Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

LFF soda ''Leevon PPK'', Žigajevs DK pārstāvjiem novēl karsto ūdeni visu vasaru

Andris Liepa
Andris Liepa

LFF soda ''Leevon PPK'', Žigajevs DK pārstāvjiem novēl karsto ūdeni visu vasaru
Jurijs Žigajevs pēc uzvaras pār Grobiņu. Foto: Andris Grīnbergs Flickr

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja (DK) sodījusi Latvijas pēc spēka otrās līgas klubu ''Leevon PPK'' ar kopējo naudas sodu 450 eiro apmērā par fiksētajiem pārkāpumiem Latvijas kausa spēlē. Uz to savā ''X'' kontā reaģējis kluba pārstāvis Jurijs Žigajevs, novēlot Disciplinārlietu komitejas pārstāvjiem pa krānu tekošu karsto ūdeni visas vasaras garumā.

''11.lv'' Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā ''Leevon PPK'' kompensācijas laikā izrāva pārsteidzošu uzvaru pār ''TonyBet'' Virslīgas klubu ''Grobiņa'' – 2:1.

17. jūlijā notikušajā LFF Disciplinārlietu komitejas sēdē kausa astotdaļfināla spēles laukuma saimnieki ''Leevon PPK'' sodīti par diviem pārkāpumiem. Klubam piešķirts 300 eiro naudas sods par paviršu apsardzes darbu, nereaģējot uz uz pirotehnikas izmantošanu un pieļaujot līdzjutēju izskriešanu laukumā pēc finālsvilpes. Tāpat ''Leevon PPK'' atalgoti ar vēl vienu sodu 150 eiro apmērā par kluba līdzjutēju atkārtotu pirotehnikas izmantošanu.

Neapmierinātību sociālajā vietnē ''X'' paudis kluba pārstāvis Jurijs Žigajevs, ironiski DK pārstāvjiem novēlot vienīgi karstā ūdens tecēšanu pa krānu vasarā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17680/lff-dk-1...

  -2 [+] [-]

, 2024-07-18 15:43, pirms 2 mēnešiem
Sensācija, sodīti nepamatoti.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-18 15:47, pirms 2 mēnešiem
Sodi par pyro ir ok. Bet tā nekonsekvence , kad soda vienu klubu par pārkāpumiem, par kuriem citas komandas nesoda , ir smieklīgi. Vienā no iepriekšējām spēlēm , kad minētā kluba prezidents dabūja sarkano kartīti, un pēc spēles gāja uz laukuma pie tiesnešiem diskutēt, tur mājinieku komandas apsargiem pat brīdinājuma nebija. Apkārt runā to, ka jo labāki draugi valdei , jo mazāki un mazāk sodu. Bet nu (V)DK malači , tā turpināt.

  +5 [+] [-]

, 2024-07-18 15:51, pirms 2 mēnešiem
Sods ta sods, bet par to nekosekvenci runājot nav pirmā reize kad PPK par to sūdzās. Skaidrs, ka viens no pamanāmākajiem projektiem un gan jau ir uzkāpis kādam uz varžacīm, jo viņi diezgan atklāti runā. Bet vai tā tiešām ir, vai arī citiem vispār nekādas auditorijas un tāpēc mēs nedzirdam par "nekosekventiem" lēmumiem?

  +3 [+] [-]

, 2024-07-18 16:12, pirms 2 mēnešiem
Varētu arī sodīt, kad tādas Rīgas un Audas apsargi izdomā jaunus noteikumus un prasības "drošības ievērošanai", kad to dara pretinieku līdzjutēji. Piem., pirmajā rindā nedrīkst stāvēt un bļaut.

  -2 [+] [-]

, 2024-07-18 16:24, pirms 2 mēnešiem
Kāpēc konkrēti nerakstam kuru klubu nesoda par tādu pašu šāvienu? LFF ir superjauks kantoris. Karsts ūdens ir labs novēlējums - par to Žigajevam arī varētu uzlikt sodu!?

  +1 [+] [-]

, 2024-07-18 17:17, pirms 2 mēnešiem
pinkainis rakstīja: Varētu arī sodīt, kad tādas Rīgas un Audas apsargi izdomā jaunus noteikumus un prasības "drošības ievērošanai", kad to dara pretinieku līdzjutēji. Piem., pirmajā rindā nedrīkst stāvēt un bļaut.
Ieejot konkrēta pasākuma, tu apņemies ievērot iekšējas kārtības noteikumus un ja FC Rīga vadība vai Auda ir lēmusi ka 1 rinda nebļauj, tad to ievēro, ja nē, pērc biļeti 2 rindā!

  -1 [+] [-]

, 2024-07-18 17:40, pirms 2 mēnešiem
JurKalniņš laikam no stobra šāva raķetes. Izskatījās jau labi, bet bīstami gan. Kaut kādam lisajam laikam trāpīja pa pauri.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-18 18:05, pirms 2 mēnešiem
Vajag veigt papildinājumu spēļu organizēšanas noteikumos - noteikumi attiecas uz visām komandām, izņemot ākstu komandas.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-18 18:38, pirms 2 mēnešiem
Pilnīgi pareizs sods. Vēl Žigajevam vajag sodu par "karsto" ūdeni. Tas nav tas pats kas PPk lamāties necenzēti kopā ar to arķistru .

     [+] [-]

, 2024-07-19 10:47, pirms mēneša
Al Capone rakstīja: Ieejot konkrēta pasākuma, tu apņemies ievērot iekšējas kārtības noteikumus un ja FC Rīga vadība vai Auda ir lēmusi ka 1 rinda nebļauj, tad to ievēro, ja nē, pērc biļeti 2 rindā!
A nu pēc tādas loģikas tad pateiks, ja tu atbalsti pretinieku tevi metam arā "iekšējie noteikumi". Jābūt tak normālam saprātam, ja 10 apsargi nevar ar acīm nokontrolēt 2 cilvēkus tad tur ir problēma.

     [+] [-]

, 2024-07-19 16:15, pirms mēneša
Tur tai komisijai kāds ir pateicis, ka "futbols"nav izrādes nosaukums Operā.
Par FK Riga runājot, apsargi aizliedz bļaustīties arī citās vietās, jo drīkst bļaut tikai Riga atbalstītāji.