Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"United" šalles ar Mourinju jau pārdošanā

Vakar Anglijas Premjerlīgas 19.kārtā tikās divi futbola grandi - Mančestras „United” un Londonas „Chelsea”.
Jau ziņojām, ka abas komandas neizmantoja vairākas lieliskas iespējas gūt vārtus, un mačs beidzās ar
neizšķirtu 0:0.

Ar savu spēli šajā sezonā abi klubi savu grandu titulu gan neapliecina. Vēl viena kopīga tēma šosezon abiem klubiem ir galveno treneru nespēja savu komandu uzvest uz uzvaras takas.
Ja Londonas klubs no galvenā trenera jau ir atbrīvojies, tad „United” vadītājam vēl ir laiks, lai par savu vietu pacīnītos.

Neskatoties uz to, ka Luijs van Gāls turpina darbu pie Mančestras komandas stūres, kāds futbola atribūtikas pārdevējs, pirms spēles netālu no „Old Trafford”, tirgoja Mančestras „United” fanu šalles ar Mourinju attēlu uz tās.
Kā ziņo dažādi mediji, tad Mourinju ir viens no reālākajiem variantiem, kas varētu stāties nīderlandiešu speciālista vietā.

  +5 [+] [-]

, 2015-12-29 13:44, pirms 9 gadiem
ratā lai iet ar Mourinju, lai liek Giggsu par galveno....iespejams dažas sezonas būs japacīnās...bet nu Fergusons kad sāka ar uzreiz nebij čempions.....

  -2 [+] [-]

, 2015-12-29 19:39, pirms 9 gadiem
sūds būs tas Gigss

     [+] [-]

, 2015-12-30 14:21, pirms 9 gadiem
F**k off Mourinjo you son of a b**h
Aha aha

     [+] [-]

, 2015-12-31 14:16, pirms 9 gadiem
Neesmu MU atbalstītājs, bet viņu vēsture ir viena no modernā futbola simbolikām ar Fergusonu priekšgalā. Kāpēc tā tiek bradāta dubļos ar visādu garāmgajēju zabākiem? Un vēl Mourinju? Nu nav viņš cienīgs legendāra kluba vadībai, RM jau apkakājās.

Ļaujiet gadus 5 nostrātād Gigsam, P.Nevilam, Skoulzam tad paskatīsimies