Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Porziņģis izrāda dusmas par tiesnešu lēmumu un saņem tehnisko piezīmi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis izrāda dusmas par tiesnešu lēmumu un saņem tehnisko piezīmi
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz pirmdienu emocijas kādā no epizodēm spēlē pret Goldensteitas ''Warriors'' nevaldīja Kristaps Porziņģis, kurš nepiekrita tiesnešiem par viņam nozīmēto piezīmi pret Endrjū Viginsu. Dusmās latvietis atvēzēja bumbu un gandrīz meta tiesnešu virzienā, par ko saņēma tehnisko piezīmi.

Kristaps Porziņģis naktī uz pirmdienu ar 23 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvajām piespēlēm palīdzēja Vašingtonas ''Wizards'' ar 123:115 pārspēt vienu no Rietumu konferences līderēm Goldensteitas ''Warriors''.

Spēles laikā spēka uzbrucējs gan pamanījās nopelnīt tehnisko piezīmi. Otrās ceturtdaļas izskaņā latvietis pārkāpa noteikumus pret Endrjū Viginsu, kurš devās caurgājienā. Nepiekrītot soģu lēmumam, Porziņģis viena no tiesneša virzienā atvēzēja bumbu, liekot noprast, ka to metīs aiz dusmām prom.

Par šādu gājienu Porziņģis saņēma tehnisko piezīmi no tuvāk esošā tiesneša. Ejot garām tiesnesei, Porziņģis arī atļāvās ko pateikt, ko domā par konkrēto epizodi. Spēli ''Wizards'' basketbolists noslēdza ar četrām piezīmēm.

     [+] [-]

, 2022-03-29 10:10, pirms 2 gadiem
Tas mirklis, kad peedeejaa laikaa esi paarsvaraa skatiijies hokeju un tagad ieraugi, ka par sho dod tehnisko pieziimi ...

  -1 [+] [-]

, 2022-03-29 16:43, pirms 2 gadiem
Vajadzēja vilkt ar to bumbu

     [+] [-]

, 2022-03-29 18:21, pirms 2 gadiem
Bij bij Tas svilpotājs pelnijis

     [+] [-]

, 2022-03-29 22:39, pirms 2 gadiem
Žēl ka neiemeta, varēja nosist, tie nba un eirolīgas tiesneši pēdēja laikā par tādiem klauniem palikuši