Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

KHL un statistika

Jānis Matulis
Jānis Matulis

KHL un statistika
Kristaps Sotnieks smaida: "Kā gan es varēju traumēt Homicki, ja šajā spēlē vispār neesmu bijis laukumā?"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kolēģi jau "SA+" pietiekami labi un daudzpusīgi analizējuši "Dinamo" 2:5 zaudējumu Kazaņā, taču neviens no viņiem nav pamanījis pašu galveno cēloni, kāpēc mūsu puikas zaudēja. Proti, viņi lielāko spēles daļu vispār nav bijuši laukumā...

Kā zināms, jau no pirmās sezonas katrā KHL spēlē tiek uzskaitīts katra hokejista spēles laiks. Izrādās, ka Kazaņā "Dinamo" komanda nemaz nav bijusi laukumā visas 60 minūtes. Kā zināms, parasti komandai laukumā vienlaicīgi ir divi aizsargi, tātad visas komandas aizsargu spēles koplaikam vajag būt apmēram 120 minūtēm. "Dinamo" Kazaņā tas ir mazāk par 80, tātad Rautakalio nav pamanījis, ka vienu trešdaļu komanda vispār spēlē bez aizsargiem... Un Puče te viņam dzied slavas dziesmas!

Un kā gan 5+20 minūšu noraidījumu varēja nopelnīt Soča, ja viņš vispār nav bijis laukumā?

Pie tā jau esmu pieradis, ka gandrīz pēc katras KHL spēles tiek mainīti piespēlētāji un šad tad arī vārtu guvēji. Kazaņā vispirms pa piespēlei bija Ozo un Cibam Landmarka vārtu guvumā, kādu stundu pēc spēles tās pazuda. Pēdējā instance, kas sakārto piespēlētājus un vārtu guvējus, ir Maskavā, kur video tiek caurskatītas visas spēles. Jācer, ka pēc šīs caurskates Maskavas soģi ar hronometru fiksēs arī "Dinamo" spēlētāju laukumā pavadīto laiku. Un ierakstīs Sočam vismaz 15 sekundes...

  +8 [+] [-]

, 2011-09-15 10:00, pirms 13 gadiem
TV translācija arī bija diezgan nožēlojama, pirmajā periodā pat rezultātu un laiku nerādija...LTV vienu brīdi pat paši savu titru lika virsū lai vismaz rezultats būtu redzams...

  +7 [+] [-]

, 2011-09-15 10:00, pirms 13 gadiem
Tas atkal pierāda, ka KHL skrien vējam pa priekšu pēc kvantitātes, nevis mierīgiem soļiem pēc kvalitātes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-09-15 10:10, pirms 13 gadiem
Par piespēlētājiem arī biju pamanījis, Ozo jābūt piespēlei, jo cik atceros viņš bija tas, kas Lundmarkam atstāja ripu.

Par KHL statistikas nepilnību, es domāju visi jau sen pārstāja par to brīnīties un uztraukties, un cerams, ka mūsējo spēlēs laiku kaut cik pielabos beigās, kad visu izskatīs Maskavā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 10:11, pirms 13 gadiem
Interesants moments bija pagājušā gadā, kad vienā spēlē pēc Ozoliņa metiena no zilās līnijas ripa iestrēga pie vārtsarga (pat uz pāris sekundēm) un pēc tam to vārtos iebakstīja Surovijs. Vārtu guvums nez kāpēc tika ieskaitīts Ozoliņam. Intereses pēc sekoju līdzi iespējamām izmaiņām. Tā arī nesagaidīju - Tomašam atņēma vārtu guvumu.

  -3 [+] [-]

, 2011-09-15 10:18, pirms 13 gadiem
Pats skaitu statistiku Dinamo spēlēs, var taču atgadīties tehniskas ķibeles Tas pats bija LDZ kausā, Abas komandas nespēlēja, jo bija iespējams skaitīt tikai iemetienus/metienus

Un par labojumiem vārtu guvumos.. cik ilgi sekoji, 1-2dienas? Tas var notikt arī pēc mēneša, tas nav kā tev noskaties vienu spēli, zini cik spēles sezonā kopumā ir? tas fiziski nav iespējams vienā vakarā!

     [+] [-]

, 2011-09-15 10:33, pirms 13 gadiem
martins_ms rakstīja: Pats skaitu statistiku Dinamo spēlēs, var taču atgadīties tehniskas ķibeles Tas pats bija LDZ kausā, Abas komandas nespēlēja, jo bija iespējams skaitīt tikai iemetienus/metienus

Un par labojumiem vārtu guvumos.. cik ilgi sekoji, 1-2dienas? Tas var notikt arī pēc mēneša, tas nav kā tev noskaties vienu spēli, zini cik spēles sezonā kopumā ir? tas fiziski nav iespējams vienā vakarā!
Nū spēle notika pagājušajā sezonā (kas tā bija par spēli īsti neatceros - zinu, ka tas bija izbraukumā). Un izmaiņas joprojām nav - Ozo 5 vārtu guvumi, Surovijam 14.

  +4 [+] [-]

, 2011-09-15 10:42, pirms 13 gadiem
Arī pagājušajā gadā bija dažas spēles, kurās kādā no periodiem iztrūka dažu statistiku sadaļas... Tehniskas problēmas jau pa laikam gadās. Bet vēlāk procesā (parasti) tā informācja parādās.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-15 11:04, pirms 13 gadiem
Soča normāls čalis, dieizn vai tā katram izdodas neizejot laukumā 5+20 saņemt...
Tikai jautājums uz ka'da pamata tā diskvalifikācija? Kādu video tie lēmēji skatījušies? Ja jau soča nav laukumā bijis

     [+] [-]

, 2011-09-15 11:14, pirms 13 gadiem
krstps rakstīja: Nū spēle notika pagājušajā sezonā (kas tā bija par spēli īsti neatceros - zinu, ka tas bija izbraukumā). Un izmaiņas joprojām nav - Ozo 5 vārtu guvumi, Surovijam 14.
Redz, ko nozīmē iebakstīt vārtos... iesists vārtsargam un tad ripa ieripo, vai trāpīt pa ripu un tad vārtos, bet nu momentu neatceros
Slēpts komentārs: etranger77

  +2 [+] [-]

, 2011-09-15 11:38, pirms 13 gadiem
etranger77 rakstīja: Man jau patīk šie komentāri. Lūk, krievi lohi, visu salaiž dēlī, utt. Labi, kāpēc tad mūsu LTV7, ja ir tik kruta, nevar visu laiku ar saviem titriem spēles rādīt?? Un, galu galā, tad rīkojam tak savu čempi un varēsim paši par sevi priecāties! Cik mēs labi, cik precīzi statistiku skaitām utml... Ā, varbūt naudas nav?? Jā, starp citu arī Dinamo Rīga komanda un pieņemu, ka arī logo un tamlīdzīgas lietas, pieder krieviem. Un ko tagad?? Varbūt radīsies entuziastu grupa ar līdzekļiem un izveidosim Barcelona (pieder līdzjutējiem) ekvivalentu hokejā??
Kritizēt var vienmēr.
Nekur nav teikts, ka kritiku drīkst izteikt cilvēki, kuriem viss ir sakārtots un labāks kā kritikas saņēmējam. Galevnais, lai kritika ir uz kko balstīta un vairāk vai mazāk pareiza/pamatota. Šai gadījumā kritika ir pamatota!

  +4 [+] [-]

, 2011-09-15 11:43, pirms 13 gadiem
tieši tā.... 4 sezona, bet vizuālais noformējums uz ekrāna ir drausmīgs. TV tiešraides kvalitāte ir vienkārši katastrofāla.

     [+] [-]

, 2011-09-15 13:01, pirms 13 gadiem
Piekrītu, ka var un vajag kritizēt! Arī man to patīk darīt. Interesanti, ka kad kāds kritizē savējos, tad atskan visādas replikas par "nolikšanu" un "savējie vienmēr labākie" un citas. Lūk "savējos" nevar kritizēt, bet citus cik uziet

un vēl - nevajag tur pīt iekša kaut kādas nacionālās tēmas.

Raitcha rakstīja: Kritizēt var vienmēr.
Nekur nav teikts, ka kritiku drīkst izteikt cilvēki, kuriem viss ir sakārtots un labāks kā kritikas saņēmējam. Galevnais, lai kritika ir uz kko balstīta un vairāk vai mazāk pareiza/pamatota. Šai gadījumā kritika ir pamatota!

     [+] [-]

, 2011-09-15 17:02, pirms 13 gadiem
Dīvaini, ja piespēle būtu atņemta cibuļskim saprastu , bet nu ozoliņam točna bija assists arī pirmajos varto, bet gan jau tiks veiktas korekcijas..
un par laiku man skaidrs skatijos tiešraidi tur vnk k-kas aprāvās un visiem norāva nost pirmo periodu!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 18:21, pirms 13 gadiem
Jā, es ar esmu nepatikami pārsteigts. Vai kāds nezina, kur var vērsties pie khl.ru statistiķiem, lai labo kļūdas? Skaidri varēja redzēt un pēctam no informatora dzirdet (to var joprojām spēles video kopsavilkumā), ka abos vārtu guvumos piespēles atdevis Ozoliņš, t5as joprojām ir spēles online protokolā. Taču KHL līderu statistikā Ozo ir tikai viena piespēle, kad tas bardaks beigsies. Pat visās krievu interneta vietnēs veltītās hokejam ir rakstīts, ka divas piespēles Ozplinam.

PS. Varbūt nekorekts jautājums, bet tomēr uzdošu. Kad ''Dinamo'' pēdējo reizi uzvarēja spēle, kur galvenais tiesnesis bija V.Bulanovs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja