Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Florbola spēle un “Smalkā pofigisma māksla” – laba miega garants

Jānis Celmiņš
Acīgā latviešu TV komanda (Sportacentrs.com, TV4 un Tiešraides.lv) ar Latvijas – Vācijas spēles TV translācijas režisoru Kristapu Desmitnieku priekšgalā pasaules florbola čempionāta spēlē pieķēruši guļam kādu sporta līdzjutēju. Interesanti, ka labu miegu šim sporta mīlētājam nodrošināja ne tikai florbola spēle, bet arī interesanta lasāmviela – “Smalkā pofigisma māksla”.

Šī grāmata kļuvusi par pasaules bestselleru, izdota jau 32 valstīs. Grāmata ir savdabīga, pārsteidzoša, strīdīga, to interesanti lasīt. Autors vēršas pret galveno mūsdienu Rietumu pasaules lozungu: “pozitīvisms – par katru cenu!” Viņš apstrīd veiksmju un ieguvumu kultu, Mensons pierāda, ka neveiksme ir daudz vērtīgāka dzīves skolotāja, nekā slavenie pasaules veiksminieku stāsti. Autors māca izvēlēties savas personīgās dzīves prioritātes un visam mazsvarīgajam - uzspļaut. Jā, tieši tā - sūtīt pie velna svešus viedokļus un būt gatavam paskatīties acīs neveiksmēm, parādot tām vidējo pirkstu.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2022-11-08 09:16, pirms gada
Šis noteikti uzjaurināja visus tiešraides skatītājus. Tikai nav skaidrs - kāpēc nākt uz spēli, ja patiesībā gribās vienkārši palasīt un pagulēt?

     [+] [-]

, 2022-11-08 09:37, pirms gada
Izskatās, ka Celmiņu Janka ļoti gribēja uzsvērt to, ka pats ir lasījis šo grāmatu

     [+] [-]

, 2022-11-08 11:31, pirms gada
Čurbāna depozītprogramma rakstīja: Izskatās, ka Celmiņu Janka ļoti gribēja uzsvērt to, ka pats ir lasījis šo grāmatu
Pats esi lasījis? Es laikam paturēšu prāta nākamajā grāmatnīcas apmeklējuma laikā. Dažreiz noderētu lielāka "pofigisma" deva.

     [+] [-]

, 2022-11-08 12:08, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Pats esi lasījis? Es laikam paturēšu prāta nākamajā grāmatnīcas apmeklējuma laikā. Dažreiz noderētu lielāka "pofigisma" deva.
Nē, man tāpat pofig

     [+] [-]

, 2022-11-08 15:02, pirms gada
Čurbāna depozītprogramma rakstīja: Nē, man tāpat pofig

     [+] [-]

, 2022-11-09 08:17, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Pats esi lasījis? Es laikam paturēšu prāta nākamajā grāmatnīcas apmeklējuma laikā. Dažreiz noderētu lielāka "pofigisma" deva.
Iesaku, nesen gan audio versijā noklausījos, youtubā bija kāds labdaris ielicis pirāisko versiju no audible un bija ļoti labs narrators. Tagad to versiju vairs nevaru atrast (autortiesības laikam dara savu), bet ir citas ar mazliet robotiskām balsīm.

     [+] [-]

, 2022-11-09 09:27, pirms gada
Asnātiņš rakstīja: Iesaku, nesen gan audio versijā noklausījos, youtubā bija kāds labdaris ielicis pirāisko versiju no audible un bija ļoti labs narrators. Tagad to versiju vairs nevaru atrast (autortiesības laikam dara savu), bet ir citas ar mazliet robotiskām balsīm.
paldies! Es jau labprāt arī nopirktu - patīk lasīt papīra formātā