Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:627, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies konkurss: "Veiksmīgais #19"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika sadalītas 2013.gada pasaules hokeja čempionāta godalgas. Šajā dienās portālā Sportacentrs.com norisinājās konkurss "Veiksmīgais #19", kas tapa adarbībā ar Sporta Avīzi un sporta preču inventāra veikalu Hokejam.lv. Laiks paziņot konkursa uzvarētājus.

Konkurss norisinājās divās kārtās. Abās dalībniekiem bija jānorāda vairāki Sporta Avīzes 19.numura lappušu numuri, kuru publikācijas fragmenti bija redzami, kā arī jāatbild uz kādu prognožu jautājumu par hokeja spēli.

1.kārtā piedalījās 63 konkursanti, no kuriem 53 atrada pareizās atbildes par lappušu numuriem, tomēr neviens no viņiem netrāpīja precīzi ar kopējo vārtu skaitu ceturtdaļfinālu pamatlaikos (pareizi 25). Līdz ar to uzvarētājus noteicām starp tuvākās 4.jautājuma atbildes autoriem.

Tādi šoreiz bija četri - MM8 un gitele bija atbildējuši 26, bet Subaars un smits61 - 24. Izlozes kārtībā 1.vietu un veikala Hokejam.lv dāvanu karti 30Ls vētrībā ieguva Subaars, 2.vieta un Hoodieboddie kapučjaka ar iebūvētu unikālu patentētu HB3 tehnoloģiju tika gitele, bet kā MM8, tā smits61 saņems grāmatas "37 stāsti par Kārli" un "Klients" un 2 veidu multivitamīnu komplektus.

2.kārtā dalībnieku skaits sasniedza 56, no kuriem 46 precīzi norādīja visu trīs fragmentu lappuses. Papildjautājumā šoreiz bija jānorāda finālspēlēs pirmo vārtu gūšanas sekunde. Ar to vislabāk galā tika agrisra, kurš papildjautājumā norādīja atbildi 271 (pareizi 285). 2.vietā ar atbildi 263 fasans, bet dalīta 3.vieta ar atbildi 345 davis#17 un fans_01. Otrās kārtas balvu sadalījums identisks kā pirmajā.

Apsveicam uzvarētājus, par balvu saņemšanu informēsim personīgās vēstules veidā.

Apsveicam uzvarētājus! Informāciju, kā saņemt balvas, saņemsiet personīgās vēstules veidā!