Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Zāli krāso arī Brazīlijā

Zāli krāso arī Brazīlijā
Foto: PA Wire/Press Association Images

Pasaules kausa izcīņa futbolā jau ir startējusi, tomēr, kā tas mēdz gadīties tik grandiozos pasākumos, viss vēl nav perfektā kārtībā. Dažviet turpinās stadionu labiekārtošanas darbi, lai apstākļi gan spēlētājiem, gan līdzjutējiem būtu pēc iespējas labāki. Kā izrādās, pozitīvākam rezultātam visi līdzekļi ir labi.

Kamēr Pasaules kausa finālturnīra rīkotāji cenšas tikt galā ar spēļu organizēšanu un veicināt apstākļu futbolistu apvienības prasībām, šķiet, visi līdzekļi ir labi, lai futbola pasaules nozīmīgākais notikums tiktu noorganizēts pēc iespējas spožāk.

BBC reportiere Natālija Pērksa Manausā, kur gaidāma Anglijas izlases pirmā spēle ar Itāliju, piefiksējusi, ka neilgā laikā stadiona zālājs kļuvis acīmredzami spilgtāks. Iepriekš bija izskanējušas aizdomas, ka Manausas "Arena Amazonia" netiks sagatavota pietiekami labā stāvoklī, lai spētu uzņemt PK spēli, tāpēc organizatori ķērušies pie radikāliem līdzekļiem, lai tiktu galā ar vienu no problēmām – izkaltušā laukuma zāliena zaļums tika veicināts ar krāsas palīdzību. Pērksa gan vēsta, ka kopumā situācijā stadionā nav vērtējama pārāk kritiska un spēlēm vajadzētu noritēt pēc iepriekš paredzētā plāna.

Šāds pēdējā brīža paņēmiens šogad jau ir redzēts kādā no lielajiem sporta pasākumiem – arī Soču ziemas olimpisko spēļu priekšvakarā apkārtnes iekārtošanai tika izmantota zaļā krāsa. Anglijas un Itālijas spēle Manausā tiks aizvadīta jau naktī uz svētdienu.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +1 [+] [-]

, 2014-06-13 16:01, pirms 10 gadiem
Ar Sochiem tpt nevar salidzinat

  +6 [+] [-]

, 2014-06-13 16:36, pirms 10 gadiem
Bet Sočos pa to zāli nevienam nevajadzēja skaidīt un krist...gribu redzēt kādi izskatīsies futbolisti pēc spēles uz tāda laukuma

     [+] [-]

, 2014-06-13 18:16, pirms 10 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ar Sochiem tpt nevar salidzinat
Sočos uz zāles neko nedarija, bet šeit viss notiek uz zāles

Tad ar sniegu var salīdzināt, ja viņš būtu dzeltens apčurāts un viņu sāktu krāsot

     [+] [-]

, 2014-06-14 01:39, pirms 10 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ar Sochiem tpt nevar salidzinat
Brazīlija ir dienvidu Krievija, nav par ko brīnīties.