Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Van Ārts savainojuma dēļ nepiedalīsies "Giro d'Italia" velobraucienā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Van Ārts savainojuma dēļ nepiedalīsies "Giro d'Italia" velobraucienā
Vouts van Ārts. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Beļģijas riteņbraucējs Vouts van Ārts nepiedalīsies daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia", ceturtdien paziņoja viņa pārstāvētā "Visma-Lease a Bike" komanda.

27.martā notikušajā "Dwars door Vlaanderen" velobraucienā van Ārts bija iesaistīts kritienā, lielā ātrumā uz asfalta krītot vairākiem sportistiem. Viens no daudzpusīgākajiem riteņbraucējiem tūrē van Ārts šajā kritienā guva krūšu kaula, atslēgas kaula un ribu lūzumus.

"Es mēģinu veikt savus pirmos pedāļu minienus uz riteņa, taču tas nav pietiekami, lai varētu trenēties, un tāpēc mēs pieņēmām lēmumu nestartēt "Giro d'Italia"," komandas sociālajos tīklos raksta van Ārts.

29 gadus vecais van Ārts karjeras laikā ir uzvarējis desmit "Tour de France" posmos un aizpērn bija pirmais sprinteru ieskaitē. Viņš ir finišējis pirmais arī tādos slavenos velobraucienos kā Milāna-Sanremo, "Strade Bianche", Gente-Vevelgema, "Amstel Gold Race" un citos.

Izmantotie resursi:
LETA