Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Apbalvošanas ceremonijā Eiropas čempionei pasniedz banānus

Polijas pilsētā Ščecinā šonedēļ notiek Eiropas čempionāts sporta vingrošanā. Sieviešu daudzcīņas apbalvošanas ceremonijā Eiropas Vingrošanas savienības (UEG) oficiālais talismans Luidži uzvarētājai Melānijai Dos Santosai (Francija) pasniedza banānus (video skat. no 0:59). Kā zināms, banāna došana melnādainajam sportistam nereti tiek klasificēta kā rasisms. Melānija šoreiz neizskatījās aizvainota. Varbūt ņēma vērā, ka minētais talismans ir pērtiķis.
Video: eurovisionsports.tv
Foto: Volker Minkus / UEG

, 2019-04-13 23:05, pirms 5 gadiem
ASV par šo saceltu tādu traci
, 2019-04-14 10:51, pirms 5 gadiem
kaut kāds pizgec
, 2019-04-14 19:36, pirms 5 gadiem
Visinteresantāk būtu uzzināt, kas tieši izstrādāja šī apbrīnojamā iestudējuma ģenerālplānu, un kurš to parakstīja.
, 2019-04-14 20:31, pirms 5 gadiem
Jā, sasodītie atpakaļrāpuļi no Polijas vēl dzīvo tālā pagātnē un ir aizmirsuši, ka liela daļā Eiropas valstu vairs nav domātas eiropiešiem, bet visas pasaules iedzīvotājiem! Kauns un negods!
, 2019-04-15 09:41, pirms 5 gadiem
Tāda šīze - iedeva banānus un izšāva konfetī
Helmuts Balderis priekšplānā. Foto: LHF
14

71 gadu vecais Balderis vērtīgākais spēlētājs, LHF komanda grauj Saeimas vienību

LETA. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.
Foto: LHF
8

"Mūs neapturēs" - grupa Astro'n'out velta dziesmu Latvijas izlases gaitām PČ

Grupa Astro’n’out veltījusi dziesmu Latvijas hokeja izlases gaitām pasaules čempionātā hokejā, informē federācija. Dziesma “Mūs neapturēs” ir šogad radīta versija latviešu valodā 2021. gada pasaules čempionāta hokejā oficiālajai dziesmai “For Glory and Joy”.
Džeitī Millers. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''Canucks'' uzbrukuma līderis Millers aizvada treniņu Šilova izejamajā kreklā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' viens no uzbrukuma līderiem Džeitī Millers vienā no komandas treniņiem ieradies neierastā formā - rozā krāsas kreklā, kas esot Vankūveras kluba latviešu vārtsarga Artūra Šilova izejamais krekls. Kā ziņo ''Sportsnet'' apskatnieks Dens Mērfijs, latvietis esot bijis manāmi pārsteigts par komandas biedra izgājienu.