Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

LSPA rektors nosūtījis apsveikumu Rastorgujevam

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

LSPA rektors nosūtījis apsveikumu Rastorgujevam
Andrejs Rastorgujevs olimpiskajās spēlēs
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Pēc Latvijas olimpiskās komandas biatlonista un LSPA maģistrantūras studenta Andreja Rastorgujeva lieliskā starta olimpiskajā biatlona trasē 10 km sprintā un 12,5 km iedzīšanā, LSPA rektors profesors Jānis Žīdens nosūtījis sveicienus un laba vēlējumus Andrejam uz olimpisko ciematu Sočos, informē augstskolas preses dienests.

Rektors raksta: "Andrej, profesionalitāte un mērķtiecība Tev jau ir, tagad vajadzīga tikai sportiska veiksme, vēss prāts, ātrs solis un precizitāte. Atceries, Tavi studiju biedri un pasniedzēji sūta sveicienus, tur īkšķus un tic Tavai uzvarai!"

Jau ziņots, ka Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs pirmdien, 10.februārī, Soču olimpisko spēļu 12,5 kilometru iedzīšanas sacensībās izcīnīja devīto vietu, izceļoties ar ļoti ātru slēpojumu. Rastorgujevs no olimpiskā čempiona Martēna Furkada finišā atpalika par 48,3 sekundēm.

Kā zināms, Rastorgujevs sestdien, 8.februārī, desmit kilometru sprintā izcīnīja biatlonam augsto - 17.vietu. Ceturtdien, 13.februārī, sportisti sacentīsies 20 kilometru individuālajās sacensībās. Šīs ir Andreja otrās olimpiskās spēles karjerā.

2013.gadā Rastorgujevs absolvēja LSPA bakalaura studiju programmu un ieguva sporta skolotāja un biatlona vecākā trenera kvalifikāciju. Šobrīd Andrejs turpina studijas maģistrantūrā, lai iegūtu maģistra grādu ar kvalifikāciju - vadītājs sporta jomā.



Informāciju sagatavoja LSPA sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Ilze Āķe-Vīksne.

Izmantotie resursi:
www.lspa.lv

  +1 [+] [-]

, 2014-02-12 13:57, pirms 10 gadiem
Shis gan riktiigi forshi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-12 16:36, pirms 10 gadiem
Interesanti, ka apsveikuma tekstaa nekur nav rakstiits, kaadaas sacensiibaas tad Andrejs piedaliijies. Tas vareetu buut arii par 9. vietu savu kursabiedru konkurencee.

     [+] [-]

, 2014-02-12 20:56, pirms 10 gadiem
Andrejam rīt 27.numurs, nevaru jau sagaidīt