Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Stefens Karijs klātienē apsveic Kanelo ar uzvaru pār Golovkinu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: Stefens Karijs klātienē apsveic Kanelo ar uzvaru pār Golovkinu
Stefens Karijs un Huans Toskāno Andersons vēro Kanelo cīņu pret Golovkinu. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Pagājušajā naktī otrā vidējā svara pasaules čempiona titulu nosargāja meksikāņu bokseris Sauls jeb Kanelo Alvaress. Viņš ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pārliecinoši pārspēja Genadiju Golovkinu no Kazahstānas.

Pēc panākuma Alvaresu apsveica četrkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions un fināla sērijas vērtīgākais spēlētājs - Goldensteitas ''Warriors'' līderis Stefens Karijs.

Karijs ne vien apsveica bokseri, bet abi arī nofilmēja kopīgu video, kurā viens otru atzīst par labāko savā sfērā. Jautrā atmosfērā abi bija priecīgi par vakaru, kas pavadīts Lasvegasā un noslēdzies ar Kanelo kārtējo triumfu.

Spēli klātienē bija ieradies vērot arī bijušais Karija komandas biedrs un draugs Huans Toskāno Andersons, kurš jaunajā sezonā pārstāvēs Losandželosas ''Lakers''.

     [+] [-]

, 2022-09-18 19:21, pirms 2 gadiem
Un redzkur bildē redzams, ka arī mūsu pašu Krivenchy vēroja šo cīņu klātienē.