Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Liepiņam 18. vieta vienas dienas velobraucienā Nīderlandē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Liepiņam 18. vieta vienas dienas velobraucienā Nīderlandē
Emīls Liepiņš. Foto: LRF

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš trešdien Nīderlandē vienas dienas sacensībās "Betcity Elfstedenrace" (UCI kat.1.1) finišēja 18. pozīcijā.

Riteņbraucēji mēroja 199,9 kilometrus līdzenumā.

Uzvaru izcīnīja nīderlandietis Tako van der Hūrns ("Intermarche-Wanty), kurš noslēdzošos četrus kilometrus veica vienatnē un finišu sasniedza pēc četrām stundām desmit minūtēm un 32 sekundēm.

Labākā rezultāta īpašnieks par septiņām sekundēm apsteidza tautieti Jelti Krijnsenu ("Parkhotel Valkenburg") un francūzi Kristofu Laportu ("Visma | Lease a Bike"), sekotājiem ieņemot attiecīgi otro un trešo vietu.

Liepiņš ("dsm-firmenich PostNL") piekāpās trīs minūtes un vienu sekundi un nopelnīja trīs UCI ranga punktus.

Pērn šajās pašās sacensībās piedalījās Mārtiņš Pluto, kurš finišēja 37. vietā.

     [+] [-]

, 17:15, pirms 2 stundām
Noteikumi tāpēc ir noteikumi, ka visi vienojas tos ievērot! Nevar būt , tam dod, tam nedod. Tas tikai bojā sportu un tā atbalstīšanu.
Šeit ir diskābelis bez vārda runas. Samainam vietam un ieliekam Tomu, diskābelis garantēts 100%! I neviens neiepīkstētos.
Atceros Serģim/Rasmanim savlaik Cēsīs tiesneši, ka burta kalpi iedeva diskābeli par to ka ķiveres bija novilktas. Bija jāfinišē ar ķiverēm galvās...... kāda tur starpība vai ir galvā, vai uz stures, vai blaķenē, ja finišs ir sasniegts?

     [+] [-]

, 17:16, pirms 2 stundām
Komentārs gan bija domāts uz iepriekšējo ziņu.