Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Sporta studija" - OK

Jānis Matulis
Jānis Matulis

"Sporta studija" - OK
Turpmāk ik pirmdienu "Sporta studija". Viens no tās vadītājiem Dāvids Ernštreits
Foto: www.ltv7.lv

Pēc garāka pārtraukuma 7. oktobrī Latvijas TV ekrānā atgriezusies "Sporta studija". Vadītāji - Dāvids Ernštreits un Armands Tripāns. Man patika. Desmit baļļu sistēmā es liktu astoņi. Vai varēja būt labāk? Labāk var būt vienmēr. Ja ne labāk, bet savādāk noteikti.

Sporta žurnālists droši vien nevar būt objektīvs vērtētājs kaut vai viena iemesla dēļ - ar sporta lietām viņš ir pārsātināts, šur tur šo to zina vairāk nekā kolēģi, taču kopumā "Sporta studijas" atgriežanās vērtējama pozitīvi. Īgņas un kritiķi vienmēr atradīs, kur piesieties, taču man liekas, ka šis kucēns nav jāslīcina, ka tas vienalga izpeldēs.

1. Bertāns Bilbao. Normāls sižets ar paša varoņa komentāru.
2. Lavals. Bijušais vefietis mani interesēja mazāk, tādi nāk un iet.
3. Jaunups. Kādu gan citu komentāru varēja sagaidīt no šā basketbola funkcionāra? VEF, protams, nav zaudētājs, strādājam profesionāli.
4. Lēbs uz jumta. Latvijā ir daudz auto un motosporta fanu. Ieskatam der.
5. Kļičko - Povetkins. Nedēļas beigu viens no centrālajiem sporta notikumiem pasaulē.
6. Olimpiskā lāpa. Arī šo sižetu rādīja visā pasaulē, jo ir gana komiski, ja lāpa nodziest Kremlī. Smieties par kaimiņa nelaimi nav labi, taču tādi mēs esam un tādi ir cilvēki visur pasaulē.
7. Girgensons. Biju palaidis garām, ka Zemgus uz sava ķermeņa tetovēs kaut ko jaunu.
8. Irbes komentārs. Manuprāt labākais šajā raidījumā. Zemgus - fenomens vai likumsakarība? Likumsakarība Girgensonu ģimenē. Citiem, kas 15 gadu vecumā aizbraukuši uz ZA, tā nav veicies. Veicas stiprajiem.
9. Edmunda Vasiļjeva prieka asaras par Zemgu. OK. Edmunds ir viens no labākajiem Latvijas jauno talantu treneriem, ja ne pats labākais.
10. Divi jauniņie hokejisti. Otrais puika - super! Atraktīvs, patiess. Gribētos redzēt, kā abus sauc, cik veci un kurā hokeja skolā trenējas.
11. Rudņevs un Cauņa nespēlēs Latvijas futbola izlasē pret Lietuvu. Bet klubā Rudņevs spēlē... Kāpēc klubā var spēlēt, bet izlasē nevar?
12. "Skonto" stadions. Zināma lieta, ka ieķīlāts bankā jau pasen. 25. oktobrī notiks izsole. "Skonto" direktora Askolda Uldriķa komentārs - OK. Tāpat kā "Revertas" šefa. Ne jau banka cels stadionu Latvijas izlases vajadzībām.
13. LFF prezidenta Gunta Indriksona komentārs. Tāpat kā Guntis ticu, ka stadiona jaunie īpašnieki uzreiz ar buldozeru tur iekšā nemetīsies un izlase vismaz vienu vasaru tur vēl spēlēs.
14. Motobols. Otra pirmā raidījuma virsotne. Re, kā! Krievu laikos... kolhozs uzturējis vienu no labākajām PSRS motobola komandām. Zirnis - super! Emocionāli un atraktīvi. Arī pārējie abi intervējamie dod savu pienesumu.

Jā, Dāvim mēle lunkanāka nekā Armandam, bet to taču mēs zinājām arī pirms raidījuma. Vai Armands velk raidījumu tik spēcīgi uz leju, ka jāmeklē cits partneris? Diezin vai. Tā ir arī patikšanas/nepatikšanas lieta. Zinu, ka daudziem Latvijā patīk "Prāta vētra", es neesmu starp tiem, kas kaifo par viņiem, man labāk tīk Intara Busuļa dziedājums.

Skaidrs, ka skatītāji salīdzinās "Sporta studiju" ar "Overtime" un droši vien, ka būs arī tādi, kas uzskatīs, ka Ernštreits un Tripāns atdarina Armandu Puči un Valdi Valteru. Tagad Latvijā demokrātija un katrs var domāt, ko grib. Man liekas, ka raidījumu par sportu nevar būt par daudz. Ja vien nebūšu aizņemts darbā, turpmāk pirmdienu vakaros noteikti skatīšos "Sporta studiju". Tāpat kā otrdienu vakaros skatos "Overtime". Uz priekšu! Pretī jaunām darba uzvarām!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 10:51, pirms 11 gadiem
Vai ir kaut kāds links, kur šo raidījumu var redzēt?

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 10:57, pirms 11 gadiem
Raidījuma links - LTV.LV / Video / Raksts - Sporta studija

  +3 [+] [-]

, 2013-10-08 11:49, pirms 11 gadiem
He, tikai tāds sīkums, ka šo studiju redz visi, kam ir dekoderi... Cik saprotu Overtaimu visi neredz, tāpat arō Overtaims nenodrošina interneta translācijas, ka LTV7.
Skaidrs, ka tautai vienmēr patīk klausīties Valtera 'murgus' un Armanda komentārus, bet LTV7 šajā duelī jauzskata par uzvarētāju...

  +6 [+] [-]

, 2013-10-08 11:55, pirms 11 gadiem
Nezinu... man jau nu liekas, ka ar "Overtime" te līdzības ir tikai tik, cik... abos runā par sportu. Patika gan vecā sporta studija, gan arī jaunā šķiet visai interesanta. Tikai žēl, ka tagad ir moderni visu steigt un maksimāli ātri un dinamiski pasniegt. Šķiet, drīz jau arī grāmatas sāks izdot ar zīmju skaita ierobežojumu.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 12:01, pirms 11 gadiem
Askolda Uldriķa komentārs - OK <-- šitas labs

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 12:02, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: He, tikai tāds sīkums, ka šo studiju redz visi, kam ir dekoderi... Cik saprotu Overtaimu visi neredz, tāpat arō Overtaims nenodrošina interneta translācijas, ka LTV7.
Skaidrs, ka tautai vienmēr patīk klausīties Valtera 'murgus' un Armanda komentārus, bet LTV7 šajā duelī jauzskata par uzvarētāju...
"Overtime" var redzēt jebkurš, kuram ir pieejams internets.
Overtime TV | TV3 Play

  +3 [+] [-]

, 2013-10-08 12:09, pirms 11 gadiem
Desmit baļļu sistēmā es liktu astoņi.

Vispār ir jāraksta ballu nevis baļļu.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 13:03, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: "Overtime" var redzēt jebkurš, kuram ir pieejams internets.
http://www.tv3play.lv/program/overtimetv
Arī tiešraidi tā var redzēt?

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 13:42, pirms 11 gadiem
Man arī likās, pārāk virspusēji visam tika pārskriets pāri. Varēja pie kādām tēmām dziļāk pieķerties. Arī Irbi, ja atvilka uz studiju varēja vairāk uzklausīt un nointervēt.

Prasītos būt vēl atšķirīgākiem no Overtime, atrast savu stilu raidījuma un pasniegšanas veidu, un labāk arī strukturēt raidījumu.

Un runāt tiešraidē kameras priekšā protams jāmācās abiem, jo īpaši Armandam.

Ja mācīsies un augs, gan jau būs ok.

     [+] [-]

, 2013-10-08 13:47, pirms 11 gadiem
Overtime ir labāks, jo sporta aktualitātēm pieiet ar diezgan lielu humoru un arī vizuāli tas ir baudāms.
Sporta studija ir uztaisīta vareni, spīdīgs interjers, spoži starmeši, divi skaisti zēni, tomēr tur es jūtu kaut kādu steigtu, kaut kādu grābstīšanos... vienīgais normālais kas tur bija, bija Irbes ierašanās.

Matulim - Rudņevam operācija vēl nav bijusi, tāpēc izgāja laukumā. Vai tu gribēji lai viņš morāli gatavojās operācijai?

Protams prieks, ka SP ir atdzimusi, kā arī sporta raidījumi Latvijā tikai priecē, bet pēc vakardienas paliku diezgan izsalcis un iekšēji jutos vīlies.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 14:36, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Arī tiešraidi tā var redzēt?
Nezinu, neesmu pārbaudījis.

Kopš ir Lattelekom interaktīvā TV, tiešraide nav vairs tik būtiska - var skatīties raidījumus sev ērtā laikā.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 14:38, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Arī tiešraidi tā var redzēt?
22:10 ievieto video, ar 10 min aizkavēšanos, ja nav kur piekasīties, nepiekasies!

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 14:56, pirms 11 gadiem
mrPO rakstīja: Overtime ir labāks, jo sporta aktualitātēm pieiet ar diezgan lielu humoru un arī vizuāli tas ir baudāms.
Sporta studija ir uztaisīta vareni, spīdīgs interjers, spoži starmeši, divi skaisti zēni, tomēr tur es jūtu kaut kādu steigtu, kaut kādu grābstīšanos... vienīgais normālais kas tur bija, bija Irbes ierašanās.

Matulim - Rudņevam operācija vēl nav bijusi, tāpēc izgāja laukumā. Vai tu gribēji lai viņš morāli gatavojās operācijai?

Protams prieks, ka SP ir atdzimusi, kā arī sporta raidījumi Latvijā tikai priecē, bet pēc vakardienas paliku diezgan izsalcis un iekšēji jutos vīlies.
Man gan liekas, ka jau vakar Pahars runāja par Rudņeva ģimenes lietām. Tur nav tikai operācija vien. Ko es gribēju un gribu? Lai futbolisti, basketbolisti, hokejisti utt. nemeklētu ieganstus, kāpēc nespēlēt izlasē. Rudņevam ir gan iemesls, gan iegansts.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-08 15:47, pirms 11 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Man gan liekas, ka jau vakar Pahars runāja par Rudņeva ģimenes lietām. Tur nav tikai operācija vien. Ko es gribēju un gribu? Lai futbolisti, basketbolisti, hokejisti utt. nemeklētu ieganstus, kāpēc nespēlēt izlasē. Rudņevam ir gan iemesls, gan iegansts.
Brīžiem ir sajūta, ka futbolistiem nedrīkst būt "brīvdienas" , slimības un citas lietas. Protams, ka žurnālisti ķengāsies un meklēs citas saknes, lai tikai raksti un virsraksti būtu tendenciozi un pēc iespējas skaļāki. Ir loģiski, ka zem patiesi attaisnojoša iemesla jebkurā gadījumā sekos virsraksts - Viņš negrib spēlēt
Vairāk mīliet, mazāk ķengājiet un neturiet aizdomās!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 15:48, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Arī tiešraidi tā var redzēt?
10 minūtes pēc "tiešraides" sākuma (tā nav īsti tiešraide).

  +3 [+] [-]

, 2013-10-08 16:06, pirms 11 gadiem
mrPO rakstīja: Brīžiem ir sajūta, ka futbolistiem nedrīkst būt "brīvdienas" , slimības un citas lietas. Protams, ka žurnālisti ķengāsies un meklēs citas saknes, lai tikai raksti un virsraksti būtu tendenciozi un pēc iespējas skaļāki. Ir loģiski, ka zem patiesi attaisnojoša iemesla jebkurā gadījumā sekos virsraksts - Viņš negrib spēlēt
Vairāk mīliet, mazāk ķengājiet un neturiet aizdomās!
Nestreso! Visiem var būt viss. Tu man prasīji, ko gribu, es atbildēju. Es nekādas saknes nemeklēju.

Man mīlēt Rudņevu? Par ko? Man ir sieva, bērni, suns. Kāpēc lai es mīlētu vēl Rudņevu.
Tev ieteikums - mazāk dot padomus man.

     [+] [-]

, 2013-10-08 17:02, pirms 11 gadiem
Onslovs rakstīja: 10 minūtes pēc "tiešraides" sākuma (tā nav īsti tiešraide).
Kāda starpība vai ir tiešraide vai nav? Man ir TV 6, bet es labāk noskatos datorā, mierīgi nākošajā dienā, un arī reklāmas ir īsākas.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 17:09, pirms 11 gadiem
šie divi sporta ŗaidījumi vadītāji neder sporta pārraidēm. Viņi labi varētu vadīt citus raidījumus, piemēram, Dziedošo ģimeņu šovu, Eirovīziju, respektīvi, kuru vajadzētu siekalainus puikas.
Vēljoprojām atceros cik sērīgs bija uztaisīts Tripāna sižets par Pļaviņa un Šmēdiņa bronzu.
Tāpat arī Dāvis, kurš kādreiz nolika hokeja fanus, jo tie esot lieli dzīvnieki, tagad par tiem mēģina dziedāt slavas dziesmas. Vajadzētu lai Joksts vada, vai pats Ušackis.
Tripāns ar Dāvi ir labi vadītāji, bet ne sporta raidījumu.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-08 17:12, pirms 11 gadiem
Janka tu esi pārpratis! Nejau Zemgus tetuvēs sev kaut ko jaunu bet gan viens traks kanādietis!

  -1 [+] [-]

, 2013-10-08 18:25, pirms 11 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Nestreso! Visiem var būt viss. Tu man prasīji, ko gribu, es atbildēju. Es nekādas saknes nemeklēju.

Man mīlēt Rudņevu? Par ko? Man ir sieva, bērni, suns. Kāpēc lai es mīlētu vēl Rudņevu.
Tev ieteikums - mazāk dot padomus man.
Nu tad mans ieteikums Tev - raksti tikai par alu un nedaudz varbūt hokeju. Šis tomēr par spīti Tev, arī ir padoms

P.S. Un vēl trakāk ir mīlēt suni.

Un par mīlēšanu es nedomāju Rudņevu, bet gan sportistus un sportu kopumā. Pārāk daudz negāciju mūsu dižajā sporta lielvalstī. Ja vien nav kādam olimpiskā medaļa, tikmēr rej siekalas tecinādami.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-08 20:08, pirms 11 gadiem
Ja kāds no kāda špiko, tad tikai Overtime var špikot no Sporta studijas ,jo šī sporta studija vien ir jāuzskata par to pašu veco nēkā īpaši jauna tur nav...

     [+] [-]

, 2013-10-09 00:53, pirms 11 gadiem
Man patika.. Tv Ovetrtaim raidlaiks ir galiigi garaam..
Cempionu liiigas speeles ir vienaa laikaa ar raidijumu, turklaat vinji runaa par lietaam kam buutu janotiek, bet ir jau notikushas.

     [+] [-]

, 2013-10-09 15:46, pirms 11 gadiem
OT noteikti ir ieguldīts vairāk naudas un tādēļ rezultāts arī ir labāks. Bet Sporta Studija sniedz savu skatījumu,redzējumu un noteikti tas nenāks par ļaunu.
Prieks, ka tiek veltīta uzmanība sportam.

     [+] [-]

, 2013-10-11 11:12, pirms 11 gadiem
Olafs Jākabsons rakstīja: Raidījuma links - http://www.ltv.lv/lv/raksts/07.10.2013-sporta-studija.id18785/
Man nav neviena konta lai reģistrētos un arī nebūs - neredzu jēgu. Man gan ir dekoderis