Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Neilandam 35. vieta Polijas tūres individuālajā braucienā

Agris Suveizda

Neilandam 35. vieta Polijas tūres individuālajā braucienā
Krists Neilands. Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands otrdien Polijā ieņēma 35. vietu daudzdienu velobrauciena "Tour de Pologne" (UCI kat.2.UWT) individuālajā braucienā.

Sacensību otrajā posmā otrdien riteņbraucēji sacentās 15,4 kilometrus garajā individuālajā braucienā, finišējot 400 metrus augstāk par startu.

Uzvaru posmā svinēja Beļģijas riteņbraucējs Tims Vellenss (UAE), kurš finišēja 23 minūtēs un 59 sekundēs. Viņš par deviņām sekundēm apsteidza dāni Jonasu Vingegordu ("Visma"/"Lease a Bike") un par 15 sekundēm komandas biedru austrieti Feliksu Grosšartneru.

Neilands ("Israel - Premier Tech") Vellensam zaudēja minūti un 27 sekundes, ieņemot 35. vietu 153 sportistu konkurencē. Pēc diviem posmiem līderis ir Vingegors, kurš par 24 sekundēm apsteidz Nīderlandes sportistu Vilko Keldermanu ("Visma"/"Lease a Bike") un par 25 sekundēm - UAE braucēju itāli Djego Ulisi. Neilands līderim zaudē divas minūtes un 39 sekundes, ieņemot 37. vietu.

Pagājušajā gadā par uzvarētāju kļuva slovēnis Matejs Mohoričs. Velobrauciens pirmoreiz notika 1928. gadā.

Izmantotie resursi:
LETA