Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Futbolists skaidro šķietamo priecāšanos pēc pretinieku vārtu guvuma

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Futbolists skaidro šķietamo priecāšanos pēc pretinieku vārtu guvuma
Foto: Persha liga

Ukrainas futbola otrajā spēcīgākajā līgā Kremeņčukas "Kremin" izbraukumā piekāpās Užgorodas vienībai - 0:2. Pirmo vārtu gūšanas brīdī viesu pussargs Vitālijs Boiko pacēla rokas, kas varēja liecināt par priecāšanos.

"Ja paskatās pilnu maču, tad ir redzams, ka paceļu rokas un pēc tam dusmojos. Nepriecājos par golu, nē. Nekādā gadījumā nepriecājos par Užgorodas vārtu guvumu," saka Vitālijs Boiko. "Kā cilvēks, kurš 20 stundas braucis autobusā, var priecāties par pretinieku komandas golu? Komandā neviens neprasīja par manu reakciju pēc Užgorodas vārtiem. Man zvanīja no Ukrainas Futbola asociācijas disciplinārlietu komitejas, kas teica, ka nekādu jautājumu nav. Citi skatījās mača kopsavilkumu, bet, ja paskatās pilnu spēli, tad no citas kameras redzams, ka paceļu rokas, bet pēc tam sāku grozīt galvu - esmu satriekts, kā mēs varējām ielaist to golu."

Izmantotie resursi:
ua.tribuna.com

  +2 [+] [-]

, 2021-10-16 19:26, pirms 2 gadiem
Toto

  -1 [+] [-]

, 2021-10-17 17:38, pirms 2 gadiem
Interesants veids, kā reaģēt, kad tava komanda ielaiž vārtus. Kaut kas nav tīrs te

     [+] [-]

, 2021-10-17 21:29, pirms 2 gadiem
Tiešām galīgi neordināra reakcija. Pēc dusmām neizskatījās!

     [+] [-]

, 2021-10-17 23:53, pirms 2 gadiem
Reāli smieklīgi. Šķiet, bija uzlicis pēdējās bikses, ka tik ļoti sapriecājās.