Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Snūkera spēlētājs Judins zaudē Eiropas čempionāta astotdaļfinālā

Krišs Upenieks

Snūkera spēlētājs Judins zaudē Eiropas čempionāta astotdaļfinālā
Tatjana Vasiļjeva, Rodions Judins, Anna Prisjažņuka
Foto: pool8.lv

LETA. Latvijas snūkera spēlētājs Rodions Judins ceturtdien cieta neveiksmi Bulgārijā notiekošā Eiropas čempionāta amatieriem astotdaļfinālā.

Pašlaik 20 gadus vecais Judins, kurš izslēgšanas turnīrā bija izlikts ar 44.numuru, ar 1-5 piekāpās izslēgšanas sacensību piektajam numuram Hārvijam Čendleram no Anglijas.

LETA jau vēstīja, ka izslēgšanas sacensību pirmā kārta Judinam bija brīva, turpinājumā viņš ar rezultātu 4-0 pārspēja izraēlieti Dāvidu Vaicmanu, kuram bija 21.numurs, bet trešajā kārtā ar 4-1 pārspēja beļģi Juriānu Heusdenu, kurš izslēgšanas turnīrā bija izlikts ar 12.numuru.

Tikmēr izslēgšanas turnīra pirmo kārtu nepārvarēja Māris Volajs. Latvijas snūkera spēlētājs, kurš izslēgšanas turnīrā bija izlikts ar 54.numuru, ar 3-4 piekāpās ukrainim Vladislavam Višņevskim, kuram ticis 75.numurs.

Pirms tam Judins savā apakšgrupā četrās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, kamēr Volajs guva divus panākumus, abiem Latvijas snūkera spēlētājiem grupā ieņemot otrās vietas.

Iepriekšējā nedēļā Judins sasniedza ceturtdaļfinālu turpat Bulgārijā notikušajā Eiropas U-21 čempionātā.

Izmantotie resursi:
LETA