Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Taims: "Būt karognesējam bija aizraujoši"

Taims: "Būt karognesējam bija aizraujoši"
Kristers Taims
Foto: www.bmxrace.lv

"Man te ļoti patīk, te ir tik daudz ko darīt, šajā laikā te esmu paveicis ļoti daudz," latviešu BMX braucējs Kristers Taims atzinis, ka ir ļoti apmierināts ar pavadīto laiku Singapūrā, kur no 14. – 26. augustam risinās pirmās jaunatnes olimpiskās spēles.

Kristers Taims tāpat kā Māris Šrombergs ir no Valmieras un abu treneris ir Ivo Lakučs. Pie Lakuča Taims sācis trenēties uzreiz pēc tam, kad no Pekinas ar olimpisko spēļu zeltu atgriezās Māris Štrombergs. Taims atzīst, ka visā mēģina līdzināties Mārim. "Mēģinu trenēties tāpat kā viņš, vēlos pilnveidoties ne tikai sportā, bet arī dzīvē. Man patīk ballēties, taču bieži no tām atsakos," atzīst latviešu BMX braucējs.

Štrombergam bija tas gods nest Latvijas karogu Pekinas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā, bet viņa gados jaunajam pēctecim šis gods bijis Singapūras spēļu atklāšanas ceremonijā. "No vienas puses man tas nepatika, jo neredzēju neko daudz no atklāšanas pasākuma, taču, ja skatāmies no otras puses, esmu priecīgs – nest Latvijas karogu bija aizraujoši."

Kristers Taims tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem BMX sacensībās, kas risināsies šovakar. "Centīšos cik vien varu, taču BMX ir tehniskais sporta veids, tāpēc daudz kas var notikt," pirms starta atzinis latviešu BMX braucējs.


, 2010-08-19 11:12, pirms 14 gadiem
davai vecīt, TURIES!
, 2010-08-19 12:35, pirms 14 gadiem
tik zel ka SC vispar nav nekadi raksti par jaunatnes olimpiadi..
Spraigas cīņas risinājās arī jaunākajās vecuma grupās
Foto: Sanda Balode

Tukumā svelmainos laika apstākļos aizvadīts “Crystal Dent” BMX LK 2. posms

Sestdien Tukumā aizvadīts “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa sezonas otrais posms. Ļoti karstos laika apstākļos uzvaru Pro Open grupā izcīnīja “AKSSC Valmiera/ Tālava” kluba sportists Kārlis Pedraudzis.
Spraigas cīņas gaidāmas Tukuma posmā
Foto: Sanda Balode

Liels notikums Tukumā; pirmo reizi norisināsies ''Crystal Dent'' BMX LK posms

Sestdien no pulksten 11:00 “BMX Tukums” mājas trasē notiks sezonas otrais “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa posms. Tukumā šīs būs pirmās nacionālā mēroga BMX sacensības. Tikmēr svētdien turpat norisināsies Tukuma novada kausa izcīņas sacensības.
Veronika Monika Stūriška
Foto: Nico Van Dartel
5

Stūriška kļūst par Pasaules BMX čempioni dāmu U23 grupā

Sestdienas vakarā pēc Latvijas laika ASV pilsētā Rokhilā notiekošajā UCI BMX Pasaules čempionātā dāmu U23 grupā pēc izcila fināla, startējot no astotā celiņa, zelta medaļu izcīnīja Veronika Monika Stūriška. Jāizceļ arī U23 vīru grupas braucējs Mārtiņš Emīls Treimanis, kurš pēc sāpīga kritiena pusfinālā, izcīnīja 13. vietu.