Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Neilandam 72. vieta daudzdienu velobrauciena "Tour de Pologne" trešajā posmā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Neilandam 72. vieta daudzdienu velobrauciena "Tour de Pologne" trešajā posmā
Krists Neilands. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

LETA. Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands trešdien Polijā ieņēma 72.vietu daudzdienu velobrauciena "Tour de Pologne" (UCI kat.2.UWT) trešajā posmā.

Trešdien riteņbraucēji mēroja 156,5 kilometrus ar četriem otrās kategorijas kāpumiem un vienu starpfinišu.

Uzvaru tāpat kā pirmajā posmā svinēja Beļģijas riteņbraucējs Tibo Niss ("Lidl - Trek"), kurš finišēja četrās stundās trīs minūtēs un 21 sekundē.

Otrais 21 sportista grupā ar tādu pašu laiku bija UAE braucējs itālis Djego Ulisi, bet trešais - pirmā posma otrās vietas ieguvējs Nīderlandes sportists Vilko Keldermans ("Visma"/"Lease a Bike").

Neilands ("Israel - Premier Tech") finišēja grupā, kas Nisam zaudēja astoņas minūtes un 19 sekundes, ieņemot 72.vietu 144 sportistu konkurencē.

Pēc trim posmiem vadību ir saglabājis dānis Jonass Vingegords ("Visma"/"Lease a Bike"), kurš trešdien finišēja devītais un kurš par 19 sekundēm apsteidz Ulisi un par 20 sekundēm - Keldermanu.

Neilands līderim zaudē desmit minūtes un 58 sekundes, ieņemot 54.vietu.

Pagājušajā gadā par uzvarētāju kļuva slovēnis Matejs Mohoričs.

Velobrauciens pirmoreiz notika 1928.gadā.

Izmantotie resursi:
LETA