Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

17 gadus vecais Žižins otro reizi kļūst par Latvijas čempionu snūkerā

Emils Ozerinskis

17 gadus vecais Žižins otro reizi kļūst par Latvijas čempionu snūkerā
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

17 gadus vecais Artemijs Žižins turpinājis savu dominanci, kļūstot par divkārtējo Latvijas čempionu snūkerā. Jaunais sportists bija precīzākais cīņā starp 23 sportistiem.

No 11. līdz 12. maijam pulcējās snūkera cienītāji no visas valsts, lai piedalītos Latvijas Čempionātā snūkerā. Cīņā par Latvijas čempiontitulu piedalījās 23 snūkera spēlētāji. Šogad titulu aizstāvēja Artemijs Žižins, kurš pierādīja savu pārākumu jau otro reizi.

Finālā tiešā cīņā par titulu sacentās Latvijas snūkera zvaigznes - pirmās un otras reitinga vietas ieguvēji. Artemijs Žižins (17 gadi) un Andrejs Pripjoks (16 gadi) bija gatavi izrādīt savu snūkera meistarību.

Artemijs Žižins triumfēja, izcīnot Latvijas Snūkera čempiona titulu ar rezultātu 5-3. Tas padara viņu par divkārtēju čempionu Latvijā, apliecinot savu spēju dominēt šajā sporta veidā. Andrejs Pripjoks cienīgi ierindojās otrā vietā, savukārt trešo vietu dalīja Rodions Judins un Maris Volajs.

Sacensību laikā spēlētāji uzrādīja augstu snūkera līmeni, veicot 24 breikus virs 40 punktiem. Lielāko breiku, 104 punktus, izdarīja Rodions Judins, kas liecina par šī turnīra augsto konkurenci un spēlētāju meistarību

Informāciju sagatavoja:
Tatjana Pripjoka/Latvijas Republikas Biljarda Federācija