aizsardzības zonā uz zilās līnijas izcīnītu ripu un dalītu (vienalga kam) šādas piespēles. Nedaudz tramīgi kļuva mača izskaņā, kad neizturēja Ankipāna nūja un tas bija situācijā, kad "metalurgi" kļuva pārāk uzmācīgi un ilgu laiku dzīvojās pa "Dinamo" zonu. Kluba vadībai vajadzētu pievērst uzmanību, kādas kvalitātes inventārs tiek pirkts.

Miķelis Rēdlihs
Kā vienmēr ātrs, kā vienmēr enerģisks, taču lielākā daļa enerģijas tiek izlietota pa tukšo. Iespējams, ka Miķeļa īstā vieta ir pretinieku vārtu priekša.

Lauris Dārziņš
Viens skaists un negaidīts metiens, taču vārtsargu neizdevās pārsteigt.

Martins Karija
Varbūt Bukarta vietā varēja sēdēt Karija? Kluba politika taču esot audzināt savus jaunos spēlētājus.

Mārtiņš Cipulis
Kopš 7. decembra, jeb 11 spēles pēc kārtas nebija guvis vārtus un te - bāc! Pat "bullīšu" lielmeistaram Helmutam Balderim nebūtu kauns aplaudēt par šādu vārtu guvumu. Bet, vislielākais paldies par šo golu Kristapam Sotniekam par tikpat elegantu piespēli, kādu pirmajā trešdaļā izdarīja Ankipāns. Šķiet, ka neviens cits tieši šajā spēlē nebija pelnījis vārtu guvumu kā Mārtiņš - kā nekā šī bija "Dinamo" 100 regulārā čempionāta spēle un Mārtiņš ir vienīgais, kurš piedalījies visos mačos.

Maiks Iguldens
Aizsūtot uz ceturto maiņu, komandas otrā rezultatīvākā spēlētāja pēdējo četru spēļu rezultativitāte ir leģionāram neatbilstoša - nevieni vārti un tikai viena rezultatīva piespēle. Ja čempionātā vēl būtu atlikušas vismaz 20 spēles, viņu ar savu mazrezultativitāti apsteigtu pat Cipulis. Iguldenam tagad ir 10+16, Cipulim - 7+6.

Tailers Arnasons
KHL oficiālajā interneta mājas lapā Arnasona profilā nav pat viņa fotogrāfijas. Kā lai tauta atpazīst savus varoņus?

Roberts Bukarts
Spēlei tika pieteikts kā trīspadsmitais uzbrucējs, taču laukumā netika. Roberta tēvs spēli nenoskatījās līdz galam arēnu pametot minūti pirms mača beigām.

  -3 [+] [-]

, 2010-01-18 22:14, pirms 14 gadiem
laba spele, bet vai tiesham vienai spelej butu javelta sadi raksti ? izkalusas ka no pasaules chempionata medalajas butu atvedushi.. ka piemeru varu minet basketbola izlase, zurnalisti saslaveja, bet kas beigas sanaca...
manas domas uzvarejam MAJAS spele pret loti specigu komandu un nekas vairak, busim objektivi sadus rakstus ja mes playofos 4 uzvaras pret vinjiem butu panemushi "!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-18 22:16, pirms 14 gadiem
Savādi,ka Ņiživijam un Hosam nav komentāru... - vai tad viņi nespēlēja, vai kā skolā teiktu ir bez vērtējuma

  +8 [+] [-]

, 2010-01-18 22:16, pirms 14 gadiem
ja šis ir maksas raksts, tad varēja detalizētāku izklāstu, nevis, piemēram, tikai uzrakstīt, ka pie Arnasona lapas KHL nav fotogrāfijas.

 +13 [+] [-]

, 2010-01-18 22:21, pirms 14 gadiem
Manuprāt, laba ideja - veidot šādus rakstus. Vēl tikai 'zvignznītes' vai '+' vajag likt - normāla padarīšana, kas ir daudzos jo daudzos sporta izdevumos.

PS Un tik operatīvi pēc spēles, + par to.

     [+] [-]

, 2010-01-18 22:22, pirms 14 gadiem
lotārs rakstīja: Manuprāt, laba ideja - veidot šādus rakstus. Vēl tikai 'zvignznītes' vai '+' vajag likt - normāla padarīšana, kas ir daudzos jo daudzos sporta izdevumos.

PS Un tik operatīvi pēc spēles, + par to.
doma par šadiem rakstiem apsveicama, bet es tos labprātāk lasītu Pučes vai Matuļa izpildījumā.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-18 22:24, pirms 14 gadiem
Kas vainas rakstam? Ļoti labi viss izklāstīts. Iespējams, tam, kas neskatījās, varbūt "par īsu", bet info pietiek nu gan...

  +6 [+] [-]

, 2010-01-18 22:25, pirms 14 gadiem
Viennozīmīgi vajadzīgs raksts, bet... Tādiem aprakstiem, jeb subjektīvam viedolim par spēlētāju izdarīto vai neizdarīto būtu jābūt pēc katra mača, nevis tikai pēc , savā ziņā , vēsturiskas uzvaras.
Un , protams, ja jau rakstīt spēlētāju analīzi, būtu tikai pieklājīgi analizēt katru atsevišķi.

  +7 [+] [-]

, 2010-01-18 22:31, pirms 14 gadiem
autoram, nevajag klausīties, ko Kreipāns stāsta, Galviņam šie bija septītie nevis astotie vārti sezonā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-01-18 23:00, pirms 14 gadiem
bukarts tika laukumaa! 10sek speeleeja.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-18 23:12, pirms 14 gadiem
šī bija "Dinamo" 100 regulārā čempionāta spēle

Kā tad nākas, ka Tripāns jau pagājušajā spēlē apsveica Cipuli ar 100 spēli?

  +4 [+] [-]

, 2010-01-18 23:21, pirms 14 gadiem
Nepiekrītu par Kariju. Milzu darbu viņš dara. Ātrs, tehnisks + vēl katrā spēlē pelna pa punktam. Gribās protams no viņa vairāk vārtu guvumus, bet nu...!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-18 23:33, pirms 14 gadiem
lūdzu nebojāt SA+ sadaļas labo marku ar virspus ējiemun subjektīviem apskatiem ';

  +4 [+] [-]

, 2010-01-19 00:29, pirms 14 gadiem
shodien spele negaaja ptrovicka mainai,un manupraat shodienas speelee 2. labaakaa maina bija igija/arnasona/cipula

  +5 [+] [-]

, 2010-01-19 01:44, pirms 14 gadiem
"Martins Karija
Varbūt Bukarta vietā varēja sēdēt Karija? Kluba politika taču esot audzināt savus jaunos spēlētājus."

Jā, varēja. Tikai, kas pa centru tai maiņā spēlētu ?

     [+] [-]

, 2010-01-19 07:26, pirms 14 gadiem
sermulis rakstīja: ja šis ir maksas raksts, tad varēja detalizētāku izklāstu, nevis, piemēram, tikai uzrakstīt, ka pie Arnasona lapas KHL nav fotogrāfijas.
man radās iespaids, ka zemteksts ir skaidrs par to fotogrāfiju.

     [+] [-]

, 2010-01-19 08:04, pirms 14 gadiem
Var jau ap šo vienu spēli uztaisīt milzu ažiotāžu, pasludināt Rīgas Dinamo spēlētājus par nacionāliem varoņiem,kam kā minimums piešķirams Trīszvaigžņu ordenis, bet skarbā realitāte rāda ko pavisam citu.
Vispirms, man ir jautājums kāpēc Rīgas Dinamo pret KHL Top desmit komandām ir savākuši 28 punktus no saviem 59,bet pret sava līmeņa komandām tikai 31?
Kur ir tas noslēpums,ka Rīgas Dinamo ar stiprām komandām diezgan regulāri paņem punktus,bet pret komandām,kas patiešām ir Dinamo līmenī bieži izskatās nevarīgi un zaudē becerīgi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-19 09:27, pirms 14 gadiem
"Kluba vadībai vajadzētu pievērst uzmanību, kādas kvalitātes inventārs tiek pirkts."
Nu te nu gan šķiet autors ir nedaudz neinformēts, spēlētāji spēlē ar augstākās raudzes inventāru, domājams kuru paši izvēlas, tam pašam Ankipānam ir NBH One 95 nūjas, ar kocenēm diemžēl sen neviens nespēlē, bet jaunās paaudzes nūjas domātas par ērtumu spēlētājam, lai vieglāka un amortizētu metiena laikā, spēcīgākam metienam, nevis lai nesalūztu maksimāli ilgi.

     [+] [-]

, 2010-01-19 09:56, pirms 14 gadiem
Par nūjām bija raidijums pa KHL TV, kur stāstija, ka jaunās nūjas, ar kādām spēlē visi, ir 99 % izturīgas, bet ja spēles gaitā viņa dabū triecienu pa jebkuru vietu ar slidu, partnera vai pretinieka mestu ripu utt, tad viņa agrāk vai vēlāk lūzīs!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-19 09:57, pirms 14 gadiem
Par Kariju nepiekrītu Strausam!. Atdeva piespēli piemajā golā, izmantoja savu ātrumu, cīnijās, adekvāts partneris Mikelim un Laurim!

     [+] [-]

, 2010-01-19 10:03, pirms 14 gadiem
par ozo vainu pie pirmajiem vārtiem nepiekrītu - izdarīja visu pareizi, izsita ripu, bet Pruseks uzlika to atpakaļ uzbrucējam uz nūjas!

     [+] [-]

, 2010-01-19 11:25, pirms 14 gadiem
sermulis rakstīja: ja šis ir maksas raksts, tad varēja detalizētāku izklāstu, nevis, piemēram, tikai uzrakstīt, ka pie Arnasona lapas KHL nav fotogrāfijas.
Ak dievs, cik var bimbāt par to maksu, tā kā 10 ls būtu samaksājis... Aizveraties vienreiz, nepatīk? Nemaksājiet, nevis pie katra raksta pinkšķat, ka saldējumu būtu varējuši nopirkt pa tiem 50 santīmiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-01-19 14:12, pirms 14 gadiem
Vakar pirmo reizi samaksāju 50 saņus, lai paskatītos kas te notiek un šis raksts ir vēl viens apstiprinājums, kādēļ es stopēšu savu abonēšanu. Tas nav plika graša vērts, ja nu vienīgi Pučes vēlme šeit tiešām iedvest kādu dzīvību. Pārējais - info, ko var dabūt arī bez maksas. Ne jau saņus žēl, ir arī principi.

     [+] [-]

, 2010-01-19 18:19, pirms 14 gadiem
Man gan patīk autora ideja spēles analīzei. Varētu mazliet sīkāk apskatīt dažus momentiņus no spēles un atrast komentārus visiem spēlētājiem par spēles momentiem.
Tad jau šis raksts ir labāks par Pučes rakstu par Šuplera kļūdu 9. minūtē. Ok, zīmīgs moments, bet visu rakstu vienai kļūdai - nez nez...