Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Bijusī NBA zvaigzne Hovards pamēģina spēkus tālmetienu konkursā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijusī NBA zvaigzne Hovards pamēģina spēkus tālmetienu konkursā
Dvaits Hovards. Foto: T1 League

Bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Dvaits Hovards, kurš šobrīd karjeru turpina Taivānā, piedalījies šīs valsts pirmajā Zvaigžņu spēlē, pamēģinot spēkus tālmetienu konkursā. Tajā viņš pēc ne tik sekmīga sākuma prata uzlabot rezultativitāti turpinājumā.

Taivānas basketbola līgā, kur pirms neilga laika karjeru lēma turpināt pieredzējušais Kaspars Bērziņš, šobrīd pirmo reizi notiek Zvaigžņu spēles pārtraukums, kura laikā notika arī tālmetienu konkurss.

Tajā savus spēkus pamēģināja bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Dvaits Hovards, kurš, lai arī sākumā pārsvarā savus metienus meta garām, vēlāk jau prata trāpīt, noslēdzot savu piegājienu ar 15 punktiem. Pie tam, viņam neizdevās izpildīt visus metienus.

Ar to gan nebija gana, lai Hovards varētu cīnīties par augstākajām vietām vai pat par uzvaru tālmetienu konkursā, taču uzrādītais rezultāts nebija peļams, ņemot vērā, ka NBA karjeras laikā viņš izpildīja tikai 103 tālmetienus, bet karjeras ievadā spēlētājs dominēja zem groziem un vairākas reizes tika atzīts par NBA sezonas labāko aizsardzības spēlētāju. Tāpat NBA Zvaigžņu spēlē viņš uzvarējis danku konkursā.

     [+] [-]

, 2023-03-02 19:55, pirms 2 gadiem
Izcils spēlētājs, kopš 2019. gada nepietiekami novērtēts NBA, šobrīd pavisam nenovērtēts, jo ir top5 centrs pasaulē.

     [+] [-]

, 2023-03-03 08:23, pirms 2 gadiem
Leitnants rakstīja: Izcils spēlētājs, kopš 2019. gada nepietiekami novērtēts NBA, šobrīd pavisam nenovērtēts, jo ir top5 centrs pasaulē.
Tu ko piedzēries? Kāds top 5 pasaulē? Ja viņam būtu mugura kārtībā tad moš būtu spēlējis, bet bez atlētisma no HOwarda tur tik ēna ir palikusi. Ja Howards ir top 5 tad Biedriņš top 20.