Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Tautas bumbā triumfē Liepnas un Krāslavas skolas

Ceturtdien Jelgavas pilsētas sporta hallē norisinājās Latvijas Republikas finālsacensības skolu komandām tautas bumbā. Meiteņu komandu konkurencē par uzvarētājām kļuva Krāslavas vidusskola pārstāves, bet puišu komandām labākie šogad bija Liepnas vidusskolas jaunieši.

"Latvijas Skolu sporta federācijas (LSSF) rīkotajās Tautas bumbas finālsacensībās nemēdz būt situācija, kad finālā startētu mazāk par sešām komandām, jo 4. un 5. klases skolēniem piedalīšanās finālā ir milzīga motivācija un tas bija redzams jau no agra rīta," norādīja sacensību organizators Andris Lukss. "Mēs esam atbraukuši šeit, lai cīnītos par uzvaru," turpināja sacensību dalībnieki.

Finālsacensībās divas skolas ieradās ar divām komandām, tās bija Jelgavas 4. pamatskola un Pļaviņu vidusskola. Pļaviņu vidusskola valsts finālā piedalās gandrīz katru gadu un ir viena no titulētākajām šajā sporta veidā. Tas apstiprinājās arī šoreiz – abas Pļaviņu vidusskolas komandas gan zēnu, gan meiteņu grupā izcīnīja otro vietu.


Teicami, sava skolotāja Vilhelma Kukliča vadībā spēles aizvadīja Liepnas vidusskolas zēni, kas šogad bija labākie zēnu konkurencē. "Augumā vismazākie spēlētāji spēlēja saliedēti, labi ķēra pretinieka mestās bumbas un paši meta precīzi, lai izsistu no spēles otras komandas spēlētājus," uzvarētājus slavēja Andris Lukss. Krāslavas vidusskolas meitenes visas savas pretinieces pārspēja ar ievērojamu rezultātu un šeit liels nopelns komandas skolotājai Natālijai Raudivei.

Latvijas Skolu sporta federācija aicina piedalīties Tautas bumbā sacensībās vēlreiz jau 10. maijā, kad Olimpiskajā Sporta centrā (OSC) Rīgā gan skolēniem, gan ģimenēm būs lieliska iespēja dienu pavadīt atbalstot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

Zēnu komandu uzvarētāji:
1. Liepnas vidusskola
2. Pļaviņu vidusskola
3. Rīgas 28.vidusskola

Meiteņu komandu uzvarētāji:
1. Krāslavas vidusskola
2. Pļaviņu vidusskola
3. Rīgas Zālīša pamatskola

Informāciju sagatavoja:
LSSF

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 15:13, pirms 16 gadiem
vot šitas man patīk!
-gribētos pašam arī uzraut folkbōlu tagadiņ

-iedomājos kā sīči viens otru nežēlīgi centušies izšķaidīt nost no laukuma
-vottasirpatiessports un emōcijas

     [+] [-]

, 2008-03-12 00:22, pirms 16 gadiem
Atceros es arī šitādā pasākumā savlaik piedalījos...

     [+] [-]

, 2008-03-17 19:43, pirms 16 gadiem
BAIIG LABI!!!

     [+] [-]

, 2008-04-14 18:54, pirms 16 gadiem
sen sen atpakall ir gadijies pret to liepnu uzspeeleet to Tbumbu

     [+] [-]

, 2009-06-03 19:08, pirms 15 gadiem
Es esmu viens no rigas 28 vidusskolas speletajiem kas tugad ienema pirmo vitu riga un 3 latvija tautas bubas sacensibas respect man!!! ';