Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

''City'' līdzjutēji, skrienot laukumā svinēt titulu, iekausta ''Aston Villa'' vārtsargu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''City'' līdzjutēji, skrienot laukumā svinēt titulu, iekausta ''Aston Villa'' vārtsargu
Robins Olsens spēlē pret ''City''. Foto: AFP/Scanpix

Šodien Premjerlīgas titulu nodrošināja Mančestras ''City'', bet tās līdzjutēji, skrienot laukumā svinēt panākumu pēc tiesneša svilpes, nav izcēlušies ar cēlāko rīcību. Daži no tiem iekaustījuši ''Aston Villa'' vārtsargu Robinu Olsenu, kurš tajā brīdī devies uz ģērbtuvēm.

Šodien astoto reizi kluba vēsturē par Anglijas Premjerlīgas čempioni kļuva Mančestras ''City'', kas noslēdzošajā 38. kārtas spēlē ar 3:2 pārspēja ''Aston Villa''. Kopsummā ''City'' izcīnīja par vienu punktu vairāk nekā tās galvenā konkurente ''Liverpool''.

Uzreiz pēc galvenā tiesneša svilpes, kas nozīmēja spēles beigas, laukumā svinēt čempiontitulu izskrēja ''City'' fani, kuri gan neuzvedās pienācīgi. No laukuma nost nepaspēja noiet ''Aston Villa'' vārtsargs Robins Olsens un daži no ''City'' faniem, Olsenam ejot uz ģērbtuvēm, iesita vārtsargam.

Pēc spēles ''Aston Villa'' paziņojumā minējusi, ka ar vārtsargu viss ir kārtībā, atklājot, ka Olsens saņēmis sitienu pa galvu. Klubs ar paziņojumu uzsvēra, ka no viņu puses jautājums ir slēgts un tā neizvirzīs pretenzijas ''City''. Savukārt Premjerlīgas čempione paziņojumā uzsvēra, ka veiks izmeklēšanu un šos fanus sagaida aizliegums apmeklēt tās spēles. ''Vēlamies atvainoties ''Aston Villa'' vārtsargam Robinam Olsenam, kuram uzbruka pēc spēles beigām mūsu fani. Esam uzsākuši izmeklēšanu un pēc tam, kad būsim identificējuši personas, kuras to darīja, piemērosim aizliegumu apmeklēt mūsu stadionu.''

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/mens/c...