Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Reķis priecē Rīgu, Sotnieks - Vašingtonu

Reķis priecē Rīgu, Sotnieks - Vašingtonu
Kristapa Sotnieka spēli pasaules čempionātā ir pamanījuši NHL klubu izlūki... Labi.

Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pasaules čempionātu hokejā var skatīties ar līdzjutēju, žurnālistu, hokejistu vai viņu vecāku un draugu acīm. Bet var arī uz šiem notikumiem paskatīties no Rīgas Dinamo menedžera plaukta.

Saprotams, šobrīd Normunds Sējējs vairāk vēro, nekā runā, taču, ja nu mums tagad būtu viņa vietā jāizdara piezīmes par spēlētājiem, kas ir, būs vai vēlas tapt par Rīgas kluba stūrakmeņiem – ko mēs no Vācijas ledus izkasītu?

Arvīds Reķis ar Dinamo panāca vienošanos jau pirms pasaules čempionāta un spēles Manheimā patiesībā neko jaunu šajā ziņā neatnesa – aizsargs ir un būs brangs palīgs. Prognozējams, bez avantūrām uz ledus un ar salīdzinoši pieklājīgu izpratni pozicionālā spēlē. Tik pat solīds ir Georgijs Pujacs, ko Dinamo pirms gada pasūtīja dažas mājas tālāk. Iemesls, ja atceraties – gaužām idiotisks. Kāds no akcionāriem nav varējis saprast, kā var viņam maksāt tādu naudu... Un ar kāju pa dibenu! Varētu domāt, ka Pujacs pats uzprasījās no Ladas uz Dinamo, kur līdzi nāca arī viņa līguma nosacījumi un vecās komandas nenokārtotās parādsaistības. Ja nu samelojos – atvainojos – taču vēl līdz pat šī gada pavasarim Dinamo savus solījumus pret Pujacu nebija izpildījusi. Teorētiski Žora varētu būt viens no pretendentiem uz Dinamo aizsardzības līniju, taču Rīgas klubam ir kāda īpatnība – ja akcionāram nepatīk tavs deguns, aizmirsti par saviem hokejista talantiem. Vēl trakāk, ja esi kaut ko publiski pateicis vai – ne tā paskatījies uz pašu galveno... Ar muguras smadzenēm jūtu, ka tieši tāpēc Oļegam Sorokinam neviens no Dinamo šajā pavasarī neko nepiedāvā, lai gan pieredzējušais aizsargs nule kā aizvadīja vienu no savām labākajām klubu sezonām. Turklāt, kā viens no vismazāk atalgotajiem Dinamo hokejistiem. Tas tā – atkāpei...

Bet Pujacs dinamiešiem būtu vērtīgs un nebūt ne par lielāku ciparu, kā viņi pagājušajā gadā samaksāja Lī Svetam un... gada vidū izmeta ārā. Pirms čempionāta Sējējs esot vienojies arī par Jāņa Andersona spēlēšanu Rīgā, taču pagaidām izlases debitanta varējumu grūti novērtēt, jo vidēji spēlē pabijis uz laukuma mazliet vairāk par trīs minūtēm. Spēka spēlē pie apmales cenšas, bet pieredze vēl jākrāj un nez vai viņa sakarā Dinamo var lolot cerības, kas ļautu Andersonu jau pirmajā gadā uztvert kā pamatsastāva vērtību. Garantētā līguma dēļ gluži pretēji jūtas Jēkabs Rēdlihs, kas pirms čempionāta iedzīvojās savainojumos un, iespējams, tieši tāpēc uz Vācijas čempionāta ledus nerāda savu labāko pienesumu. Taču kopumā, lielus mēslus Jēcis arī negāž un, ja nebūtu tie pāris glupie noraidījumi, pelnījis tikai pieklājīgus vārdus. Arī Guntis Galviņš attaisno no sevis gaidīto – spēlē nobriedušāk un ir viens no retajiem izlases aizsargiem, kas pieprot aizsākt uzbrukumu un izdarīt garu un precīzu piespēli. Nezinu, vai Sējējs vēro ar acs kaktiņu Jerofejevu, taču būtu vērts. Jau šogad! Normunds pats kā bijušais aizsargs varētu novērtēt arī Māra Jasa potenciālu – jā, redzējām pagalam ārprātīgas kļūdas piespēlēs savā zonā, taču – viņā ir kaut kas no pamatīguma un stabilitātes, turklāt fiziskie dotumi vienkārši priecē. Par tiem pēdējiem diviem izmetu tāpēc, ka nupat ir apstiprinājusies informācija, ka Kristaps Sotnieks iepaticies Vašingtonas Capitals sistēmas ļaudīm. Pasvītroju vādu „sistēma”, jo par NHL te nevajadzētu vēl runāt. Vakar pačaloju ar Capitals vārtsargu treneri Artūru Irbi un viņš to apliecināja: - Man bija saruna ar vairākiem kluba cilvēkiem, kas rūpīgi vēro spēles pasaules čempionātā. Kristaps viņiem patīk un domāju, ka viņu noteikti uzaicinās uz vasaras nometni, kas parasti notiek jūlijā. Uzskatu, ka Sotniekam šāda iespēja ir jāizmanto...

Sējējam tā nav laba ziņa, lai gan droši vien Normunds saprot, ko hokejistam nozīmē šāda pamanīšana. Visticamāk, Dinamo aizsargās Sotnieka tiesības – proti, mēģinās panākt, ka Eiropā viņš var atgriezties tikai šajā komandā. Iespējams, skrienu notikumiem pa priekšu, taču šādas apstākļu sakritības bieži vien atnes labas ziņas. Tās arī Sotiniekam novēlam!

Uzbrucēju galā visi vēži tajās pašās kulītēs – ja varētu pasapņot, tad Ņiživijs, Vasiļjevs un Cipulis varētu būt Dinamo sapņu trijnieks. Saprotas ar aizvērtām acīm! Taču – neaizmirsīsim, ka tikai Mārtiņš no pieminētajiem ir gandrīz vai apsolījies Sējējam. Ņiživijs ir tuvāk kādam labam līgumam Krievijā, nekā mēs spējam iztēloties, savukārt Vasiļjevs ar savu spēli tikai vēlreiz apliecina Krēfeldes klubam, ka viņiem ir vērts vākt naudu hokejista jaunajam kontraktam. Nez vai vācieši šo iespēju palaidīs garām un nez vai Rīgā pietiks dūša savam cilvēkam atvēlēt tik pat naudas, cik kādam slovākam vai čeham... Dārziņš Vācijā ir stabils, taču ne izcils, savukārt Miķelis domās laikam bija jau ģimenes lokā, kur tuvākajās dienās sagaidīs pirmdzimto. Tādos brīžos galva kājām neklausa... Karsums tikai spēlē pret Itāliju sāka rādīt, ka viņā atgriežas mežonis – turklāt, kvalitātes bija solīdas. Sprukts savā līmenī, bet par līgumu viņam nav jāuztraucas - tas jau ir kabatā. Vai Dinamo menedžeriem vajadzētu atkal atgriezties pie Jura Štāla jautājuma? Katrā ziņā – pirmajās divās čempionāta spēlēs tieši Štāls bija tas, kas radīja visnotaļ apātiskajā un melanholiskajā valstsvienības noskaņā kādu dzirksteli. Nav vairs kā bija agrāk, kad Juris uz ledus strādāja par ledus frēzi – skrienot un bremzējot. Spēlē mērķtiecīgi. Nesarūgtināja arī Džeriņš un Meija, lai gan abiem kļūdas aizsardzībā varēja ne tikai pamanīt, bet arī sākt skaitīt. Ar Pečuru līdzīgi, taču jāpatur prātā, ka debija šādā līmenī mēdz vilkt līdzi arī vieglo trīceklīti un tas sapin hokejistā bieži vien tādas vietas, kas ikdienā nemēdz samesties mezglā... Izskatās, ka Daugaviņš varēs rudenī tomēr braukt uz Ziemeļmeriku un tur vēl aizķert Otavas Senator pēdējo vagonu, bet – nebūšu pārsteigts, ka sezonas vidū Kaspars atgriezīsies mūsu pusē. Vismaz tāda vienošanās ar Dinamo esot.

Ar vārtsargiem ir vienkārši – visu, ko Masaļskis spēj, viņš ir parādījis. Nez vai pasaules čempionāta spēles šajā vecumā Edgara kvalitātes kā labam kluba pirmajam numuram, varētu tikt apšaubītas. Tāpat – nez vai Edgars pats varētu šajā līmenī priekš sevis atklāt kaut ko līdz šim neizzinātu. Bija daži caurumi virs pleciem, daži starp kājām – tiesa, iespējams, ka ar to varētu būt gana, lai Dinamo pretī Masaļska uzvārdam jau ierakstītu treknu jautājuma zīmi. Ja pirms čempionāta abas puses nevarēja vienoties par naudas lietām, tad šaubos, ka šī turnīra sākums vismaz Dinamo menedžmentam Edgara sakarā ir licis palikt dāsnākiem vai pielaidīgākiem. Starp citu, viņdien Normunds šo rindu autoram izmeta, ka viņam vajadzētu tā nopietnāk aprunāties ar citu Dinamo sistēmas vārtsargu Nauri Enkuzenu, kam arī līgums ar komandu ir uz vēl vienu sezonu. Ko tas varētu nozīmēt?

1 2 3 4 110 komentāri

 +15 [+] [-]

, 2010-05-13 11:17, pirms 14 gadiem
Patiess prieks par Soču un novēlu, lai viss izdodas. Čalis ar degunu mākoņus nestumda, ir īsts melnā darba darītājs un tādiem ir nākotne!

  +8 [+] [-]

, 2010-05-13 11:24, pirms 14 gadiem
Cerams, ka Sotnieks spēlēs CAPS! Vismas kāds labs aizsargs būs.

 +11 [+] [-]

, 2010-05-13 11:26, pirms 14 gadiem
Visticamāk, Dinamo aizsargās Sotnieka tiesības – proti, mēģinās panākt, ka Eiropā viņš var atgriezties tikai šajā komandā
??? kā tad Dinamo (kuram nav līguma ar Sotnieku!) var aizliegt Sočam spēlēt, teiksim, Vācijā vai Zviedrijā - ja runājam par Eiropu? tas attiecas tikai un vienīgi uz KHL

Izskatās, ka Daugaviņš varēs rudenī tomēr braukt uz Ziemeļmeriku un tur vēl aizķert Otavas Senator pēdējo vagonu, bet – nebūšu pārsteigts, ka sezonas vidū Kaspars atgriezīsies mūsu pusē. Vismaz tāda vienošanās ar Dinamo esot.
ar Torpedo jau viss ir nokārtots?

     [+] [-]

, 2010-05-13 11:27, pirms 14 gadiem
Varbūt kāds no NHL ekspertiem var uzrakstīt par Caps aizsardzības līnijas perspektīvām, līgumattiecībām utt.?

  +2 [+] [-]

, 2010-05-13 11:28, pirms 14 gadiem
Interesanti.

Par Jerofejevu un Pujacu, Normundam tiešām vajadzētu nopietnāk padomāt (ja vien lielais Juris ļauj ).

     [+] [-]

, 2010-05-13 11:30, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Varbūt kāds no NHL ekspertiem var uzrakstīt par Caps aizsardzības līnijas perspektīvām, līgumattiecībām utt.?
domāju, šobrīd lieki - jebkurā gadījumā 1. sezona AHL. Rudenī tad būs jāskatās uz Hershey Bears sastāvu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-05-13 11:39, pirms 14 gadiem
fuc.ke_all_ya rakstīja: Njā novēlu , lai Kristapam viss izdodas ......


Armand tev taisniba pa miķeli,viņs jau no pirmas speles ir domas pa pirdzimto un galigi nespele kā to darija OS un Rd ..
šis ir tas gadījums. kad Miķeli vispār nevajadzēja ņemt uz PČ - šajā ziņā Znaroks kļūdījās. Vajadzēja ņemt Saulieti un Bukartu - vienu varētu pieteikt no paša sākuma, otru no 2. posma.

  +3 [+] [-]

, 2010-05-13 11:45, pirms 14 gadiem
Johnybox rakstīja: Interesanti.

Par Jerofejevu un Pujacu, Normundam tiešām vajadzētu nopietnāk padomāt (ja vien lielais Juris ļauj ).
Domā ka Pujacs velreiz gribēs iekrist tajā pašā bedrē no kuras ir izrāpies?
Dinamo komandā pēc itin rezultatīvās spēles LADA Žoriks galīgi pazuda,un tāpēc bija redzams,ka viņš galīgi neiederās Šuplera shēmās,un Šuplers neprot viņu izmantot.

  +2 [+] [-]

, 2010-05-13 11:48, pirms 14 gadiem
Lielais Juris ir konkrets muudzis, ko vins vispar sajedz, naudu dod un doma ka hokeju parzin. Pujaca vieta nekad nespeletu dinamo, un Sorokina vieta butu loti apvainojies. Savejiem tieshi butu jamaksa vairak, lai legionari sitas par santimiem, par siem diviem gadiem hossam, hartiganam un elisonam vareja normalu ciparu maksat, parejie neviens nebija verts tas naudas ko viniem deva.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-13 11:49, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: šis ir tas gadījums. kad Miķeli vispār nevajadzēja ņemt uz PČ - šajā ziņā Znaroks kļūdījās. Vajadzēja ņemt Saulieti un Bukartu - vienu varētu pieteikt no paša sākuma, otru no 2. posma.
Vai tev nešķiet,ka izlase sen jau vairs nav Latvijas izlase,bet gan domu biedru kopa? Tai no malas var pievienoties tikai tad,ja kāds no šīs kopas reāli krīt aŗā.
Kā teica viens mazliet pazīstams hokejists,tad LV izlases kandidātu izvēle jau labu laiku ir tīrais farss. Kandidāti sen jau zināmi, un pretendēt var tikai uz tām vietām uz kuru kāds ir attiecies no Znaroka favorītiem.

     [+] [-]

, 2010-05-13 11:53, pirms 14 gadiem
Jā, Miķelim patiešām domas ir citur, un līdz ar to spēle ne tuvu nav tāda, kā gribētos, tur pilnībā piekrītu. Redzēs, kā būs, kad viņu tagad nomainīs Saulietis - ceru, būs labāka šīs maiņas spēle! Sotniekam - lai viņam tiek labākais variants! Pa tiešo uz Capitals mazticami, bet ar perspektīvu (caur AHL - galvenais, lai tikai tur neiesprūst!) - iespējams. Čalim viss vēl priekšā.
Bet Dinamo akcionāru prāti (un emocijas, iedomas!) neizdibināmi... un neparedzami.

     [+] [-]

, 2010-05-13 11:53, pirms 14 gadiem
Capitals nav vienīgie, kuriem interesē Sotnieks.

  +3 [+] [-]

, 2010-05-13 11:55, pirms 14 gadiem
Paldies Armand par info!

 +11 [+] [-]

, 2010-05-13 11:57, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: šis ir tas gadījums. kad Miķeli vispār nevajadzēja ņemt uz PČ - šajā ziņā Znaroks kļūdījās. Vajadzēja ņemt Saulieti un Bukartu - vienu varētu pieteikt no paša sākuma, otru no 2. posma.
Pēc spēlēm visi redz kā ir sanācis un esam gudrāki. Miķelim tomēr ir pieredze, kuras nav abiem Tevis nosauktajiem. Ja bez Rēdliha būtu zaudēts Šveicei, tad domāju daudzi pieminētu viņa nebraukšanu/nepaņemšanu un maiņas vājo spēli ar jauniņo sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-05-13 12:02, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: šis ir tas gadījums. kad Miķeli vispār nevajadzēja ņemt uz PČ - šajā ziņā Znaroks kļūdījās. Vajadzēja ņemt Saulieti un Bukartu - vienu varētu pieteikt no paša sākuma, otru no 2. posma.
Var tikai iedomāties cik dekalitru mēslu būtu uz Znaroka galvas no SC komentētājiem šajā gadījumā...

  +1 [+] [-]

, 2010-05-13 12:05, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Domā ka Pujacs velreiz gribēs iekrist tajā pašā bedrē no kuras ir izrāpies?
Dinamo komandā pēc itin rezultatīvās spēles LADA Žoriks galīgi pazuda,un tāpēc bija redzams,ka viņš galīgi neiederās Šuplera shēmās,un Šuplers neprot viņu izmantot.
domāju, Pujacam RD nav vienīgais variants KHL. Pieļauju, ka RD ari finansiāli nemaz negribētu vilkt Pujacu

  +1 [+] [-]

, 2010-05-13 12:08, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Vai tev nešķiet,ka izlase sen jau vairs nav Latvijas izlase,bet gan domu biedru kopa? Tai no malas var pievienoties tikai tad,ja kāds no šīs kopas reāli krīt aŗā.
Kā teica viens mazliet pazīstams hokejists,tad LV izlases kandidātu izvēle jau labu laiku ir tīrais farss. Kandidāti sen jau zināmi, un pretendēt var tikai uz tām vietām uz kuru kāds ir attiecies no Znaroka favorītiem.
nav jau īsti alternatīvu.
vienīgi šajā sakarā derēja atjaunot 2. izlasi - teiksim, pret Franciju abas spēles spēlēt ar 2. izlasi, piesolot, ka, teiksim, labākie 5 uzspēlēs arī vismaz vienā spēlē pret Baltkrieviju. Tad jau vismaz būtu kaut nedaudz lielāka konkurence.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-05-13 12:09, pirms 14 gadiem
Kas Tajā Pujatā tik labs ...... manā skatījumā nekā!!!!
Pēdējās spēles vērojot - Pujats un Reķis - manā vērējumā vis vājākie aizsargi (ja neskaitam Jēkaba pēdējās spēles 2x2)

Nepatīk - nepatīk kā notiek saspēle savā zonā, uzbrukumā arī - saspēlējas savā starpā it kā nezinātu ko iesākt ar ripu!

Lai žora spēlē Sibir, da kaut Salavatā - Dinamo nav tam vieta - ja nu vienīgi par saprātīgu naudu.

  -3 [+] [-]

, 2010-05-13 12:10, pirms 14 gadiem
kegums rakstīja: Pēc spēlēm visi redz kā ir sanācis un esam gudrāki. Miķelim tomēr ir pieredze, kuras nav abiem Tevis nosauktajiem. Ja bez Rēdliha būtu zaudēts Šveicei, tad domāju daudzi pieminētu viņa nebraukšanu/nepaņemšanu un maiņas vājo spēli ar jauniņo sastāvā.
priekš tam jau ir Znaroks, Vītoliņš un Baldonieks. Kā redzi, ar pieredzi vien vēl ir par maz. Līdzīgi kā Arnasona gadījumā, kuram pieredze ir gana iespaidīga.
Otrkārt, ne jau fani ir tie, kas maksā algu un pieņem/atlaiž trenerus.

  +2 [+] [-]

, 2010-05-13 12:12, pirms 14 gadiem
Reķis - nekad nav izcēlies ar da jeb kādu izcilību. Nav bijušas spēles kas iedvesmotu. Par OS labāk nerunāsim - tur šis pilsonis nospēlēja vienkārši vāji!

Negribu te strīdēties .... un lieki diskutēt, bet šo to saprotu no šīs spēles un tamdēļ mans vērtējums ir vairāk profesionāls kā vienkārši kaislīga līdzjutēja emocijas!

     [+] [-]

, 2010-05-13 12:12, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: besī man šitādi d****, ok vēl var piekrist par U18 vai U20 izlasēm, bet kuri tad ir tie kandidāti, kuriem šogad bija jābūt izlasē kāda vietā? Vienīgais varbūt par Bukartu var diskutēt, kamēr pārejie ir tur, kur viņiem jābūt...
Apskaties apkārt un pasaki kurš tad špīleris ir atstāts mājās, kuram vajadzēja būt izlasē, skatoties pēc pārbaudes spēlēs/sezonā rādītā snieguma...
Tu esi augsta līmeņa hokeja treneris,kas vari noteikt kurš spēlētājs viņam der un kurš nē?? Es tāds neesmu,bet mani uzmanīgu dara fakts, ka tas pats Kurre izlasei atrada spēlētājus,kuriem neviens no bijušiem izlases treneriem pat uzmanību nepievērsa. Kaut vai tas pats Kr. Redlihs vai Žoriks Pujacs.

  +4 [+] [-]

, 2010-05-13 12:12, pirms 14 gadiem
hzzh rakstīja: Kas Tajā Pujatā tik labs ...... manā skatījumā nekā!!!!
Pēdējās spēles vērojot - Pujats un Reķis - manā vērējumā vis vājākie aizsargi (ja neskaitam Jēkaba pēdējās spēles 2x2)

Nepatīk - nepatīk kā notiek saspēle savā zonā, uzbrukumā arī - saspēlējas savā starpā it kā nezinātu ko iesākt ar ripu!

Lai žora spēlē Sibir, da kaut Salavatā - Dinamo nav tam vieta - ja nu vienīgi par saprātīgu naudu.
Pujacs vai Pujāts?

  +4 [+] [-]

, 2010-05-13 12:16, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: Pujacs vai Pujāts?
abi

Nav jau starpība - pieņemu ka tu saproti ka nav runa par katoļu kardinālu!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-05-13 12:16, pirms 14 gadiem
sandis444 rakstīja: Sapņu pāris Dinamo aizsardzibas līnijā Pujacs-Reķis.. šogad abi spele kopa vienkarshi lieliski.. vakar Reķis vairaak kaa jebkurš cits bija pelnijis un sanjema labaka speletaja balvu.. ne jau del gutajiem vartiem (kas prootams bija svarigi), bet del savas droshas un stabilsas speles aisardziibaa.. jaa iedotu balvu Pujacam arii buutu labi, jo Žora kopš Vankuvēras izlasee spele ljooti labi..
Apskaties viņu lomas 2.vārtu zaudējumā. Tādu spēli, man personīgi, grūti nosaukt par lielisku!

     [+] [-]

, 2010-05-13 12:16, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Tu esi augsta līmeņa hokeja treneris,kas vari noteikt kurš spēlētājs viņam der un kurš nē?? Es tāds neesmu,bet mani uzmanīgu dara fakts, ka tas pats Kurre izlasei atrada spēlētājus,kuriem neviens no bijušiem izlases treneriem pat uzmanību nepievērsa. Kaut vai tas pats Kr. Redlihs vai Žoriks Pujacs.
toreiz pie Kurres (2002.g. PČ) Kurre kā debitantus uz izlasi paņēma Krišjāni un Bļinovu.

Pujaca debija izlasē bija Beresņeva laikā - Turīnā.

  +3 [+] [-]

, 2010-05-13 12:17, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: nav jau īsti alternatīvu.
vienīgi šajā sakarā derēja atjaunot 2. izlasi - teiksim, pret Franciju abas spēles spēlēt ar 2. izlasi, piesolot, ka, teiksim, labākie 5 uzspēlēs arī vismaz vienā spēlē pret Baltkrieviju. Tad jau vismaz būtu kaut nedaudz lielāka konkurence.
Jā tas tiešām būtu labs variants.
Kāpēc gan tādam Miķēlim vai Laurim sevišķi iespringt,ja nejūt konkurences elpu pakausī? par cik visi cilvēki ir vairāk vai mazāk sliņķi,tad motivātora trūkuma dēļ šis slinkums iet plašumā.
Un man ir dziļa pārliecība,ka izlasei beidzot jaatrod darbīgs un profesionāls GM,kas tiešām aktīvi nodarbojas ar izlases lietām. Baldonieks sevi jau sen ir izsmēlis.
Ne velti z-amerikāņi tik lielu uzmanību pievērš tam,kas būs izlases GM.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-13 12:17, pirms 14 gadiem
hzzh rakstīja: abi

Nav jau starpība - pieņemu ka tu saproti ka nav runa par katoļu kardinālu!!!
pričom tur katoļu kardināls? Mums ir arī 2 Pujāti hokejā: eliteprospects.com: Eliteprospects.com - Raitis Pujats un eliteprospects.com: Eliteprospects.com - Peteris Pujats .

  -2 [+] [-]

, 2010-05-13 12:18, pirms 14 gadiem
Prieks par Soču!!!

Lai veicas!

  -1 [+] [-]

, 2010-05-13 12:25, pirms 14 gadiem
kalendo rakstīja: Prieks par Soču!!!

Lai veicas!
Pēc manā rīcībā esošās informācijas - arī Meija ir interešu zonā.

Armands iepriekš norādīja ka arī - Miķelis, Pečura ...... lai gan lielāks cerības Jekimovam.

Par Jekimovu - man liekas ka šis izvēlējies skandināvu skolu.

Personīgi man patīk Soča, Bukarts, Meija. Visi sevi ir apliecinājusi arī KHL .... kas ir ļoti svarīgi.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-13 12:26, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: toreiz pie Kurres (2002.g. PČ) Kurre kā debitantus uz izlasi paņēma Krišjāni un Bļinovu.

Pujaca debija izlasē bija Beresņeva laikā - Turīnā.
Tā šķiet arī bija,bet man kaut kā atmiņā iespiedies,ka Kurre Pujacu ļoti slavēja pēc kaut kādām spēlēm. Pat par Žoriku viņu sauca.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-13 12:33, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Jā tas tiešām būtu labs variants.
Kāpēc gan tādam Miķēlim vai Laurim sevišķi iespringt,ja nejūt konkurences elpu pakausī? par cik visi cilvēki ir vairāk vai mazāk sliņķi,tad motivātora trūkuma dēļ šis slinkums iet plašumā.
Un man ir dziļa pārliecība,ka izlasei beidzot jaatrod darbīgs un profesionāls GM,kas tiešām aktīvi nodarbojas ar izlases lietām. Baldonieks sevi jau sen ir izsmēlis.
Ne velti z-amerikāņi tik lielu uzmanību pievērš tam,kas būs izlases GM.
nebūtu slikti GM pamainīt - ja ne labāk, tad būtu vismaz savādāk. Taču jāatceras, ka spēlētāju izvēles ziņā daudzas GM funkcijas (spēlētāju izvēles ziņā) uz sevi paņem Znars un Haris. Baldoniekam atliek vairāk tikai sakarnieka un apgādnieka funkcijas.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-13 12:36, pirms 14 gadiem
Baldonieks ..... godīgi skaot ir apaļa 0 .... tas pats OS stāsts ..... kautkāds murgs - kā var tik pavirši un neprofesionāli darīt savus amata pienākumus!!!!!

Tikai pret ko mainīt???

Cipruss??? Iespējams būtu labs.
1 2 3 4 110 komentāri