Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Šautru paraugstunda: vienā legā viens netrāpa, bet otrs realizē ''nine-darter''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šautru paraugstunda: vienā legā viens netrāpa, bet otrs realizē ''nine-darter''
Maikls Smits. Foto: PDC

Vakar par 2023. gada pasaules čempionu šautriņu mešanā kļuva Maikls Smits, kurš tādējādi arī pārņēma ranga līdera godu. Finālspēli ierindo vienu no visu laiku labākajiem šautriņu mačiem vēsturē un tam ir arī pierādījums. Otrā seta otrajā legā gan Maiklam van Gervenam, gan Maiklam Smitam bija iespēja noslēgt to ar ''nine-darter''. Van Gervens netrāpīja izšķirošo metienu dubultajā 12, to uzreiz pēc tam paveicot Smitam.

Finālā Smits ar 7-4 pārspēja Maiklu van Gervenu, trešajā piegājienā kļūstot par pasaules čempionu. Pie reizes Smits pārņems ranga līdera godu. Gada izskaņā anglis uzvarēja ''Grand Slam of Darts'', kas bija viņa pirmais triumfs nozīmīgā TV turnīrā. 2023. gada janvāra sākumā tas papildināts ar uzvaru pasaules čempionātā.

Daudzi šo spēli uzskata par vienu no labākajiem šautru mačiem sporta veida vēsturē. Otrā seta otrajā legā gan Maiklam van Gervenam, gan Maiklam Smitam bija iespēja noslēgt to ar ''nine-darter''. Nīderlandietis meta garām izšķirošo metienu dubultajā 12, ko vēlāk spēja izmantot anglis.

     [+] [-]

, 2023-01-05 14:51, pirms gada
Tas bija episki! Pat tgd skudriņas skrien skatoties!