Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Savainotais Selenne rīt, visticamāk, atgriezīsies laukumā

Agris Suveizda

Savainotais Selenne rīt, visticamāk, atgriezīsies laukumā
Somijas izlases kapteinis Tēmu Selenne pirmajā trešdaļā izdarīja vienu rezultatīvu piespēli
Foto: AFP/Scanpix

Somijas hokeja izlases galvenais treneris Erka Vesterlunds pēc uzvaras pār Austriju (8:4) sarunā ar medijiem sacīja, ka Tēmu Selennes savainojums nav nopietns. Paredzams, ka jau rīt 43 gadus vecais veterāns atgriezīsies laukumā.

"Diemžēl viņam ir neliels ķermeņa augšdaļas savainojums. Domāju, ka jau rīt viņš spēlēs," Vesterlunds komentēja iemeslu, kādēļ Selenne pēc pirmās trešdaļas vairs neatgriezās laukumā.

"Kas attiecas uz mūsu vārtsarga Tūkas Raska spēli, varu teikt, ka spēle viņam negāja viegli. Sāka lieliski, bet spēles gaitā pieļāva vairākas kļūdas," Vesterlunds turpināja. "Vēl neesam izlēmuši, kurš aizvadīs nākamo spēli. Domāju, ka lēmumu pieņemsim tikai rīt."

Somijas izlase Soču olimpisko spēļu turnīru sāka ar uzvaru pār Austriju (8:4). Mača sākums somiem gan neizvērtās viegls – austrieši jau pirmajā minūtē atklāja rezultātu (1:0) un vēlāk izvirzījās vadībā arī ar 2:1. Pirmās trešdaļas izskaņā ziemeļniekiem gan izdevās ar astoņu sekunžu intervālu gūt divus vārtus un izdarīt pirmo izrāvienu (4:2 pēc trešdaļas beigām), no kura Austrija vairs nespēja attapties.

Somijas izlasē divus vārtus guva Mikaels Granlunds, kura kontā arī viena rezultatīva piespēle, bet trīs piespēles izdarīja aizsargs Sami Vatanens. Austrijas komandā trīs vārtus guva Mihaels Grabners, kurš kļuva par pirmā hat-trick autoru Soču olimpiskajās spēlēs. B grupas otrajā spēlē plkst. 19:00 pēc Latvijas laika tiksies Kanāda un Norvēģija, bet Somija nākamo maču aizvadīs rīt, kad plkst. 19:00 spēlēs pret saviem kaimiņiem norvēģiem.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта

  +1 [+] [-]

, 2014-02-13 16:50, pirms 10 gadiem
Uzvārdu būtu pareizi uzrakstījis.

     [+] [-]

, 2014-02-13 17:30, pirms 10 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Uzvārdu būtu pareizi uzrakstījis.
Laikam jau visus uzvardus no vikipēdijas ņem Tēmu Selenne — Vikipēdija

     [+] [-]

, 2014-02-13 18:41, pirms 10 gadiem
Ir kāda vieta, kur var redzēt olimpiskā hokeja hailaitus ?

     [+] [-]

, 2014-02-14 16:45, pirms 10 gadiem
KFC rakstīja: Laikam jau visus uzvardus no vikipēdijas ņem Tēmu Selenne — Vikipēdija
Gan jau pats arī vikipēdiju sarakstījis, vai vismaz uzvārdu pārcūkojis.